Adang 10 HP Seahorse Ngepaskeun-Up Project

1949-1963 Adang Seahorse QD Series

Upami Anjeun gaduh komentar atanapi sual ngeunaan ieu Adang 5.5 HP Seahorse, atawa sarupa Ngepaskeun-up Project, mangga ninggalkeun aranjeunna handap. Anjeun kedah Lebet lamun hayang ninggalkeun komentar.

 

Login ku akun Facebook Anjeun.

Anjeun ayeuna bisa asup kalawan akun Facebook Anjeun.

koméntar

jugjugan

komentar

salam,

   Hatur nuhun parantos nyayogikeun waktos kanggo nyiptakeun prosedur paréntah pangropéa dina outboard lami. Kuring parantos ngagentos poin, coil sareng kondensor dina Johnson 1958hp 10 nuturkeun metodeu anjeun pikeun netepkeun poin. Upami kuring nempatkeun cam di Top mark kalayan poin kabuka pikeun .20 teras selapkeun flywheel, diluyukeun sareng konci, tandana dina flywheel anu bakal kuring anggo pikeun nyetél poin henteu aya anu caket kana dua tanda dina piring magneto. Kuring leres-leres nyandak pelat magneto (ngaganti kabel colokan) sareng parantos dipasang deui, naha piring na kedah dikaca deui saatos prosedur anu khusus? Atanapi disaluyukeun sareng tanda anu khusus?  

 

Hatur nuhun,

Matt

komentar

Sigana mah ngan aya hiji cara pikeun nempatkeun pelat magneto. Teu aya panyaluyuan.

Aya dua tulisan anu kuring lakukeun pikeun sistem hurung. Kuring ngalakukeun hiji pikeun 3.0 Evinrude jeung séjén pikeun 5.5 Adang. Kuring nyeratna dina waktos anu sanés, sareng aranjeunna silih lengkepan, janten kuring nyarankeun anjeun maca duanana. Duanana ieu sareng moter anjeun sadayana ngagaduhan sistem ignition anu sami. Jigana éta 5.5 damel langkung saé pikeun ngajelaskeun titik anjeun. Di ditu kuring ngajelaskeun yén anjeun panginten kedah ngarobih jurang titik breaker pikeun janten pusatna diantara tanda nalika poin dibuka. Upami anjeun henteu ngagaduhan panyiri dina flywheel anjeun pikeun silinder ka-2, anjeun panginten kedah ngadamel nyalira nganggo seukeut dina sisi anu sabalikna atanapi 180 derajat. Ngan aya hiji tanda dina dasar stator.

Kuring miharep kuring henteu ngalieurkeun anjeun. Upami anjeun masih peryogi bantosan, kuring tiasa nunjuk anjeun ka sababaraha ahli anu langkung saé tibatan kuring.

 

Tom

jugjugan

komentar

Hatur nuhun kana balesan. Kuring curiga yén ngan aya hiji posisi pikeun pelat armature, kusabab hubungan sareng throttle. Dina dua conto (3.0 sareng 5.5), anjeun nyatakeun "Nalika tanda waktos dina flywheel aya diantara dua tanda dina plate armature, poinna kedah dibuka sareng méméter ohm bakal robih ti 0 janten ohm anu teu aya watesna." Nalika tanda waktos aya dina posisi ieu, méterna maca nol. Upami kuring angkat tina flywheel (sacara ati-ati), sapatu tina titik-titik dina kaméra henteu caket titik luhurna, ditandaan "Top". Upami kuring ngarobah throttle ka pinuh pikeun mindahkeun pelat armature, kuring tiasa caket kana Top, tapi henteu dina Top.

 

   Kuring ngarasa kawas Kuring nyieun kasalahan anu dasar pisan dina éta prosés, sabab sigana saolah-olah kedah langsung ka hareup.

 

Matt

jugjugan

komentar

Kuring milarian ngaganti starter ngagantian balap motor ieu (1956 Johnson QD-17 10HP). hiji anu ayeuna aya dina motor rusak di tengah. naha aya anu ngagaduhan rekomendasi atanapi dimana waé pikeun ngahasilkeun bagian ngagantian. TERIMA DI ADVANCED

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer