5.5 HP Adang 1960 Modél CD-17 ku Bosse "Bo" Petersson - Stockholm, Swédia

Bo geus babaturan loka ieu saprak ayeuna teh dimimitian na hiji inspirasi pikeun kuring tetep situs ieu bade ngaliwatan 13 taun kaliwat.

dikintunkeun ka Outboard-Parahu-Motor-ngalereskeun Facebook Page Nopémber 1, 2009.

Balanja keur CD-1960 Bagian 5.5 17 HP Adang

Hai Tom!

Abdi hoyong mere Anjeun compliments kuring na loba hatur nuhun pikeun anjeun pisan nice
situs, jeung artikel Ngepaskeun-Up.

Kuring geus kungsi pamakéan éksténsif sahijina, sarta maranéhanana éta sok aya nu ngajawab
patarosan dina perbaikan outboard kahiji Kuring geus rengse.
Mech. Insinyur ku profesi, abdi digawé pikeun 38 taun kalayan suntikan suluh
alat-alat (Bosch) dina Swédia, nyaéta jualan teknis na aplikasi pikeun gas
tur mesin solar.
Keur duanana praktis tur teoritis, kumaha oge, nepi ka kiwari, kuring geus ampir ngan
geus gawé bareng mesin 4-stroke solar jeung gas.

ragrag panungtungan kami diémbarkeun pikeun ngelehan outboard 4-6 pikeun kapal 14'rowing urang.
Meunangkeun hiji jawaban kami dibeuli a Adang Seahorse 5.5hp di Pulo Jawa kami di
Laut Baltik di luar Stockholm, Swédia. mesin bisa ngancik, jadi kuring nanya
lalaki upami sempet ngajalankeun. "Leres, sababaraha dua taun ka pengker", anjeunna ngawaler, sangkan meuli eta
pikeun 55 $.
The Adang saeutik mangrupakeun CD17 (1960) kalawan jumlah serial B 9716, nu éta
dijieun di pabrik Adang di Bélgia pikeun pasar Éropa.
The Ngepaskeun-Up tétéla janten tantangan nyata, kadang saluareun normal.

Di imah urang kapanggih 80% cai di tank, retakan sirah silinder "mended" kalayan
loba silicone, tanda overheating (leungit cet) alatan macet
Thermostat. Ku kituna, mesin éta pisan deukeut jeung "alam kubur". The narik plugs,
kumaha oge, nya rada anyar jeung miboga raray alus, jadi kuring megatkeun pikeun nyobaan a "Misi
Teu mungkin ".

Hal kahiji sirah, di baud bore retak, ieu dibereskeun ku leutik
tube aluminium, jeung caket dieu bulu-ipis jaket cai retakan ieu nyuntik kalawan "permanen" LocTite. A tulangan kaca serat kaeusi palastik
(Plastik Padding) réngsé operasi.

Nyandak outboard nu eta, genep (tina sapuluh) bolts silinder sarta hiji (tujuh)
Bolts dina partisi dina sirah kakuatan sarta Unit handap peupeus. malah ku
nu pangeboran ati threads ieu maranéhanana éta henteu mungkin pikeun ngahemat di luhur
kualitas. masalah ieu direngsekeun ku bores pangeboran 8,5mm, sarta ka thread aranjeunna
kalawan M10 thread bit. Motong tina M10 threaded rod kalawan ¼ "UNC threads éta
diselapkeun, dibereskeun ku "permanen" LocTite.

Duanana coils éta retak, sarta miboga pondok, motong garis suluh, thermostat hardened,
sakumaha ngomong éta nyangkut, impeller ieu dipaké kaluar. Salaku perumahan impeller éta beurat
dipaké sarta cavitated, wewengkon ieu smoothened, dieusi, sarta sabagean ngawangun up
kalayan sagelas serat kaeusi Plastik Padding

Malah parah, jarum speed tinggi retak sarta saluyu thread dina
mangkok ngambang ieu ancur. Kuring nyieun jarum kuningan anyar dina lathe kuring, sarta
kuningan ngalebetkeun keur mangkuk ngambang.

gaskets Anyar (sirah, driveshaft, thermostat), thermostat, impeller, coils,
condensers, titik, carburetor kit (kalawan ngambang palastik ditambahkeun) garis suluh anyar,
colokan kawat narik jeung midang, anu dipasang. Ku jalan kitu, kuring milih steel
bolts baja keur sirah silinder. Éta moal keyeng, jadi sipatna gampang pikeun
dikaluarkeun. Kuring miharep, abdi moal kudu bore aranjeunna kaluar.
I dipaké LocTite / Permatex Bentuk-a-Gasket pisan threads na di caina
jaket.

Barina ogé karya outboard ieu ngalir lancar, rada, idles, dimimitian dina mimiti na,
sanajan teu dimaksudkeun ti mimiti, ieu anyar dicét na Sigana nya éta
datang ka katuhu kaluar ti kamar acara. Total biaya anu 400 $ jeung karya kuring sorangan, tapi
kabagjaan nyieun ieu balikkeun geus dibikeun kuring santunan lengkep sareng
pangalaman.

anjeunna # 28 nempokeun sabaraha outboard nu katingali saméméh lukisan nu.

Pangeboran di bore 8,5mm, #48, saméméh threading kalawan M10 sakumaha ditempo dina #49. inserts rod dina threaded kalawan ¼ "UNC threads nu Tembok diwangun dina lathe, sakumaha katingali dina # 34.

sirah repaired kalawan pipe caket dieu ngalebetkeun di salah sahiji bores baud, #42. Cavitations sarta ngawangun nepi di outlet sareng "Padding Plastik", #43.

Ngaktipkeun H teh / S jarum katempona on #45 na #47.

Dina gambar #44 jarum H / S anyar, rada lila, saméméh nyieun pamisah, threaded bore na congcot keur screw Ngonci. A glimpse of sisipan kuningan nu threaded di mangkuk bisa ogé ditempo. The ngambang cork heubeul éta dina kaayaan rada alus na ieu mimitina lacquered kalawan tilu lapisan shellac.

Salaku urang dipake alkylat béngsin tinimbang normal, ieu OK. Sanajan sanggeus musim, abdi dirobah ka ngambang palastik'94, sangkan bisa ngajalankeun jeung langkung mirah béngsin baku.

gambar nu napel nembongkeun disimpen Adang Seahorse 5.5 hp kuring di darat jeung nalika dipasang dina 14' rowing kapal héjo urang, jenis "Siljan" dijieun ku "JOFA" ti mimiti'70-ies. Dibeuli salaku hiji wreck unusable pikeun 400 $. Salaku stroke nasib, "JOFA" nangtung pikeun "Johnsons Fabriker" (Kilang kitu). Sanajan kitu, eta boga nganggur teu jeung OMC, tapi ieu meureun dipikawanoh pikeun nyieun helmets és hoki sareng plastik jeung olahraga séjénna peralatan.

Salaku bisa ningali kuring ngagunakeun kenop angkutan leutik pikeun nanganan outboard nu. Cet ampir aslina (Audi 90 bodas) ti kaléng semprot dina alkana Primer. The belang hideung dina panutup engine gagal dina gambar darat tapi ditambahkeun dina gambar engké. Ogé dina panutup engine, abdi dipiceun pigura karét heubeul sabudeureun piring raray dina #27.

Kuring manggihan nu leuwih anyar rada rapih. Sakabéhna, sababaraha babaturan ceuk - "... outboard ieu Sigana brand anyar" ...!

grand putra abdi Samuel (8) salaku ditempo dina #78 boga hébat fun nyieun piknik leutik kawas didieu, sarta ogé mibanda lanceukna Hampus (5).

Kuring keur diuk dina urang saeutik sasak #5 pilari kaluar ka bay, "Mysingen". The salam, rada badag, 20x45 km, dimimitian dina pulo kami Ornö na eta mangrupakeun bagian tina Laut Baltik (0.7% uyah). The Baltik aya ku tebih gedé, 1300x 400 km. pulo ampir pulo panggedena di Nusantara Stockholm, nu diwangun ku 25.000 pulo gedé jeung leutik!

Kuring geus dikirim loba gambar, sarta anjeun bisa make poto eta jadi anjeun resep. Eta geus pisan fun ngamimitian kontak ieu sareng anjeun.

Sakali deui, tanpa artikel unggulan anjeun sarta gambar mah sigana teu kungsi pisan ieu fun.



Kuring keur néangan maju ngadangu ti anjeun, sarta miharep anjeun kawas nu gambar ...

Tetep dina karya alus.

Bosse Petersson

Bo 01

Bo 02

Bo 04

Bo 05

Bo 06

Bo 07

Bo 08

Bo 09

Bo 10

Bo 11

Bo 12

Bo 13

Bo 14

Bo 15

Bo 16

Diropéa posting ti Bo on Facebook. Motor masih ngajalankeun ogé.
Motor masih ngajalankeun ogé sababaraha taun sanggeus proyék.

Watch Video of Bo na Parahu na & Motor

koméntar

jugjugan

komentar

Geus malikkeun unit sami didieu di Wisconsin AS. Ngarasakeun pos anjeun sarta poto anjeun. Hatur nuhun sharing.

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer