Purwokerto 1954-1964 Evinrude 5.5 HP Seahorse beu-up Project Silinder Kepala

Lamun inherit salah sahiji motor kapal heubeul na anjeun teu yakin tina sajarah teh, nya eta mangrupakeun ide nu sae pikeun narik éta sirah silinder sarta nyandak katingal di naon underneath. Leupaskeun plugs narik. Maké rengkuh 7 / 16, nyabut sapuluh bolts anu tahan dina sirah silinder. Gently pry kapala silinder kaluar crankcase ka megatkeun segel nu gasket sirah.

Dipiceun Plugs narik Ti Silinder Kepala Adang Seahorse 5.5 Cabut Silinder Kepala Adang Seahorse 5.5 Silinder Kepala Dikaluarkeun

Anjeun kudu ngaganti gasket sirah ku salah anyar.

Kepala Gasket
Kepala Gasket

Kepala Gasket OMC Bagian Jumlah 303438 napa / Sierra Bagian Jumlah 18-2885

Ngabantu ngarojong situs ieu: Klik di dieu sarta dibeuli on Amazon.com

Ayeuna yén sirah silinder pareum, usap kaluar, bersih, sarta mariksa dinding silinder, pistons, sarta sirah silinder. Ogé, mariksa ka passages cai sabudeureun tabung. Ngagunakeun hiji selang hawa, niup na ngabersihan passages cai. I dipaké hiji sikat kawat alit pikeun ngabersihan karbon off pistons na jero sirah silinder. Naha teu meunang dibawa jauh meresihan karbon ieu. Lamun ngabersihan teuing dipareuman jeung turun ka bulistir logam, Anjeun bisa nyieun hiji "panas titik" dina piston nu. Anjeun teu kudu meunang ieu pancen beresih. Sababaraha karbon nyaéta normal.

Silinder Kepala Cover Sateuacan cleanupSilinder Kepala Sateuacan cleanup

sateuacan cleanup

Silinder Kepala Saatos cleanup Silinder Kepala Cover Saatos cleanup

saatos cleanup

Salah sahiji alesan utama ngaleupaskeun silinder nu huluna nepi ka CH jeung pastikeun sirah henteu warped. Kana waktu, jeung panas sarta cooling, utamana lamun motor éta kantos panas, sirah silinder bisa Lungsi. Kusabab kuring teu boga mesin panggilingan, abdi ngan saukur nempatkeun hiji lambar rupa grit sandpaper dina salembar kaca atawa hal datar sarta mindahkeun sirah silinder dina pola sirkular dugi beungeut jalangan téh datar. Anjeun tiasa ngabejaan lamun beungeut téh datar sabab kudu logam bulistir ngagurilap sagala cara di sabudeureun beungeut sirah silinder.

Keusik Silinder Kepala Cover datar Silinder Kepala Cover Siap Pasang

Mieun lisah teh gasket sirah anyar kalawan 2 minyak siklus na baud kapala silinder deui onto blok motor. Liang dina sirah silinder teu simetris supaya sirah moal balik kana jalan salah. Anjeun bisa jadi kudu muterkeun dina derajat sirah 180 lamun bolts ulah sigana baris nepi. Pastikeun teu leuwih tighten nu bolts. Sarerea sigana mikir yén bolts sirah kudu jadi bener ketang. Ieu ngan bakal Lungsi sirah. Deui, ngan tighten hiji péngkolan saparapat kaliwat snug. Lamun anjeun tighten bolts ieu, anjeun kudu snug turun bolts sabalikna silih keur evenness dugi ka gaduh kabeh snug lajeng balik sabudeureun dugi ka gaduh kabeh tightened saparapat hiji giliran snug kaliwat. cara kieu sirah nu bakal merata napel blok.

Silinder Kepala Balik Duaan

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer