1954-1964 Evinrude Adang 5.5 HP nepi Project Ngepaskeun

Adang Seahorse 5.5

Sajarah

Manggihan Jumlah Modél anjeun

1954-1964 Evinrude sarta kapal outboard Adang 5.5 HP motor Model Jumlah Rujukan. Jumlah modél ieu biasana dipasang di sisi port of engine bracket. Sakali anjeun gaduh jumlah modél, manggihan taun pikeun motor anjeun dina Model Jumlah Rujukan.

Daptar bagian

di dieu nyaeta daptar bagian anjeun bakal kedah mun Ngepaskeun nepi anjeun 1954-1964 Evinrude sarta kapal outboard Adang 5.5 HP motor.

prosedur

Nuturkeun prosedur kieu mun Ngepaskeun up 1952-1967 Evinrude atanapi Adang 3 HP motor outboard Anjeun. Kaca ieu boga kavling gambar, déskripsi, sarta nasihat ngeunaan cara meunang motor ieu ngajalankeun ogé. Anjeun bakal dibawa step by step ngaliwatan prosés ngajalankeun Ngepaskeun a nepi kana motor Anjeun.

Ogé pariksa kaluar 5.5 HP Adang 1960 Modél CD-17 Proyék ku Bosse "Bo" Petersson - Stockholm, Swédia

A Perhatosan Ngeunaan tanghi Suluh pressurized - motor ieu ngagunakeun bak suluh pressurized. Tinimbang nyusu suluh tina tank, anu dual garis selang ngompa hawa kana tank, pressurizing ka 4-7 PSI nu Angkatan suluh deui motor. Dasarna, ieu tanghi pressurized mangrupakeun hiji pisan bahaya seuneu atanapi ledakan bahaya. KLIK DI DIEU mun leuwih jéntré ngeunaan tanghi ieu na kumaha carana ngarobah kana bak suluh anyar tur aman.

Komentar Ngeunaan Project Ieu

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer