Adang 5.5 HP Seahorse Ngepaskeun-Up Project

Adang Seahorse 5.5

Upami Anjeun gaduh komentar atanapi sual ngeunaan ieu Adang 5.5 HP Seahorse, atawa sarupa Ngepaskeun-up Project, mangga ninggalkeun aranjeunna handap. Anjeun kedah Lebet lamun hayang ninggalkeun komentar.

Login ku akun Facebook Anjeun.

Anjeun ayeuna bisa login ku akun Facebook Anjeun.

koméntar

jugjugan

komentar

Kuring geus kokotéténgan sagalana leuwih taliti jeung teu bisa angka kaluar naha sakali sakabeh motor kuring geus reassembled sagalana dina Unit luhur téh haratis tur normal tapi tarikan mimiti pisan teuas sarta mun nyobian spin Prop ku cara manual eta pisan teuas. Aya grinding atanapi knocking noise, nanaon sigana kaluar tempat éta ngan teu spinning bébas ... sagala pitulung téh Heboh.

jugjugan

komentar

Naha anjeun tiasa nyimpen di anjing laut anyar? Somethimes anjing laut anyar bisa nyieun hal sigana kedap bari. Sami sareng impeller anyar. Masihan eta sababaraha jam pikeun megatkeun di na tingali lamun hal ngaronjatkeun.

jugjugan

komentar

Kuring ngaganti coils sarta titik / condenser dina kembar 1956 Adang CD-13A 5.5hp.

Kuring ngusahakeun pikeun ngeset titik gamp na timing ku metoda voltmeter.

Dimana anjeun nempatkeun throttle ka parios timing jeung nyetel gap titik? Kuring geus katempo sababaraha nyebutkeun dianggurkeun, jeung nu lianna nyebutkeun WOT. Aya nu nyebatkeun eta ngajadikeun euweuh bédana, tapi nu teu make akal pikiran pikeun kuring.

throttle nu ngalir piring jeung tanda timing, ku kituna boga sangkan bédana hiji tempat throttle kasebut.

Naon keur kuring leungit? hatur nuhun

komentar

Kuring ngan tuh a 3 hp lightwin pikeun kahiji kalinya jeung nu sorta threw kuring dugi I kokotéténgan sarta nempo yen sanajan belah plat dina hubungan Cam teh, anu titik tetep mibanda Cam teh, jadi teu masalah. Salaku hitungan Kanyataanna, lamun overshoot tanda anjeun bari netepkeun timing nu, lamun dimimitian dina posisi "start", anjeun tiasa mindahkeun titik Anjeun sakuliah Cam dina boh arah. Atoh, kuring mutuskeun malire posisi jeung lamun kuring ieu rengse, motor kuring ngagaduhan haratis lumpat kawas luhur a ... ngeunaan $ 30 di bagian tuneup.

Ku kituna, garis handap, bener henteu masalah, tapi bisa jadi leuwih merenah di sababaraha posisi ti batur, dumasar tugas di leungeun. Senang motoring!

jugjugan

komentar

Kuring meunang sagalana nempatkeun deui dina tempat, Unit handap, gaskets anyar dina carburetor, sarta colokan anyar. Ieu ngajalankeun pikeun ngan menit a jeung maot munggaran waktu jeung kadua kalina ngan ngamimitian jalan katuhu maot.

Tiasa batur mangga mantuan kuring ....

jugjugan

komentar

Geus ngabogaan fun malikkeun hiji abdi 1960 Adang Seahorse 5.5

Kuring geus datangna ka blok jalan. teu bisa manggihan saha mun dibeulah hal jeung hone nu tabung na ngaganti pistons sarta cingcin. Daék coba on kuring sorangan lamun kuring ogé bisa rupa nu pistons sarta cingcin.

Hatur nuhun sateuacanna kanggo pitulung anjeun.

panutup Poto

kakuatan Kepala

jugjugan

komentar

Si ninggalkeun komentar yen aranjeunna pilari bagian youtube video 4 dina malikkeun Johnson 5.5. Koméntar asli ieu leungit kusabab kuring ngaco situs ieu (sakapeung kajadian) sareng kedah balikkeun ti cadangan yuswa sababaraha dinten.

Sigana ieu milarian youtube bakal nampi video anu ditéang.

Kuring bakal nyandak waktos pikeun marios ieu engké sareng kamungkinan nambahkeun kana situs ieu.

Hapunten, abdi kaleungitan koméntar aslina.

jugjugan

komentar

Naha aya anu kaluar di dinya terang kode warna cat sabenerna kanggo motor maroir 1958 Johnson 5.5 hp CDL-15? Sareng upami kitu, naon éta? Kuring di tengah ngawangun deui motor BEAUTIFUL ieu sareng saatos nuju langkung jero sareng langkung jero kana motor kuring parantos mutuskeun, "Naon sih? Meureun ogé dicét éta ogé." Sakur pitulung dina hal ieu bakal paling dihargaan. Hatur nuhun!

komentar

Cét motor Vétical / Palasik Klasik - Semprot Can JOHNSON Jogét Pencét OEM

dina EBAY! abdi ngagaleuh warna ieu pikeun tambang sareng JUGA nampi stiker sadayana ti ebay, decals éta $ 50.

perunggu lebaran sareng bodas haneut. $ 20 dobel hiji

jugjugan

komentar

Kuring tiasa konversi pompa bahan bakar dina 1955 5.5 HP Johnson Seahorse ti tangki tekanan anu dicandak ka tank gaya siphon. Hiji masalah anu kuring mendakan nyaéta garis vakum luar tina asupan bakal ngeusian ku gas saatos ngeunaan jam 1 / 2 ngaji. hal ieu bakal nyababkeun pompa bénsin ngeureunkeun ngompa tina kakurangan pulsa vakum tina slug suluh dina jalur. Naha batur anu sanés ngagaduhan masalah ieu, atanapi gaduh fix pikeun ieu?

Naha konvérsi per handap pitunjuk di handap. hatur nuhun

https://outboard-boat-motor-repair.com/Johnson%205.5%20HP%20Seahorse%20Outboard%20Boat%20Motor/Pressureized%20Fuel%20Tanks.htm

jugjugan

komentar

Hatur nuhun pisan kanggo info ngeunaan warna cat pikeun 1958 ieu "Seahorse." Kuring nyemprot jaket mimiti tina cet anu tiheula ngan ukur parantos garing nalika kuring ngetik ieu. Website ieu hebat. Anjeun parantos ngancik proyék ngawangun kuring tina "tag tag" janten proyek anu langkung "profesional". Lookin 'saé! Abdi ngarepkeun masangkeun poto saatos réngsé. Hatur nuhun deui.

jugjugan

komentar

Wilujeng énjing.

Ayah kuring ngagaleuh 5.5 hp (5514) anyar dina taun 1957. Salaku patani karya-hol-an anu anjeunna, sigana urang nganggo hiji waktos unggal usum panas ngaliwat 60an sareng 70an. Éta parantos luhung di lumbung ti saprak kuring lulusan SMP di 1976. Kuring nembe nyerep deui sareng ngaliwat prosedur anu saé anjeun. Kuring ngagaduhan patarosan dina nyolok hiji klep cek sareng topi vakum. Protokol henteu nunjukkeun naha, atanapi henteu, ngagentos mékanisme klep cek saatos nyolok hiji palabuhan.

Patanyaan lainna: Sistem aslina ngahasilkeun tekanan anu ditumbuk ka tangki bahan bakar. Ayeuna kuring masang pompa bahan bakar anu ditunjuk minangka pompa 'vakum' pompa. Tapi jigana mah masihan tekanan pulsa éta, sanés vakum. Janten kuring ngagaduhan sambungan mental ieu. Kuring curiga yén éta mangrupikeun masalah tatacara. Tapi punten ngadidik kuring.

Kuring parantos meresihan karbohidrat, nuju ngalakukeun pamutahiran tangki bénsin, sareng masih kedah ngalakukeun panyékaan panyéndan sareng impeller, sateuacan liburan Agustus. Protokol sareng poto anjeun parantos dikirim ku dewa. Salaku tanda penghargaan anu alit, sareng pikeun aksés ka hareup kuring, kuring hoyong ngadamel kontribusi hiji-waktos pikeun pangropéa situs ieu. Kumaha cara kuring ngalakukeun éta?

Hatur nuhun. Baju

jugjugan

komentar

Kuring damel dina seahorse taun 1958 5.5HP sareng gaduh masalah sareng waktosna. Bade ngagentos poin sareng kondenser. Kuring ogé ningal ka pengikut camna sareng nalika kuring kéngingkeun throttle cecekelan kaméra roller henteu cicing dina titik cam dina throttle rendah. Dina throttle tinggi éta kabiasaan ngahurungkeun sadayana dugi ka anjeun pencét dimana anjeun bakal ngadalikeun kadali throttle ka motor. Sakur pamendak dina kaméra cam adjustment. Kuring tiasa kéngingkeun éta ngajalankeun tapi tetep kasar sareng biasa tetep ngajalankeun dina gél atanapi di pédah low.

Komprési anu hadé dina motor dina 90 psi dina duanana tabung. Atuh geuning karéta ogé dipasang di dinya ogé ngabersihkeun sareng ngagentos sadaya bagéan sapertos dina léngkah-léngkah anu dipasihkeun di dieu. Éta ngabantosan tan.

Hatur nuhun pisan.

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer