perkenalan

Kuring émut émut ageung di taun 1960an usum panas ngaluarkeun usum ngabiayaan sareng akina di Indiana kidul. Buyut kuring anu mangrupikeun panambang batubara Kentucky sareng akhirna pensiunan ti Chrysler Motor Corporation salaku padamel pabrik ditingali ku seueur anu gaduh bakat mékanis. Anjeunna ogé pamayang ngapung pangsaéna anu kantos kuring tepang. Buyut kuring resep pangsiun ngapung ngapung sareng ngajaga pakakas mancing na, kalebet motor kapal na dina usum salju sareng mancing dina kaseueuran dinten nalika usum panas. Akina kuring ngalereskeun mesin alit di garasi mobilna tunggal nalika usum panas. Jalma-jalma datang ti sakuriling tempat pikeun ngalereskeun lawnmowers na. Sigana mah anjeunna ngalakukeun ieu lolobana kusabab cinta tinkering sabab anjeunna pasti henteu mayar seueur artos pikeun padamelanana. Abdi émut ngabantosan anjeunna nalika énjing sareng siang siang damel di padang rumput hejo, motong jukut, ngurus kebon, atanapi naon waé anu diperyogikeun supaya anjeunna tiasa bébas angkat mancing siang. Nalika pangsiun, akina mésér johnboat aluminium 16 kaki sareng motor Lightwin Evinrude 3 hp anyar anu sampurna pikeun dibawa ka liang belang sareng ngala ngapung di sapanjang sisi. Kenangan pangpayunna mah ngeunaan parahu sareng motor ti saprak ayeuna. Kuring teras-terasan ngagumkeun kumaha gampangna motorna ngamimitian sareng kumaha jalanna. Anjeunna ogé ngagaduhan mesin pemotong push Lawn Boy anu dimimitian unggal waktos dina tarikan munggaran sareng mangrupikeun mesin mower pangsaéna anu kuring kantos anggo. Kuring ayeuna sadar yén motor kapal Evinrude na sareng motor mesin pemotong Lawn Boy duanana didamel ku Outboard Marine Corporation anu sami sareng duanana dua motor siklus sareng seueur bagian anu tiasa ditukeurkeun.

Embah kuring jalma anu berbakat. Anjeunna sanés jalma jegud, tapi anjeunna akur sareng bakat sareng ngalaksanakeun seueur hal. Anjeunna ngawangun sababaraha kapal mancing alit tina kai. Anjeunna tukang kayu terampil sareng ngawangun sababaraha bumi. Anjeunna malah ngarancang sareng ngadamel camper popup jauh sateuacan aya anu kantos nguping hal sapertos kitu. Anjeunna ngariung ngapung popper gabus sareng ngajagaan urang sadayana kanggo mancing. Anjeunna ngagaduhan apresiasi anu hébat pikeun penemuan anu ngajantenkeun hirupna langkung saé. Anjeunna kagum kana lantera Colman sareng kompor anu anjeunna pake pikeun kémping. Anjeunna ngagaduhan motor listrik trolling Silvertrol anu luar biasa sepi pikeun mancing di sapanjang bank. Parahu aluminiumna anu énggal cekap entos kanggo hiji lalaki pikeun nanganan muatan sareng ngabongkar tina raka di luhur mobil mancing na. Sareng anjeunna bangga pisan ku lalang ngapung otomatis Kota Samudera # 90 sabab anjeunna nyéépkeun waktos pikeun casting rod ngaping ku hiji panangan sareng ngajalankeun motor trolling sareng anu sanésna. Anjeunna ngaraos yén Mr. Coleman ngadamel cooler anu saé anu ngajaga inuman urang dina dinten usum panas anu panas, sareng Mr. Evinrude ngadamel motor kapal Lightwin 3 hp anu saé éta gampang dibawa na dipasang dina kapal na.

Ayeuna kuring parantos umur 50an, kuring ngahargaan dinten-dinten saé nalika kuring déwasa. Kuring masih nyéépkeun waktos ngalaksanakeun tradisi nyayang ngapung sareng bapak sareng murangkalih. Alat-alat anu dipiboga ku urang ayeuna langkung énggal, langkung maju, langkung ageung, sareng pangpangna mahal. Kuring parantos cukup untung gaduh sareng ngalakukeun hal-hal anu teu pernah dimangpaatkeun ku akina, tapi kumaha waé aya anu leungit. Kuring nyandak putri sareng putra kuring mancing, sareng sapertos murangkalih anu ngagaduhan kasempetan, aranjeunna sadayana resep nyetir parahu. Kumaha waé aranjeunna henteu kéngingkeun pangalaman anu sami sareng kakuatan tinggi, téknologi luhur, mesin opat stroke anu kuring gaduh dina kapal mancing kuring ayeuna. Abdi sareng putra kuring aya di Pramuka babarengan, sareng kuring janten pembimbing pikeun Lencana Merit Élmu Lingkungan. Salah sahiji situ anu kuring hoyong candak pramuka ngagaduhan wates 10-hp janten kuring mendakan peryogi mobil alit. Babaturan kuring sadar naon anu kuring hoyong lakukeun sareng pramuka masihan kuring sababaraha motor leutik anu cenah parantos sepuh teuing pikeun narik tali pikeun ngamimitian. Motor ieu mangrupikeun taun 1963 Evinrude 3 HP Lightwin anu kuring langsung bogoh sabab éta siga kuring émut ka akina anu gaduh, sareng 1958 Johnson 5.5 HP Seahorse. Kuring terang yén ieu motor klasik. Motor ieu dibarengan ku nyita 1996 Johnson 15 hp anu kuring atos linggih, diserahkeun teuing mahal kanggo didereskeun, masihan kuring tantangan anu diperyogikeun pikeun proyék usum anu hadé.

Buyut kuring sok nyarios ka kuring, sareng kuring émut pisan, yén "Nalika datang ka motor upami sadayana dirakit sareng disaluyukeun leres maka éta bakal ngajalankeun ogé." "Upami éta henteu ngamimitian atanapi ngajalankeun saé, maka aya masalah anu anjeun kedah milari sareng ngalereskeun atanapi nyetél." Ieu mangrupikeun salah sahiji seueur bebeneran dina kahirupan anu anjeunna ngajar kuring. Spark, fuel, and compression mangrupikeun tilu hal anu penting anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun motor.

Harepan kuring pikeun ngadokuméntasikeun lagu-lagu motor ieu ku ngirim gambar sareng panjelasan dina halaman wéb ieu sahingga tiasa janten sumber pikeun saha waé anu gaduh motor anu sami anu kedah dirobih atanapi disetél sakedik. Kuring bakal daptar bagian khusus sareng nomer katalog na anu kuring anggo sareng ngawartosan naon anu anjeun peryogikeun. Kuring miharep pikeun ngalaksanakeun proyék ieu kalayan ngan ukur alat saderhana sareng manual perbaikan. Anjeun tiasa gaduh salah sahiji motor luar Evinrude atanapi Johnson luar ieu sapertos anu diwariskeun atanapi diala. Éta tiasa atanapi henteu ngajalankeun tapi kamungkinan éta tiasa dijalankeun pikeun ngajalankeun ogé kalayan nada anu lengkep. Anjeun tiasa kéngingkeun seueur bagian anu anjeun peryogikeun pikeun motor lami ngalangkungan e-Bay atanapi dina Internét sacara umum. Kami ngagaduhan tautan dimana anjeun tiasa mésér seueur bagian dina Amazon.com. Ku ngagunakeun Amazon, kami kéngingkeun komisi alit anu ngabantosan pikeun ngabiayaan situs ieu sareng proyek payun. Upami anjeun ngagaduhan papan luar anu lami, anjeun kedah nyetél éta sateuacan anjeun nempatkeun kana danau sareng ngarepkeun éta seuneu tiasa ngajalankeun. Tanpa tune-up anu saé, anjeun tiasa ngarusak jalan kaluar anu saé sareng ngaraos kuciwa. Ngan ukur peryogi sakitar $ 100 bagian sareng sababaraha tenaga kerja khusus kanggo ngadamel motor kapal luar anu leutik ogé sapertos nalika anyar. Kuring terang yén sababaraha bagian dina motor ieu kedah diganti, sanaos motorna disimpen leres tapi kanggo waktos anu lami. Sababaraha bagian gaganti jauh langkung unggul tibatan bagian aslina janten ngagentosna bakal ngabantosan motor anjeun. Kahayang kuring sanés mulangkeun motor ieu ka titik anu sipatna tampil, tapi malah tungtungna ku hal anu kuring tiasa resep nganggo mangtaun-taun. Aya jalma di sakuriling anu ngalereskeun motor kapal lami kana titik anu aranjeunna tampilkeun teras nawiskeun pikeun dijual.

Éta bakal ngarugikeun rejeki pikeun nyetél motor ieu di toko jasa dealer kapal. Kuring parantos diwartosan ku sababaraha tempat yén motor anu langkung lami henteu pantes dilereskeun sareng aranjeunna langkung resep ngajual kuring motor anyar. Tempat-tempat sanés bakal nyaritakeun yén éta henteu tiasa dianggo dina motor anu umurna langkung ti 10 atanapi 20 taun. Nyatana, motor-motor ieu gampang disaluyukeun sareng saha waé anu ngagaduhan waktos, kasabaran, sareng kamampuan mékanik minimal tiasa dianggo sareng jalan anu saé kalayan sakedik biaya. Sakali anjeun ngarengsekeun salah sahiji proyék ieu sareng anjeun pertama kalina, anjeun bakal gaduh seueur kasieun nalika anjeun damel motor Evinrude atanapi Johnson boat lami anjeun ngajalankeun ogé.

Punten KLIK DI DIEU maca ngeunaan naon nu peryogi sateuacan Anjeun proyék Anjeun.

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer