Koméntar umum

Di dieu nyaeta dimana anjeun bisa ninggalkeun komentar ngeunaan loka ieu, parahu, motor, fishing, sarta jejer sejenna, atanapi mung saukur nyebutkeun pantun sarta ngabejaan urang mana anjeun tina. Mangga, teu pulitik, guyonan, atawa naon bae moal luyu pikeun loka ieu. Anjeun kedah Lebet lamun hayang ninggalkeun komentar.

Login ku akun Facebook Anjeun.

Anjeun ayeuna bisa login ku akun Facebook Anjeun.

koméntar

jugjugan

komentar

Peryogi Mantuan ku anjeun ahli. Kuring geus bade ngeunaan lalaki engine ieu heubeul bade, abdi kapanggih kaluar sababaraha hal ti 52-54 manual heubeul evinrude tapi nyebutkeun nanaon ngeunaan naon anu lumangsung kalawan .After ieu ngajalankeun eta dina tong cai lajeng nyimpen eta dina sawhorse I kapanggih hiji kakeueum leutik gas kungsi bocor kaluar liang leutik handap dina fin horizontal kawas sapotong ngan luhureun intakes cai jeung haseup. Geus eta sakuduna dituju kaluar di dieu? Sarta bakal ngajalankeun anu garing carb saméméh Cicing turun (sakumaha per manual heubeul) nyegah ieu? Abdi a newbie kalawan engine ieu sareng kedah ngabantu ... ogé Kuring nyobian pikeun manggihan hiji download manual bébas ... hatur nuhun j Bert

komentar

Keur disada kawas cai anu jadi meunang minyak Unit handap anjeun ngaliwatan segel minyak bocor. Taya gas handap powerhead, tapi caina / minyak bocor deui kaluar meureun Sigana mah gas. Di handap ieu mangrupakeun anjing laut karét nu buka di sabudeureun driveshaft nu. Geus ilahar replac...Lihat Selengkapnya

18-2035

Gambar dihapus.

Pilarian Amazon

Amazon.com: 18-2035

amazon.com

jugjugan

komentar

Hatur nuhun ttravis. Kuring yakin éta gas eta boga warna héjo sarua minyak dicampur kuring jeung gas boga na eta evaporates gancang ninggalkeun 2 biru minyak stroke greenish. Abdi teu bisa maca sakabéh pos anjeun sababaraha alesan kanyahoan ..could anjeun salin baé ka e-mail. Abdi di jeremy.w.bert@gmail.com . Kuring kungsi dicokot off shroud handap pikeun nempo lamun kuring bisa nuduhkeun sumberna lamun kuring noticed dinya ieu datang kaluar liang leutik sisi stbd ngan handap mana aci nyambungkeun kana assembly Prop. Butuh waktu sapeuting ka manifest sorangan. Sagala pamanggih séjén? Ieu ampir sigana kawas na kawas hiji hal mudal. Kuring boga duanana klep na curhat Cicing ... Geus rengse ieu dua kali ... Jigana bisa ngajalankeun rupa ??? thanks pikeun comeback nu ...

jugjugan

komentar

Henteu yakin. Ieu bisa bocor turun driveshaft ti powerhead nu. Anjeun bisa jadi kudu nyandak powerhead nu kaluar ningali lamun éta téh tempat eta asalna. Lamun perlu angka bagian, hayu atuh terang, sarta kuring baris coba pikeun manggihan eta pikeun anjeun. Kami dina prosés ngasupkeun bagian pikeun sakabéh mesin heubeul, tapi cingcin sarta anjing laut bakal datangna engké sanggeus bagéan Ngepaskeun-up. Kuring nebak patarosan badag Anjeun kudu nanya ka diri téh sabaraha ieu eta bocor tur éta patut pikahariwangeun ngeunaan. Ku teu sangka eta hurting nanaon boga bocor leutik. Anjeun meureun hoyong nanya ka folks di iboats.com dimana anjeun bisa meunangkeun jawaban hadé.

jugjugan

komentar

Muhun abdi kapanggih isuk ieu anu langkung gas kungsi bocor kaluar. teu pira tapi cukup pikeun nyimpen hiji Sheen minyak dina caina! Urang bakal nyandak kapal / ka Misi Bay, SanDiego nganjang Incu jeung maranéhna pisan kacangan handap aya ngeunaan polusi nanaon. Batur ngalaporkeun nuhun nyemprot racun tetep sireum kaluar tina RV Anjeun handap aya lantaran anu coot heubeul kotor (leutak hen) bisa dahar hiji sireum diracun !!! Lamun anjeun nyebut "kakuatan sirah" Kuring butuh eta anu, anjeun hartosna sakabéh starter / tank gas na ignition assembly? Sigana mah kuring keur bade kudu. Kuring mimitian mikir yén gas Cicing off klep geus bocor. Kusabab curhat ieu Cicing diperlukeun bari keur vakum disababkeun ku bocor gas pikeun meunang cukup hawa mun bocor. Éta naha eta kajadian unggal 24 jam kapayun. Kuring ningali aya tempat dina luar tina carb nu Sigana baseuh. Teu carb nu boga hiji sistem mudal nu drains turun ka liang nu? Eta meureun nu teu mung Cicing klep leaks tapi klep curhat jeung klep jarum dina mangkok ngambang teuing. Kokotor. Kuring keur pasti bade ngawangun carb jeung abdi bakal ngaganti nu segel nu ngawartoskeun kuring ngeunaan ogé. Kuring geus pernah dikeureuyeuh engine laut, atawa stroke 2, tapi kuring geus torn loba a carb eta hasil .. Sakur tips bakal diapresiasi .. Hatur nuhun Travis! J Bert

komentar

powerhead kasebut cukup gampang cabut. Ku naon ieu proyék Ngepaskeun-up 5.5 HP Adang abdi nu tiasa maca ngeunaan dieu: http://outboard-boat-motor-repair.com/Johnson/Remove%20Lower%20Unit%20a…

Kuring ogé boga writeup dina 3 HP Evinrude nu dasarna sarua naon gaduh. Anjeun tiasa maca ngeunaan nu didieu: http://outboard-boat-motor-repair.com/Evinrude%203%20HP%20Lightwin%20Ou…

Abdi nyarankeun maca duanana sabab carb jeung ignitions anu jadi sarupa.

Gaduh senang di California jeung grandkids. Kuring bakal di Wisconsin on Lake Michigan. Kuring boga link nepi aya ogé: https://www.youtube.com/watch?v=xC7QiRaJTbI&t=55s

Kuring perlu klep shutoff anyar pikeun 3 abdi HP Evinrude. Nalika kuring manggihan hiji, abdi moal ngantep anjeun terang.

jugjugan

komentar
Jw17
61 Adang 3HP JW17

jugjugan

komentar

Nyaan ngahargaan anjeun nyokot waktos pikeun mantuan kuring kawas ieu ... Abdi bogoh engine saeutik kieu na wungkul 10 taun ngora ti Kami sarta fits 14 suku kuring drift kai kapal sampurna .I'll tetep Anjeun dipasang dina kamajuan abdi ... kuring boga loba teuing hal on burner nu ayeuna. Jeremy

jugjugan

komentar

Salaku I ditebak Cicing off leaks nu klep, abdi dipiceun tank reinserted klep jeung pored dina arwah mineral keur nyeuseuh eta kaluar. Kuring ngantep eta diuk kalawan curhat kabuka sarta eta bocor tur kalawan curhat ditutup eta masih tuh tapi bieu. Ahéng ngan saeutik ménél keyeng / kokotor sumping kaluar na dua bagian ieu nu cap kaamanan .someone kedah tina yanked eta lila pisan tur ieu téh meureun naha curhat teu ngégél completly ..

gas tank
kaamanan cap Gas

jugjugan

komentar

Dina 5.5 Anjeun HP anjeun kungsi beungkeut nyandak pareum. Kuring teu ningali sagala on ieu na aya ngan 5 screws. Aya plat saeutik ngan luhureun kelim yén kuring teu dipiceun acan.

kakuatan Kepala

komentar

Abdi alm kaluar na intall kawat colokan anyar. Kuring meunang milik di traktor Supply. Kuring bisa ngirim anjeun link isukan lamun Kami leuwih jagjag. Simpen dina kawat heubeul pikeun ngukur panjangna maranéhanana.

komentar

OK sentiments kuring persis. Kaula bade lumangsung kalawan nyoplokkeun sirah kakuatan lajeng dibere susunan bagian ... Abdi gé parios deui upami Abdi peryogi mantuan ..thanks deui!

jugjugan

komentar

Candak katingal di ieu !! batur bener diwangun ieu nepi (chafing gear) kalawan dasi kawat na hiji selang clamp na anu weruh naon sejenna, nalika eta ngalir kana posisi gancang kawat anu pinched dina satengah sabab kitu bohlam badag dijieunna ku bahan. lajeng anjeunna geus greased eta kitu eta ngalir. Naon anu anjeun bakal lakukeun ? Abdi hoyong luh dipareuman tur datang nepi ka hal hadé.

posisi eureun
Ngeureunkeun posisi n

jugjugan

komentar

Top silinder 60lbs, handap mangrupa 50. bakal narik sirah na pariksa / ngaganti gasket na resurface lamun diperlukeun. Aya cingcin masih aya pikeun mesin ieu? komprési Test

Dina reply kana by jwb.jw17

jugjugan

komentar
  • Hello Travis, abdi tungtungna ngagaduhan sababaraha waktu pikeun berpungsi dina ieu deui .. Kuring rebuilt kasus gear handap ... Butuh kuring jam 3 pikeun ngagali kaluar segel heubeul! Sabenerna dimimitian regretting nyokot eta kaluar ti aya euweuh cai dina minyak kotak gear. Tapi segel anyar jeung impeller anyar téh di. Kuring kudu permatex gasket ngégél kana sirah kakuatan ka awak handap? Oge gasket sirah, OKE pikeun permatex kieu teuing? Kuring geus pernah dilakukeun engine laut atanapi 2 stroke jadi Kuring nanyakeun munggaran. hatur nuhun

komentar

Muhun hatur nuhun, abdi gé ngan lampahkeun alus beresih nepi pakasaban on aranjeunna. Abdi carb kit kedah didieu lila ..I pikir segel ieu mangrupa aslina, ieu kuningan berwarna, sarta sacara harfiah dilas di sanggeus 55 taun !! Kaula bade buka sareng 50 komprési hadir tur 60 tur miharep yén éta ngaronjatkeun lamun kuring meunang deui balik babarengan .The sirah gasket, sanajan gembleng éta siap pikeun ngarobah jeung Kuring hoping nu Marvel perlakuan Mystery Minyak ngaronjatkeun cingcin pangabisa sealing . Kuring kungsi 31 Modél A Kasan anu miboga sirah retak jeung cai rusted sadayana pistons 4 di tempat. Kuring dikaluarkeun sirah jeung kaeusi dina tabung kalawan MMO. Saatos werk a I nyangkut handcrank dina tur nyandak sledge 8 pound jeung dimimitian nyoba bang engkol teh di sabudeureun tur meunang hirup ngarambat. Dinten kahiji eta dipindahkeun sababaraha inci sarta unggal beurang saeutik beuki tungtungna eta indit hiji péngkolan lengkep .About 3 bulan engké mah tiasa leungeun engkol dinya na ditampar sirah sejen ka dinya, timed dinya na eta dimimitian katuhu nepi !!! A Marvel na surat wasiat ka durability sahiji Modél A jeung MMO. Hatur nuhun Tom, abdi gé hayu anjeun terang kumaha tétéla.

Dina reply kana by jwb.jw17

jugjugan

komentar

Hai Tom, soré ieu ngeunaan 5 tungtungna ngagaduhan kana warung ka jalan. The carb kit sumping di mail teh. The klep ngambang jarum heubeul teu boga klip sarta tip logam tinimbang karet ..I kungsi anjeunna gé ti hiji waktu meunang klip pikeun dianggo na tungtungna ngagulung eta bit na ngagaduhan eta dipasang. Kuring anggap kaperluan éta pikeun mastikeun jarum pakait reujeung ngambang dina. The klep aslina teu boga alur dina luhur ... Jadi arrester seuneu jeung carb aya di, sirah dipasangkeun, jeung kakuatan sirah deui dina awak handap. The Evinrude manual dina situs anjeun nyebutkeun nempatkeun mesin di sisi -na pikeun ngeusi hal gear. Ku naon kitu ... Patarosan ... ?? Atuh diatur eta nepi lempeng tur nyandak kaluar colokan luhur mawa tingkat nepi ka liang atawa bakal dinya jadi ok sakumaha anu? Kuring kaeusi ka mudal di horizontal posisi .I masih boga kawat colokan nungkulan. Kuring ogé kudu ngalakukeun test bocor klep gas séjén saméméh masang tank jeung klep ... Kuring kapanggih rada saeutik gunk di klep tur miharep ayeuna bakal seal..Did anjeun kantos manggihan hiji sumber klep anyar?

komentar

AS sajauh éta minyak tungtung handap mana, abdi biasana ngan nempatkeun minyak di colokan luhur, jeung motor di posisi nangtung nepika mimiti kaluar.

Sigana kawas kuring geus katempo suluh Cicing off valves on eBay, tapi kuring teu dikeureuyeuh abdi 3 HP dina bari. Jigana ieu ngan hiji baku 1 / 4 inci tambaga atawa kuningan plumbing sapotong. Atuh naon nu diteangan di handap dina Amazon ningali lamun aya hiji hal anu baris jalan.

komentar

Sumuhun I kapanggih hiji on ebay. $ 55 !!!! iklan ieu ditulis dina Rusia sangkan Abdi leery sahiji deui jeung saya teu hayang mayar 55 bucks. Minyak lemes ngeusian liang. Kaula bade kota dinten ka toko hardware anu boga sagalana Kuring geus kantos diperlukeun ... ieu bisa jadi hiji waktu maranéhna henteu.

jugjugan

komentar

morning- alus I kakarék ngeunaan réngsé proyek konversi tank on abdi 1956 5.5hp. Kuring keur ngajalankeun kana isu jeung garis suluh garis / hampa bener. Bisa nyaritakeun kuring naon ukuran bener nu make, Kuring keur needing pikeun kadaharan eta ngaliwatan panangan anakan jeung selang Kuring gaduh nya mun kandel.

Hatur nuhun!

komentar

garis suluh dipaké ku Adang / Evinrude boh 3 / 8 atanapi 5 / 16 inci jero diaméterna (ID). Ieu ngan garis suluh has bisa meunang iraha wae toko bagian otomotif.

Di dieu téh link mana anjeun bisa meunangkeun 5 / 16 ID 5 garis kaki on Amazon.com

https://www.amazon.com/LDR-516-F5165-16-Inch-5-Feet/dp/B008VO5YP8/ref=p…

Di dieu téh link pikeun 1 / 4 inci ID 5 garis suku:

https://www.amazon.com/LDR-516-F145-4-Inch-5-Feet/dp/B000UOFRD6/ref=sr_…

komentar

Hatur nuhun. Atuh meuli sababaraha 1 / 4 tapi teu bisa jalur eta ngaliwatan handap siling mana sistem dua jalur éta. Sigana mah garis nu dipaké dina loka ieu geulis kandel kumaha anjeun Gunung kana panangan anakan?

komentar

Dina proyék abdi, abdi diganti konektor suluh dua garis ku konektor suluh garis tunggal dina panutup motor. Kuring henteu ngajalankeun selang suluh sorangan ngaliwatan atawa dina handapeun panutup motor.

http://shop.evinrude.com/product/553945/393334/_/Connector%2C_Fuel

Kuring teu manggihan ieu dina Amazon.com, kumaha oge, aranjeunna ulah gaduh sababaraha on eBay. Milarian pikeun

"Konektor suluh 393334"

jugjugan

komentar

Kuring boga horsepower 1956 qd-17 10 i keur teu meunang suluh. Kuring boga narik tur abdi keur meunang suluh ka dina bohlam sedimen tapi éta dinya Kuring geus ditarik carb kana eta jeung jet nu bersih. usulan

jugjugan

komentar

Hatur nuhun ngadatangan. Anjeun gaduh patarosan alus.

Wiith nu carb off, nempatkeun jempol anjeun atanapi lontar ngaliwatan manafold asupan & narik tali starter. Anjeun kudu bisa ngarasakeun nyeuseup dina titik éta. Lamun henteu, pariksa valves Reed. Lamun bisa ngarasa nyeuseup nu di manafold, pastikeun gaskets carb anjeun anu kedap hawa. The leek pangleutikna nyaéta kawas prick pin di jarami a. Eta bakal ngabalukarkeun carb teu ngagambar dina bahan bakar jeung hawa. Pastikeun anjeun gaduh anyar Carb Kit lamun anjeun tiasa nyimpen carb deui babarengan. Ogé bisa jadi hoyong pariksa klep ngambang jarum.

Sing salamet,

Tom

jugjugan

komentar

Hatur nuhun Tom pikeun sagala info hébat dina rehabbing a outboard 3hp. Mah nuju abdi munggaran kapal motor, a 1964 Evinrude 3hp Yachtwin pikeun $ 60 nu diperlukeun hiji overhaul geulis teleb. Kabeneran carburetor nu geus dicokot care tina, tapi diperlukeun loba perhatian lianna. The titik sarta condenser seemed rupa tapi coils éta goréng jadi éta kawat colokan. Panutup sirah silinder kungsi gap corroded liwat kana jaket cai jeung plat panutup knalpot kungsi sababaraha liang didahar liwat, tapi kasus gear éta alus. Kuring reworked ignition jeung diwangun deui carburetor jeung eta dipecat up na eta ngalir geulis darn ogé. Ngan ayeuna mah kuring maréntahkeun hiji impeller anyar jeung piring panutup knalpot na gasket. Abdi teu tiasa ngantosan mun meunang kaluar na coba eta dina caina.

Kuring teu hayang lulus dina dua Tumbu Youtube mah kapanggih ogé mantuan.

(Yohanes Bright urang) Adang & Evinrude Carb ngalereskeun 3hp 50s & 60s https://www.youtube.com/watch?v=B2bvvnotA1k

(Cajuncookone) Evinrude Gale sarta Adang ignition video https://www.youtube.com/watch?v=oTN8Ag_aj-8 (Panjang bagéan menit 7- 10 tapi teleb)

Tim dina Maine

jugjugan

komentar

Ku teu sangka aya naon bagian ditukeurkeun antara dua. Lamun 1941 Adang 3.3 HP ngalir, ngaganti garis suluh terasrasakeun eta. Ieu bakal bagian Pananjung hésé pikeun nu motor heubeul. Evinrude euweuh ngarojong eta, sarta Sierra Kelautan henteu nyieun patempatan pikeun motor éta heubeul. Aya situs outboard vintage ogé google mana anjeun bisa manggihan bagian. Éta dijieun motor nu keur sababaraha taun.

Anjeun 1958 Adang 3.0 HP punjul-14 éta sarta masih mangrupakeun motor populér. Aya nyatu patempatan aya. Di dieu téh link nu mangrupa daptar bagian umum.

Abdi ngomong sia ogé nyobian ngalereskeun up na meunang jalan.

Tom

Halo

Kuring boga 1941 evinrude 3.3hp sarta 58 'Adang 3hp.

Dupi aya / bagian exchangeable cocog?

The 3.3 hp ngalir tapi leaks garis suluh jeung 3hp teu bocor atawa ngaji.

Lionel

jugjugan

komentar

Kuring boga pamayang 5.5 1956. coils anyar jeung titik kabeh neuteup alus. The titik nu grounded naha kabuka atanapi ditutup. I dont pikir ieu katuhu. Jeung coil sarta condensor kawat off, aranjeunna teu grounded

Sagala suggestons? duanana coils nguji 8ko kana colokan tina kawat héjo. Narik téh intermittent.

jugjugan

komentar

Halo,

Kuring boga Adang 5.5 Hp CD-20 kalawan No narik. The Balik Babak nya kuring meunang motor teu ngajalankeun na ieu dimimitian bisa repaired ku batur. Aranjeunna dipasang Dua Coils Anyar, Condensers na nunjuk. Teu bisa ngabejaan lamun ngaganti kawat narik Colokkeun keur midang sure- anu anyar, kawat kasampak dina kaayaan alus teuing. Aya narik pisan, sanajan lain narik lemah lamun nyekel colokan na leungeun jeung éta hal. Kuring geus kokotéténgan éta sakuliah tur moal bisa manggihan isu nanaon. Kuring geus baca 1954-1964 Evinrude 5.5 HP Ngepaskeun-up Project ignition System Ngepaskeun-Up. Melong gambar na diusahakeun tingali lamun hal ieu dipasang lepat. Rechecked Gap éta Ok. Abdi teu bisa manggihan naon anu keur kuring leungit. Nyandak gambar na dibandingkeun jeung gambar Ngepaskeun up, ulah ningali nanaon béda. Kuring bisa ningali hiji kalawan henteu narik tapi henteu duanana. Sagala pitulung bakal diapresiasi.

Hatur nuhun

jugjugan

komentar

Salam: Kuring ayeuna dibeuli mangrupa sawaréh disassembled 1965 3hp Adang tapi keur ngabogaan kasulitan ulang masang tube cai. Aya plastik leutik "bracket" di assembly tungtung motor tina tube cai ... tapi teu bisa ningali mana masang tungtung ieu kana assembly motor. Naha kuring kudu ngaleupaskeun assembly motor ti kolom ka ulang install tube cai ieu.

Sagala nasehat bakal disambut.

komentar

Kuring geus teu dikeureuyeuh 3 abdi HP bari kitu kuring teu apal kumaha anu hade. Jigana aya sababaraha video youtube kaluar aya nu bisa némbongkeun Anjeun naon nu Anjeun keur pilari, atawa meureun batur anu geus miboga powerhead nu kaluar nembe tiasa chime di na ngajawab patarosan anjeun.

jugjugan

komentar

Kuring keur rebuilding a 53 3hp Adang. Atuh make nanaon dina bolts pikeun ngaleutikan korosi, kawas gajih atanapi locktite jsb? Sami jeung sendi dina aci handap?

hatur nuhun

jugjugan

komentar

Kuring apolagize pikeun putting ieu kaluar masarakat awam tapi abdi kapanggih aya kontak kami numbu. tryin im pikeun ngundeur juragan manual pikeun 1958 evinrude lightwin tilu nalika abdi klik ngundeur éta ngabejaan atuh mun klik extension tambihan hiji kotak hideung saeutik Pops nepi seuneu kadua lajeng disappears abdi henteu tiasa neangan nanaon dilakukeun lantaran abdi ge teu bisa

t kaliwat ieu ... situs henteu pisan friendly..boot pamaké pisan

komentar

Hatur nuhun ngadatangan sarta kuring ngabagéakeun komentar yen nunjuk kaluar flaws yen abdi tiasa ngalereskeun tur ningkatkeun loka ieu. Kuring kakara réngsé putting di unggal kapal outboard motor nu Evinrude / Adang / OMC / BRP kungsi dijieun tur keur aktip nyinkronkeun aplikasi dina daptar patempatan pikeun tiap motor. Aya sababaraha tweeks abdi hoyong ngalakukeun pikeun ngaronjatkeun pangalaman pamaké.

Kuring keur nyobaan angka kaluar naon kaca anjeun dina nalika nu katingali ieu. Kuring henteu nganggap kuring kungsi link pikeun ngundeur file PDF of manual eta. Kuring indit ka http://outboard-boat-motor-repair.com/Evinrude%203%20HP%20Lightwin%20Ou… tapi teu nyaho naon diklik dina.

Éta mungkin yen naon diklik dina ngundeur file a ieu saéstuna mangrupa iklan google di deukeut luhureun layar? Di dieu téh makéna layar tina iklan Jigana bisa jadi matak ngabingungkeun. Kuring saeutik kadali dina nambihan yen Google nyimpen nepi, tapi maranehna ngalakukeun pitulung bayar pikeun loka ieu. Kuring baris nempo lamun abdi tiasa meungpeuk ad nu sabab kuring satuju, ieu nyasabkeun.

Kuring gé ningali lamun abdi tiasa mendakan eta file PDF teras nahan nepi link ka eta.

Hatur nuhun,

Tom Travis

Layar Shot kalawan Ad Google dina Top

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer