Projects nganjang

Ieu tempat dimana anjeun tiasa unggah gambar sareng ngantepkeun koméntar anu nyaritakeun ngeunaan proyék anjeun. Proyék baheula tina situs lami nyaéta Ieuh

Anjeun kedah Lebet lamun hayang ninggalkeun komentar.

 

Login ku akun Facebook Anjeun.

Anjeun ayeuna bisa login ku akun Facebook Anjeun.

koméntar

jugjugan

komentar

Abdi gaduh '63 Evinrude 3hp, versi longshaft. Kuring parantos ngalereskeun lengkep éta dua taun ka pengker, tapi kuring henteu muka powerhead (sisi crankshaft) Usum panas ieu nalika kuring nuju parahu, aya anu ujug-ujug rusak antara drivehaft sareng crankshaft. Crankshaft henteu ngahurungkeun drivehaft (sareng baling-baling) deui. Bagian handap motor henteu kunanaon. Nalika kuring nyandak colokan ignition jauh sareng ngahurungkeun flywheel, kuring tiasa ningali éta mindahkeun duanana piston dina silinder sakumaha kuduna. Naha éta tiasa janten sambungan crankshaft kana drivehaft ical rusak kumaha waé? Sirah luhur Driveshaft (kana powerhead) anéh -foursquare, beda pisan dibandingkeun sareng '65 Johnson 3 hp kuring, anu ngagaduhan sirah boron (sapertos bintang) normal dina drivehaft na.

komentar

Kuring bakal nyobian nyandak unit handap sareng mimitian motor pikeun ningali naha éta bakal ngajalankeun. Upami teu aya masalah sareng powerhead, anjeun panginten kedah ngalangkungan gearcase. Naon anu katingalna minyak gear unit handap? Éta tiasa janten anjing laut anu goréng sareng anjeun ngagaduhan cai dina gir anjeun anu tiasa ngonci saatos calik bari lami. Anjeun panginten hoyong balanja eBay pikeun ningali naha anjeun tiasa kéngingkeun motor bagian anu saé atanapi sahenteuna salah sahiji sareng unit handap anu saé anu tiasa anjeun balanja. Bagian ngagantian sayogi, tapi anjeun tiasa gancang mendakan langkung seueur méakkeun langkung seueur tibatan kuduna. Mimiti cobian angkat sadayana sareng bersihkeun sadayana sareng pasang deui sareng segel énggal.

jugjugan

komentar

Munggaran sadaya, hayu atuh mimitian ku thanking nuhun dimimitian tur ngajaga situs web hébat ieu! 

Abdi nembé kéngingkeun mesin di luhur. Konon parantos dijalankeun saé nalika ngajalankeun terakhir.

Nanging, saatos nyobian ngamimitian éta henteu hasil, sareng ngalakukeun pamariksaan, kuring ragu. Upami didugikeun, kuring mariksa percikan sareng diverifikasi yén. Nanging, kuring merhatoskeun karbohidrat ngala suluh tina sambungan jarum pengepakan jarum gancang. Ogé, seueur suluh di daérah tikoro karbohidrat.

Kuring ngabongkar karbohidrat, sareng mendakan setélan ngambang pareum. Ngapung nyaéta gabus gaya lawas. Kuring nganggap sahenteuna sababaraha masalah henteu mimiti kuring disababkeun ku banjir akibat klep float utama henteu nutup leres, boh kusabab korsi anu goréng / kotor, sareng / atanapi setting float anu teu leres.

Janten, kuring parantos mesen alat karbohidrat sareng float énggal. Ieu patarosan kuring:

1) Inpormasi anu pangsaéna anu kuring tiasa mendakan dina setélan float nyaéta: henteu langkung ti 1/32 "ti tingkat kalayan ujung awak awakna luhur. Sareng 1 1/4" ngambang murag. Naha leres ieu?

2) Kuring henteu acan mendakan seueur kana pakéan jarum. Naha bungkusna tiasa goréng, sahingga nyumbang kana karbohidrat bocor? Naon tarékah pikeun bungkus anyar atanapi réplement?

hatur nuhun!

alex

komentar

Kuring sok ngan ukur ngambang janten rata. Dina tingkat, jarum kedah mareuman aliran suluh kana mangkok. Abdi henteu ngukur nanaon.

Kit karbohidrat anu anyar bakal kalebet jarum rangkep anu kedah dipasang. Karbohidrat anjeun henteu kedah bocor nalika réngsé anu janten bahaya kaamanan.

jugjugan

komentar

Badé nyobian panangan abdi dina mulangkeun lampueun akina, katingalina janten 54 tina warna na. Timer munggaran dina ieu. Dipesen sadaya bagian anu anjeun nyarankeun pikeun nyaluyukeun (ngawangun karbohidrat, colokan, titik, kondensor, gulungan, impeller. Mikir kuring kedah ngaganti segel unit handap ogé, kusabab mesinna henteu acan ngajalankeun dina 25 taun atanapi langkung. Henteu ningali kit anu kalebet segel anu kuring peryogikeun. Aya saran ngeunaan kit atanapi dimana tempat anu pangsaéna pikeun kéngingkeunana? Ogé ngarencanakeun pikeun tali starter sareng spring.

jugjugan

komentar

Kuring ngan narima parahu kulawarga anu teu aya di cai salila 25 taun kuring ngagaduhan eta dimimitian sakali nyandak numpak hiji ayeuna eta moal ngahurungkeun leuwih. Eta bakal ngamimitian ku ngagunakeun dimimitian cairan tapi motor moal tetep jalan.

abdi teu meuli manual pikeun motor 1962 témbal urang jeung perlu sababaraha saran naon atuh salajengna.

i robah Sparks plugs gaduh batré anyar Kuring berjuang dina naon atuh coba salajengna.

sagala nasehat atawa atuh nyandak kana tempat pikeun Ngepaskeun up?

Walungan Runt perlu TLC

jugjugan

komentar

hey sarerea hayang nanya everybody ngeunaan proyék anjeun dina 2019 na kumaha aranjeunna bade nuhun dulur senang taun anyar 

jugjugan

komentar

Abdi gaduh 10 hp 1957 Johnson Seahorse kalayan sistem suluh garis ganda. Abdi hoyong ngarobih kana sistem garis tunggal. Bagian naon anu kuring butuhkeun selain pompa bahan bakar? Upami kuring peryogi karburator, naon tata ngaran pikeun bagian ieu?

Hatur nuhun,

Lewis

 

jugjugan

komentar
Galur sareng Filter
Panyaring bahan bakar sareng katingalina henteu aya ngeusian.

Mimiti, hatur nuhun kanggo forum ieu! Ieu mangrupikeun usaha munggaran kuring pikeun ngawangun deui luar sareng halaman ieu parantos janten sumber anu luar biasa. Ieu Johnson CD-14 kuring, sapertos anu lengkep dina proyék anjeun, sareng kuring nganggo unggal gambar sareng paréntah anu anjeun pasang. Kantun diperyogikeun.

Kuring dirobih tina tangki tekanan anu bocor ka tank jalur tunggal modern, ngadamel kurung kuring sorangan pikeun pompa suluh di luhur karbohidén sareng junun rute sadaya garis-garis bahan bakar sahingga sadayana pas sareng beberesih anu séhat sareng kuring tiasa nempatkeun lembu.

Kuring nembé mimiti mimiti, sareng éta ngalir, tapi saringan bahan bakar kuring nambihan kana jalur bahan bakar anu lebet antara tanki bahan bakar sareng pompa bahan bakar anu dikuras sareng henteu dieusian deui ku pompa nalika motorna jalan. Kuring ngompa garis nganggo bohlam dina bak sareng ningali saringan na eusian, ogé saringan mangkok kaca dina karbohidrat. Sakali motorna ngajalankeun, saringan dina jalur bahan bakar angkat tina pinuh dugi ka kosong. Abdi henteu tiasa terang naha pompa bahan bakar nyayogikeun bahan bakar atanapi naha éta ngan ukur heureuy, tapi sigana henteu tiasa dianggo.

Hiji-hijina hal anu tiasa dipikirkeun nyaéta kuring ngan ukur ngeusian baki bahan bakar 3 galon sareng hiji liter bahan bakar pikeun uji coba ieu, sareng panginten "jerami" anu dijemput dina bak henteu kalelep, tapi kuring hoyong ningali saha waé anu gaduh pikiran . Kuring sigana bakal nyampur galon suluh sapinuhna dina minggu payun atanapi langkung sareng cobian deui.

Nuhun deui sadayana. Kuring resep pisan ngajajah halaman wéb sareng forum ieu.

Jake B, Illionis

 

komentar

Manifold asupan

Ieu kumaha kuring ngarobih manifold asupan pikeun nyiptakeun pulsa pikeun pompa bahan bakar. Mangrupikeun salembar aluminium anu kuring potong ku ragaji hack sareng bentuk sareng file. Éta ngagaduhan sapotong alit tina gasket manifold lami di tukangeunana pikeun nyiptakeun segel (kuring ngagentos sadayana gasket nalika kuring ngawangun deui ieu).

-Cake B 

komentar

Kanyataan yén anjeun tiasa ngompa bohlam sareng kéngingkeun bahan bakar ngajantenkeun tank anjeun henteu kunanaon. Abdi nyarankeun dua hal:

  • Mimiti, kuring badé pariksa yén anjeun tiasa ngaraosan tekanan pulsa anu hadé dina jalur anu anjeun pompa.
  • Kadua, kuring badé ngaleungitkeun saringan bahan bakar tina persamaan dugi ka anjeun damel damel teras nambihan deui. 

Éta gambar anu saé sareng sadayana katingali leres. Sakali anjeun ngagaduhan hal anu tiasa dianggo, Abdi hoyong ngalebetkeun koméntar anjeun dina halaman anu saleresna. Terus kuring dipasang.

jugjugan

komentar
Pump Fuel Ningkatkeun Kurung
Imah abdi damel pompa gunung.

Ieu pompa bahan bakar anu kuring anggo, ogé gambar kurung anu kuring ngadamel tina lambaran saham aluminium. Éta naék kana motor nganggo dua sekrup anu nahan unit recoil starter. Kuring kedah ngadamel sababaraha kurung sateuacan kuring berhasil mendakan bentuk sareng posisi anu ngamungkinkeun sadaya jalur bahan bakar sareng pompa pas dina handapeun cowling, tapi éta sadayana pas sareng tutupna tetep sareng katingalina kuduna.

-Cake B

jugjugan

komentar

Kuring ngaraos jw-11 3hp Johnson hoyong saha waé anu gaduh diagram diagram pikeun narik mimiti? Nuhun sateuacanna!

jugjugan

komentar

'66 Lightwin ngan bakal ngamimitian sareng ngajalankeun. Tapi ngalihkeun mesin throttle up / down maéhan kecuali disaluyukeun pisan laun. Plug énggal sareng karbo diwangun deui. Kuring panginten meureun éta spark retard / advance? Naon saran?

jugjugan

komentar

Salam ti Vancouver British Columbia. Kuring mimiti hoyong ngamimitian ku hatur nuhun parantos nempatkeun situs sapertos kieu. Tanpa penjelasan awam sareng gambar anjeun kuring moal tiasa nyandak proyék munggaran kuring, ""éta bapa kuring 1958 Evinrude 3 hp. Éta parantos linggih dina panyimpenan salami 55 taun, tapi ku situs anjeun éta tiasa dianggo deui. Kuring resep pisan ngalakukeun éta kuring ngagaduhan bug na ayeuna teu tiasa lirén mendakan deui gaya / warna 1950-an anu langkung lami pikeun ngalereskeun. Kapuasan parantos ngajalankeun deui ogé paguneman dina peluncuran parahu sareng jalmi ngajantenkeun prosés lengkep pikaresepeun. Kalayan bantosan anjeun sadaya motor dina gambar mangrupikeun pelari anu hébat sakali deui.

Hatur nuhun deui  

1957 Viking 5 hp. 
1955 Adang 5.5 hp. 
1958 Adang 5.5 hp. 
1958 Evinrude 3 hp. 
 

jugjugan

komentar

Abdi jalma anu anyar sareng sadaya mesin, khususna motor luar. Abdi gaduh Evinrude 1966 3hp, modél # 3602. Motor kuring ngalir sakitar 10 detik sareng éta waé. Dihurungkeun deui saé tapi jalan ngan ukur 10 detik teu masalah setélan cék atanapi throttle. Kuring maca yén tanki gas curhat tiasa nyababkeun ieu upami henteu kabuka nalika operasi. Sugan éta masalah kuring. Timer lokal lokal ngan ukur hiji anu bakal dianggo sareng anjeunna ditogogkeun 4-5 minggu. Anjeunna disarankan yén kuring nyandak karburator sareng nyandak éta pikeun ngahémat waktos sareng artos kuring sareng anjeunna bakal masak. Kuring parantos ngaleupaskeun tutup mesin sareng ningali kana karburator sareng katingalina rada nangtang pikeun kuring pikeun mareumanana teras aya tantangan anu langkung ageung pikeun nempatkeun deui kalayan leres. Naon naséhat anjeun tiasa masihan ka kuring bakal ngaapresiasi kaasup video pikeun ngalakukeun ieu atanapi manual perbaikan?

Thanks.

Dan'l Markham

 

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer