perkenalan

Kuring fondly apal tumuwuh nepi di summers belanja teh 1960 urang fishing kalawan akina abdi di Indiana kidul. Akina abdi anu ieu panambang batubara Kentucky sarta ahirna pensiunan ti Chrysler Motor Corporation salaku worker pabrik ieu ditempo ku saloba mechanically berbakat. Anjeunna oge pangalusna laleur-pamayang Kuring geus kantos patepung. Akina kuring ngarasakeun pangsiun na tying flies sarta ngajaga peralatan perikanan na, kaasup motor kapal na di usum tiris jeung fishing on paling dinten salila usum panas. akina abdi repaired mesin leutik di garasi mobil tunggal na salila usum panas. Jalma datang ti sagala sabudeureun meunang lawnmowers maranéhna dibereskeun. Jigana manéhna ieu lolobana kaluar tina cinta tinkering sabab anjeunna pasti teu ngecas loba duit keur kuli-Na. Abdi émut nulungan manehna salila isuk jeung mimiti soré dipake dina lawnmowers, motong jukut, tending kebon, atanapi naon wae diperlukeun pikeun dipigawé ku kituna manéhna bisa jadi bébas buka fishing sore. Kana pangsiun, akina kuring meuli 16-suku aluminium johnboat jeung hiji merk anyar motor Evinrude 3 hp Lightwin mana éta sampurna nyandak kana liang stripper tur muka ngapung fishing sapanjang bank. kenangan abdi pangheubeulna ngeunaan parahu jeung motor nu ti poé ieu. Kuring sok amazed kumaha gampang motor na éta pikeun ngamimitian tur kumaha ogé maranéhna lumpat. Anjeunna oge kagungan padang rumput hejo Boy push mower nu dimimitian unggal waktu dina tarikan munggaran tur ieu mower pangalusna kantos kuring dipaké. Kuring kiwari nyadar yén na motor Evinrude kapal na padang rumput hejo Boy mower motor anu duanana dijieun ku sarua Outboard Kelautan Corporation tur éta duanana dua motor siklus kalawan réa patempatan ditukeurkeun.

akina mah a lalaki berbakat. Anjeunna lain lalaki jegud, tapi anjeunna ngagaduhan sapanjang ogé tur mibanda bakat sarta dilakonan loba hal. Anjeunna ngawangun sababaraha parahu fishing leutik kaluar tina kai. Anjeunna hiji tukang kayu terampil sarta diwangun ku sababaraha imah. Anjeunna malah dirancang sarta dijieun camper kaluar lila saméméh saha kantos ngadéngé hal saperti a. Anjeunna dihijikeun flies popper cork sarta diteundeun urang sadayana disadiakeun pikeun perikanan. Anjeunna kungsi pangajén hébat keur papanggihan nu dijieun hirupna hadé. Anjeunna marveled di lantern Colman sarta kompor anjeunna dipaké pikeun kémping. Anjeunna kungsi Silvertrol listrik motor trolling anu exceptionally sepi keur fishing sapanjang bank. kapal aluminium anyar nya éta cukup lampu pikeun hiji lalaki pikeun nanganan loading na unloading ti kabaya on luhureun mobil fishing Na. Sarta anjeunna bangga na Samudra Kota #90 reel laleur otomatis sabab anjeunna spent lolobana waktu na casting a rod laleur dgn hiji leungeun sarta ngajalankeun motor trolling jeung lianna. Manéhna ngarasa yén Mr. Coleman dijieun cooler alus anu diteundeun inuman kami tiis dina dinten panas panas, sarta Mr. Evinrude dijieun 3-hp Lightwin kapal motor éndah anu gampang pikeun ngalaksanakeun jeung nempelkeun on kapal-Na.

Ayeuna eta Kami di 50 abdi urang, Kuring keur appreciating poe alus Kuring kungsi tumuwuh nepi. Kuring masih méakkeun waktu mawa kana tradisi laleur fishing kalawan bapa na barudak kuring. Parabot urang boga ayeuna anyar, leuwih maju, leuwih badag, sarta paling sadaya mahal. Kuring geus cukup untung mun boga tur ngalakukeun hal nu akina kuring pernah bisa mampuh, tapi kumaha bae hal ieu leungit. Kuring nyandak putri jeung anak kuring fishing, sarta jiga budak anu gaduh kasempetan, maranéhna sagala cinta ngajalankeun parahu. Kumaha bae aranjeunna teu meunang pangalaman anu sarua jeung kakuatan tinggi, tech tinggi, engine opat stroke nu kuring boga on kapal fishing abdi dinten. anakku na mah nya éta di Boy pramuka babarengan, sarta kuring a pembimbing pikeun Élmu Lingkungan istighfar badge. Salah sahiji situ anu abdi hoyong nyandak pramuka ka ngabogaan wates 10-hp kitu kuring kapanggih sorangan merlukeun hiji motor alit. A sobat ti milik merealisasikan naon atuh hayang ngalakukeun jeung pramuka masihan kuring sababaraha motor leutik nu cenah ceuk teuing heubeul narik tali meunang aranjeunna dimimitian. motor ieu éta 1963 Evinrude 3 HP Lightwin nu kuring langsung murag asih jeung sabab éta kawas Abdi émut akina abdi gaduh, sarta 1958 Adang 5.5 HP Seahorse. Kuring terang yen ieu nya motor Palasik. motor ieu sapanjang ku nyita nepi hp 1996 Adang 15 yén kuring geus diuk di sabudeureun, tinangtu nepi sakumaha teuing mahal geus repaired, masihan kuring tangtangan kuring diperlukeun pikeun Ngepaskeun usum alus nepi proyék.

Akina kuring salawasna ngawartoskeun kuring, sarta kuring apal éta ogé, éta "Lamun datang ka motor lamun sagalana geus dirakit tur disaluyukeun neuleu mangka baris ngajalankeun ogé". "Mun teu ngamimitian atawa ngajalankeun ogé, teras aya masalah nu kudu manggihan sarta ngalereskeun atanapi Ngepaskeun up." Ieu salah sahiji loba truths dina hirup anu anjeunna ngajar kuring. Silalatu, BBM, jeung komprési nu tilu perkara utama anu diperlukeun pikeun nyieun motor ngaji.

harepan abdi kana dokumén anu Ngepaskeun up tina motor ieu ku ngeposkeun gambar na guaran on ramatloka ieu dina cara sapertos nu eta tiasa janten sumberdaya pikeun saha sareng motor sarupa anu perlu a perbaikan atanapi Ngepaskeun minor up. Kuring baris daptar bagian husus sarta nomer katalog maranéhanana yén kuring make jeung ngabejaan Anjeun kahayang nu peryogi. Kuring miharep ka ngalakukeun proyék Ngepaskeun up ieu kalawan parabot ukur basajan tur manual perbaikan. Anjeun bisa jadi kudu salah sahiji Evinrude heubeul atanapi Adang motor outboard sabudeureun nu diwariskeun atawa kaala. Ieu bisa atawa teu ngajalankeun tapi Chances anu eta bisa dijieun pikeun ngajalankeun ogé ku Ngepaskeun lengkep nepi. Anjeun tiasa meunang lumayan loba wae bagian nu peryogi kanggo hiji motor heubeul ngaliwatan e-Bay atawa dina internét sacara umum. Simkuring boga tumbu dimana Anjeun bisa meuli loba sahiji bagéan on Amazon.com. Ku ngagunakeun Amazon, urang meunangkeun komisi leutik nu mantuan pikeun dana situs ieu sareng proyék hareup. Upami Anjeun gaduh hiji outboard heubeul, Anjeun kudu Ngepaskeun eta nepi saméméh anjeun tiasa nyimpen eta on danau sarta nyangka ka seuneu nepi na ngaji. Tanpa alus Ngepaskeun-up, Anjeun bisa uing a outing alus sarta manggihan diri kuciwa. Ieu ukur nyokot ngeunaan $ 100 di bagian jeung sababaraha kuli dedicated nyieun hiji leutik outboard kapal motor ngajalankeun sakumaha ogé eta tuh lamun éta anyar. Kuring diajar yén sababaraha patempatan di motor ieu bakal perlu digantian, sanajan motor ieu disimpen leres tapi keur lila. Sababaraha bagian ngagantian nu tebih punjul ka bagian aslina kitu ngaganti aranjeunna bakal nulungan motor Anjeun. kahayang mah teu mulangkeun motor ieu ka titik anu sipatna acara eces, tapi rada ka mungkas nepi ka hal nu abdi tiasa ngarasakeun maké salila sababaraha taun. Aya jalma di sabudeureun anu ngalereskeun nepi motor kapal heubeul ka titik di mana maranéhna aya acara potongan lajeng nawiskeun aranjeunna pikeun dijual.

Nya tangtu biaya pakaya pikeun meunang motor ieu dibereskeun di hiji warung jasa dealer parahu. Kuring geus bébéja ku sababaraha tempat yén motor heubeul henteu patut ngaropéa sarta maranéhanana éta leuwih museurkeun ngajual kuring a motor anyar. tempat séjén bisaeun yén maranéhna teu dianggo dina motor anu leuwih ti 10 atanapi 20 taun heubeul. Dina kanyataanana, motor ieu gampang Ngepaskeun up na saha sareng waktos, sabar, tur kamampuhna mékanis minimal bisa neangan hiji katala up na ngajalankeun ogé kalawan expense rélatif saeutik. Sakali anjeun ngalengkepan salah sahiji proyek ieu anjeun seuneu eta up pikeun kahiji kalina, anjeun bakal boga deal agung kapuasan nyaho yén anjeun dijieun Evinrude Anjeun nu lami atau Adang kapal motor ngajalankeun ogé.

Punten KLIK DI DIEU maca ngeunaan naon nu peryogi sateuacan Anjeun proyék Anjeun.

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer