Adang 5.5 HP Seahorse Ngepaskeun-Up Project

Adang Seahorse 5.5

 

Upami Anjeun gaduh komentar atanapi sual ngeunaan ieu Adang 5.5 HP Seahorse, atawa sarupa Ngepaskeun-up Project, mangga ninggalkeun aranjeunna handap. Anjeun kedah Lebet lamun hayang ninggalkeun komentar.

 

Login ku akun Facebook Anjeun.

Anjeun ayeuna bisa login ku akun Facebook Anjeun.

koméntar

jugjugan

komentar

Kuring geus kokotéténgan sagalana leuwih taliti jeung teu bisa angka kaluar naha sakali sakabeh motor kuring geus reassembled sagalana dina Unit luhur téh haratis tur normal tapi tarikan mimiti pisan teuas sarta mun nyobian spin Prop ku cara manual eta pisan teuas. Aya grinding atanapi knocking noise, nanaon sigana kaluar tempat éta ngan teu spinning bébas ... sagala pitulung téh Heboh.

jugjugan

komentar

Naha anjeun nempatkeun segel anyar? Kadang-kadang segel anyar tiasa ngajantenkeun hal-hal sigana ketat bari. Sami sareng impeller énggal. Pasihkeun sababaraha jam kanggo istirahat sareng ningali naha kaayaan ningkat.

jugjugan

komentar

Kuring ngaganti coils sarta titik / condenser dina kembar 1956 Adang CD-13A 5.5hp.   

Kuring nyobian nyetél titik sareng waktos ku metoda voltmeter. 

Dimana anjeun nempatkeun throttle pikeun ngecék waktuna sareng nyetél celah titik? Kuring kantos ningali anu nyarios teu dianggurkeun, sareng anu sanés nyarios WOT. Aya anu nyarios teu aya bedana, tapi éta henteu asup akal pikeun kuring. 

throttle nu ngalir piring jeung tanda timing, ku kituna boga sangkan bédana hiji tempat throttle kasebut.

Naon anu kuring leungit? hatur nuhun

komentar

Kuring nembé ngalakukeun lightwin 3 hp pikeun anu munggaran sareng anu ngagentos kuring dugi ka kuring ningali sareng ningali yén sanaos piringna aya hubunganana sareng kaméra, poinna tetep sareng cam, janten henteu janten masalah. Salaku kanyataan, upami anjeun ngungkulan tanda anjeun nalika netepkeun waktosna, upami anjeun ngamimitian dina posisi "ngamimitian", anjeun tiasa mindahkeun titik anjeun ngalangkungan kaméra dina dua arah. Pokokna, kuring mutuskeun pikeun teu malire jabatan sareng nalika kuring réngsé, motor anu kuring kéngingkeun gratis lumpat siga anu luhur ... sakitar $ 30 dina bagian tuneup.

Janten, garis handapna, éta henteu janten masalah, tapi panginten langkung merenah dina sababaraha posisi tibatan anu sanés, dumasarkeun kana padamelan anu ayeuna. Bagja motor!

 

jugjugan

komentar

Kuring ngagaduhan sadayana nempatkeun deui dina tempatna, unit handap, gasket anyar dina karburator, sareng colokan anyar. Éta dijalankeun ngan samenit sareng maot munggaran kalina sareng kadua kalina nembé ngamimitian jalan anu maot.

Tiasa batur mangga mantuan kuring ....

jugjugan

komentar

Geus ngabogaan fun malikkeun hiji abdi 1960 Adang Seahorse 5.5 

Abdi parantos dugi ka blok jalan. Teu tiasa mendakan saha waé anu tiasa ngabagi-bagi kasus sareng ngasah silinder sareng ngagentos piston sareng cincin. Daék nyobian nyalira upami kuring ogé tiasa nyéhatkeun piston sareng cincin.

Hatur nuhun sateuacanna kanggo pitulung anjeun.

panutup Poto

kakuatan Kepala

jugjugan

komentar

Aya anu ngantunkeun koméntar yén aranjeunna milari pidéo youtube 4 bagian dina mulangkeun Johnson 5.5. Koméntar aslina leungit sabab kuring ngaco situs ieu (kadang kajadian) sareng kedah mulangkeun tina cadangan anu umurna parantos sababaraha dinten.

Sigana ieu milarian youtube bakal nampi video anu ditéang.

Kuring bakal nyandak waktos pikeun marios ieu engké sareng kamungkinan nambahkeun kana situs ieu.

Hapunten, abdi kaleungitan koméntar aslina.

jugjugan

komentar

Naha aya di luar sana terang kode warna cét anu asli pikeun motor warna Maroon 1958 Johnson 5.5 hp CDL-15? Sareng upami kitu, naon éta? Abdi di tengah ngawangun deui motor anu Éndah ieu sareng saatos lebet sareng jero motor kuring mutuskeun, "Naon sih? Meureun ogé cet ayeuna ogé." Sagala bantosan dina hal ieu bakal langkung diapresiasi. Hatur nuhun!  

komentar

Cét motor Vétical / Palasik Klasik - Semprot Can JOHNSON Jogét Pencét OEM

dina EBAY! abdi ngagaleuh warna-warna ieu pikeun milik kuring sareng ogé ngagaduhan stiker sadayana ti ebay, anu artos $ 50.

 

 

perunggu lebaran sareng bodas haneut. $ 20 dobel hiji

jugjugan

komentar

Atuh konversi pompa bahan bakar dina 1955 5.5 HP Johnson Seahorse tina tank bertekanan janten tanki gaya siphon. Hiji masalah anu kuring mendakan nyaéta garis vakum tina asupanna bakal dieusian ku gas saatos sakitar 1/2 jam ngaji. ieu bakal nyababkeun pompa bahan bakar ngeureunkeun ngompa tina kakurangan pulsa vakum tina slug suluh dina garis. Naha aya anu kantos ngalaman masalah ieu, atanapi ngagaduhan masalah pikeun ieu? 

Naha konvérsi per handap pitunjuk di handap. hatur nuhun

https://outboard-boat-motor-repair.com/Johnson%205.5%20HP%20Seahorse%20Outboard%20Boat%20Motor/Pressureized%20Fuel%20Tanks.htm

jugjugan

komentar

Hatur nuhun pisan kanggo inpormasi ngeunaan warna cet pikeun "Seahorse" taun 1958 ieu. Kuring nyemprot heula cet tina cet nembé sababaraha waktos ka pengker sareng éta garing nalika kuring ngetik ieu. Halaman wéb ieu saé. Anjeun parantos ngarobah proyék pangwangunan kuring tina "rag tag" kana proyék anu langkung "profesional". Tingali 'saé! Kuring ngaharepkeun ngirim poto pas réngsé. Hatur nuhun deui.

jugjugan

komentar

Wilujeng énjing. 

   Ayah kuring ngagaleuh 5.5 hp (5514) énggal dina 1957. Janten patani damel-sa-holic anjeunna, sigana urang nganggo hiji waktos unggal usum panas ngalangkungan 60 sareng 70an. Éta parantos cicing waé di lumbung saprak kuring lulus ti SMA di 1976. Kuring nembé ngarebut éta sareng ngaliwat prosedur anu saé anjeun. Abdi gaduh patarosan ngeunaan nyolok hiji klep cek ku tutup vakum. Protokol na henteu nunjukkeun naha atanapi henteu, pikeun ngagentos mékanisme klep cek saatos nyolok hiji port.  

  Patarosan anu sanésna: Sistem anu asli ngahasilkeun tekanan anu ngagolkeun kana bak suluh. Ayeuna kuring masang pompa bahan bakar anu ditunjuk salaku pompa 'vakum pulsa'. Tapi sigana mah kuring nyayogikeun tekanan pulsa, sanés vakum pulsa. Janten kuring gaduh sambungan mental dina ieu. Kuring curiga éta mangrupikeun masalah nomenclature. Tapi punten ngadidik kuring. 

   Kuring parantos ngabersihkeun karbohidrat, nuju ningkatkeun pembangkit bensin, sareng masih kedah ngalakukeun ignition tune-up sareng impeller, sateuacan liburan Agustus. Protokol sareng poto anjeun parantos dikintunkeun ku Tuhan. Salaku tanda apresiasi leutik, sareng aksés kuring ka hareup, kuring hoyong masihan kontribusi sakali pikeun pangropéa situs ieu. Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun éta?  

Hatur nuhun. Kaos

jugjugan

komentar

Kuring damel dina seahorse taun 1958 5.5HP sareng gaduh masalah sareng waktosna. Bade ngagentos poin sareng kondenser. Kuring ogé ningal ka pengikut camna sareng nalika kuring kéngingkeun throttle cecekelan kaméra roller henteu cicing dina titik cam dina throttle rendah. Dina throttle tinggi éta kabiasaan ngahurungkeun sadayana dugi ka anjeun pencét dimana anjeun bakal ngadalikeun kadali throttle ka motor. Sakur pamendak dina kaméra cam adjustment. Kuring tiasa kéngingkeun éta ngajalankeun tapi tetep kasar sareng biasa tetep ngajalankeun dina gél atanapi di pédah low.

Komprési anu hadé dina motor dina 90 psi dina duanana tabung. Atuh geuning karéta ogé dipasang di dinya ogé ngabersihkeun sareng ngagentos sadaya bagéan sapertos dina léngkah-léngkah anu dipasihkeun di dieu. Éta ngabantosan tan. 

Hatur nuhun pisan. 

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer