1949-1963 Evinrude Adang 10 HP nepi Project Ngepaskeun

11949-1963 Adang Seahorse QD Series

Sajarah

Manggihan Jumlah Modél anjeun

1949-1963 Evinrude Adang 10 HP outboard motor kapal Model Jumlah Rujukan. Jumlah modél ieu biasana dipasang di sisi port of engine bracket. Sakali anjeun gaduh jumlah modél, manggihan taun pikeun motor anjeun dina Model Jumlah Rujukan.

Daptar bagian

di dieu nyaeta daptar bagian anjeun bakal kedah mun Ngepaskeun up 1949-1963 Evinrude sarta Adang QD 10 HP outboard kapal motor Anjeun.

prosedur

Nuturkeun prosedur kieu mun Ngepaskeun up 1952-1967 Evinrude atanapi Adang 3 HP motor outboard Anjeun. Kaca ieu boga kavling gambar, déskripsi, sarta nasihat ngeunaan cara meunang motor ieu ngajalankeun ogé. Anjeun bakal dibawa step by step ngaliwatan prosés ngajalankeun Ngepaskeun a nepi kana motor Anjeun.

A Perhatosan Ngeunaan tanghi Suluh pressurized - motor ieu ngagunakeun bak suluh pressurized. Tinimbang nyusu suluh tina tank, anu dual garis selang ngompa hawa kana tank, pressurizing ka 4-7 PSI nu Angkatan suluh deui motor. Dasarna, ieu tanghi pressurized mangrupakeun hiji pisan bahaya seuneu atanapi ledakan bahaya. KLIK DI DIEU mun leuwih jéntré ngeunaan tanghi ieu na kumaha carana ngarobah kana bak suluh anyar tur aman.

Komentar Ngeunaan Project Ieu

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer