OMC Evinrude / Adang "Laut Girang" Nomer Outboard Modél

1.6L 1983 2BALCT 2BAXCT 2BBLCT 2BBXCT Warung keur Bagian
1.6L 1984 2BALCR 2BAXCR 2BBLCR 2BBXCR Warung keur Bagian
1.6L 1985 2BALCO 2BAXCO 2BBLCO 2BBXCO Warung keur Bagian
1.6L 1986 16AHCXKW 16AMCXKW Warung keur Bagian
1.6L 1987 16AMPH Warung keur Bagian
1.6L 1988 16AMRJA Warung keur Bagian
1.6L 1989 16AMRAR Warung keur Bagian
1.6L 1990 6AMRDG Warung keur Bagian
1.6L 1991 16AMRJV Warung keur Bagian
1.8L 1987 18AHPH Warung keur Bagian
2.0L 1988 20AHLJA 20AHRJA Warung keur Bagian
2.0L 1989 20AHLAR 20AHRAR Warung keur Bagian
2.0L 1990 20AHLDG 20AHRDG Warung keur Bagian
2.0L 1991 20AHLJV 20AHRJV Warung keur Bagian
2.5L 1982 1ABLCN 1ABXCN Warung keur Bagian
2.5L 1983 1ABLCT 1ABXCT 1ACLCT 1ACXCT Warung keur Bagian
2.5L 1984 1CAXCR 1CBXCR 1CCXCR Warung keur Bagian
2.5L 1985 1CAXCO 1CBXCO 1CCXCO Warung keur Bagian
2.6L 1982 1AALCN 1AAXCN Warung keur Bagian
2.6L 1983 1AALCT 1AAXCT Warung keur Bagian
2.6L 1984 1AALCR 1AAXCR Warung keur Bagian
2.6L 1985 1AALCO 1AAXCO Warung keur Bagian
2.6L 1986 26AHCXKW Warung keur Bagian
2.7L 1987 27APPH 27ASPH Warung keur Bagian
3.0L 1988 30APLJA 30APRJA Warung keur Bagian
3.0L 1989 30APLAR 30APRAR Warung keur Bagian
3.0L 1990 30APLDG 30APRDG Warung keur Bagian
3.0L 1991 30APLJV 30APRJV Warung keur Bagian
3.6L 1987 36APPH 36ASPH Warung keur Bagian
4.0L 1989 40BPLAR 40BPRAR Warung keur Bagian
4.0L 1990 40BPLDG 40BPRDG Warung keur Bagian
4.0L 1991 40BPLJV 40BPRJV Warung keur Bagian

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer