OMC / BRP / Evinrude / Adang Militér Outboard Nomer Modél

25 HP 1980 AEM25A Warung keur Bagian
25 HP 1988 AEM25B Warung keur Bagian
30 HP 2003 J30MLSTS Warung keur Bagian
30 HP 2004 J30MLSRC Warung keur Bagian
30 HP 2005 J30MLSOR Warung keur Bagian
35 HP 1983 AM35A Warung keur Bagian
35 HP 1885 AM35B AML35B Warung keur Bagian
35 HP 1987 AM35BI AML35BI Warung keur Bagian
35 HP 1991 AM35CI AML35C Warung keur Bagian
35 HP 1995-1996 AML35D Warung keur Bagian
40 HP 2003 J40MLSTS Warung keur Bagian
50 HP 1990 50RNLIA Warung keur Bagian
50 HP 1992 50RNLIB Warung keur Bagian
50 HP 1994 50RNLIC Warung keur Bagian
55 HP 2001 J55APRLSIS Warung keur Bagian
55 HP 2002 J55APRLSNF Warung keur Bagian
55 HP 2003 J55APRLSTR J55MLSTS Warung keur Bagian
55 HP 2004 J55APRLSRA J55APRLSRG J55MLSRC J55MLSRG Warung keur Bagian
55 HP 2005 J55APRLSOM J55MLSOR Warung keur Bagian
70 HP 1994 70RNLIA Warung keur Bagian
70 HP 1996 70RNLIB Warung keur Bagian
150 HP 2000 J150MXSSD Warung keur Bagian
150 HP 2001 J150MXSIF J150MXSIS J150MXSIG Warung keur Bagian
150 HP 2003 J150MLSTS J150MXSTS Warung keur Bagian
150 HP 2004 J150MLSRC J150MXSRC Warung keur Bagian
150 HP 2005 J150MLSOR J150MXSOR Warung keur Bagian
175 HP 2003 J175MXSTS Warung keur Bagian
175 HP 2004 J175MXSRC Warung keur Bagian
175 HP 2005 J175MXSOR Warung keur Bagian
200 HP 1996 U200CMXED U200MMXED Warung keur Bagian
200 HP 1997 200CMXEU 200MMXEU Warung keur Bagian
200 HP 1998 200CMXEC 200MMXEC Warung keur Bagian
250 HP 1996 U250CMXED U250MMXED Warung keur Bagian
250 HP 1997 250CMXEU 250MMXEU Warung keur Bagian
250 HP 1998 250CMXEC 250MMXEC Warung keur Bagian

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer