Adang 10 HP Seahorse Ngepaskeun-Up Project

1949-1963 Adang Seahorse QD Series

Upami Anjeun gaduh komentar atanapi sual ngeunaan ieu Adang 5.5 HP Seahorse, atawa sarupa Ngepaskeun-up Project, mangga ninggalkeun aranjeunna handap. Anjeun kedah Lebet lamun hayang ninggalkeun komentar.

Login ku akun Facebook Anjeun.

Anjeun ayeuna bisa asup kalawan akun Facebook Anjeun.

koméntar

jugjugan

komentar

salam,

Hatur nuhun kanggo waktos anu nyiptakeun prosedur instruksi pikeun pangropéa dina outboards lami. Kuring parantos ngagentoskeun titik, coil sareng condensers dina 1958 Johnson 10hp nuturkeun padika anjeun kanggo netepkeun titik. Mun kuring nempatkeun Cam di Top tanda sareng titik kabuka pikeun .20 lajeng dieunakeun flywheel on, Blok sareng konci, tanda anu aya dina flywheel anu anu kuring pake pikeun ngeset titik teu aya anu deukeut deukeut dua tanda na pangérét magneto. Kuring ngalakukeun piringan magneto dipareuman (ngagantikeun kawat colokan) sareng parantos dipasang-deui, piringan anjeun kedah-kénging ngaco deui sababaraha prosedur tinangtu? Atawa Blok tanda a tinangtu?

Hatur nuhun,

Matt

komentar

Sigana aya ngan hiji cara pikeun dibéréskeun waktos magneto. Henteu aya régulasi.

Aya dua aksara anu kuring lakukeun pikeun sistem ignition. Atuh naon pikeun 3.0 Evinrude jeung séjén pikeun 5.5 Adang. Kuring nulis aranjeunna nepi dina waktu anu beda, sareng aranjeunna saling ngalengkepan, ku kituna kuring nyarankeun anjeun maca duanana. Duanana ieu sareng moter anjeun sadayana gaduh sistem ignition sami. Jigana teh 5.5 manten pakasaban hadé tina dijelaskeun titik anjeun. Di ditu kuring ngajelaskeun yén anjeun tiasa kedah nyaluyukeun celah titik anu ngabantah antara titik antara titik nu kabuka. Upami anjeun henteu ngagaduhan panyimpenan dina flywheel anjeun silinder 2nd, anjeun kedah didamel sorangan ku panyét anu di sisi anu tibalik anu tibalik atanapi derajat 180. Aya ngan hiji tanda dina dasar stator.

Kuring miharep kuring henteu ngalieurkeun anjeun. Upami anjeun masih keneh peryogi bantosan, abdi tiasa nunjuk anjeun sababaraha ahli hadé ti Kami.

Tom

jugjugan

komentar

Nuhun kana jawaban éta. Kuring curiga yen aya ngan hiji hiji waé pikeun lempengan armature, lantaran beungkeutan throttle. Dina dua conto ieu (3.0 na 5.5), anjeun ngéstalkeun "Iraha mark mark timing dina flywheel antara dua tanda dina piring armature, titik kedah muka sareng ohm méter bakal robah ti 0 jadi ohm tanpa wates." Nalika tanda timing anu aya dina posisi ieu, méteran dibaca nol. Mun kuring mareuman flywheel (taliti), sapatu ti titik dina Cam teu deukeut tempat luhur, ditandaan "Top". Mun kuring giliran klep panumpukan-leres pikeun mindahkeun piring armature, abdi tiasa kéngingkeun ka Top, tapi henteu kana Top.

Kuring ngarasa kawas Kuring nyieun kasalahan anu dasar pisan dina éta prosés, sabab sigana saolah-olah kedah langsung ka hareup.

Matt

jugjugan

komentar

Kuring milarian ngaganti starter ngagantian balap motor ieu (1956 Johnson QD-17 10HP). hiji anu ayeuna aya dina motor rusak di tengah. naha aya anu ngagaduhan rekomendasi atanapi dimana waé pikeun ngahasilkeun bagian ngagantian. TERIMA DI ADVANCED

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer