Aluminium Agronomi Parahu Mulangkeun

kasang tukang

Salaku kado pangsiun ka dirina, akina meuli anyar, datar handap, kapal aluminium perikanan. Aluminium nya éta hiji bahan kawilang anyar dipaké dina parahu deui lajeng. kapal ieu dianggap "panganyarna na greatest" dina 1966. Nepi ka titik ieu, manehna nyieun parahu fishing na kaluar tina triplek. parahu éta 16 kaki panjangna, jauh leuwih panjang batan paling parahu poé, tapi dipikabutuh pikeun laleur fishing jadi jalma bisa lauk kalawan separation cukup pikeun nyegah lalaki garis tangled. Jigana akina kuring oge kagungan dina pikiran fishing kalawan kids na grandkids sakumaha kulawargana tumuwuh. Ieu oge loba torek ti parahu kai na heubeul, cukup lampu anu anjeunna bisa ngajalankeun sarta muka eta kabeh ku sorangan. kapal ieu marengan na motor 1963 Evinrude 3hp na Silvertrol trolling motor, diwangun dina Irvin Travis ngapung kapal fishing yén kuring diajar ka lauk jeung tumuwuh nepi kalawan.

akina mah a pamayang laleur jeung ngapung fishing éta hijina jenis fishing urang teu. Kuring pisan ngarasakeun waktu kuring spent fishing kalawan akina kuring rama, sarta anggota kulawarga séjén. Anjeunna ngajar urang sadaya loba palajaran kahirupan urang, sarta I mertimbangkeun sorangan janten pisan untung geus kungsi akina kitu. Saatos anjeunna diliwatan jauh di 1981, ngayakeun bapa atawa I emotionally bisa mawa diri urang sorangan mun balik fishing salila kira sapuluh taun. kapal akina urang tatu nepi propped up gigireun héd nu di imah kuring keur taun 30 hareup +. Pa sarta atuh meunang deui kana fishing, tapi kalawan leuwih anyar, nu leuwih nyaman, parahu trailered. Ieu antukna nu urang meunang aub jeung Indianapolis Laleur Casters anu mantuan mawa kami deui perikanan. Urang happily terus tradisi laleur fishing di situ Indiana na liang stripper salaku kulawarga abdi tumuwuh. Antukna, urang kaala dua parahu fishing Gheenoe nu bakal nampung lima urang perikanan.

spring ieu, kuring rencanana lalampahan fishing badag kalayan Rama abdi, Paman na putrana, lalaki mah, ganteng, sarta geura-giru janten putra beuteung anu abdi hoyong ngadamel kana pamayang laleur saméméh narima kana kulawarga. Nu dijieun berpotensi tujuh urang, sarta kuring sumping ka nyadar yén urang diperlukeun kapal sejen. Kuring indit ka sisi héd kuring jeung brushed jauh 4 inci tina jarum pinus sarta nyeret kaluar kapal fishing heubeul akina urang. parahu éta dina wangun dahsyat sanggeus diuk pikeun 30 + taun. kai éta sakabéh ruksak. The bolts nu diayakeun kai babarengan anu sagala rusted, parahu ieu parah patri ti jarum pinus sarta mahluk dina taneuh. Kumaha bisa Kuring geus hayu kapal kuring akina urang deteriorate kana kaayaan sapertos a? Ieu lajeng yén kuring nyieun kaputusan pikeun balikkeun eta.

bapa jeung Paman Curt téh duanana di 80 maranéhanana sacara. Kuring henteu weruh sabaraha perjalanan fishing langkung urang sadayana geus ngumpul kitu malikkeun kapal ieu, yén urang sadayana apal ngapung fishing di, janten sagala beuki penting pikeun kuring. Kuring mutuskeun mulangkeun eta ka pangalusna pangabisa mah kaget aranjeunna dina lalampahan urang.

prosedur

Butuh waktu kuring ngeunaan dua minggu, gawé antara pancuran hujan keur mecut kapal ieu kana bentuk. parahu éta dina wangun goréng misalna yén kuring megatkeun pikeun blast keusik jeung cet eta. Kuring pernah digarap ku blaster keusik saméméh tapi éta bisa nginjeum salah ngagunakeun kalawan compressor hawa abdi. Saatos stripping parahu sadaya kai, sarta bolts baja rusted, abdi keusik blasted eta turun ka aluminium bulistir. Atuh naon ninggalkeun sababaraha customizations yen akina abdi kapaksa saperti fore na uli aft kana klip on baskets kawat lauk, sarta handles husus dina sisi pikeun launching leungeun, sangkan bakal nyaho eta masih kapal-Na.

Sandblasting Aluminium ParahuSandblasting Aluminium Parahu

I dipaké hiji trailer utiliti sakumaha workbench sarta dieusi parahu pinuh ku cai pikeun manggihan leaks, nu aya loba. I diganti sababaraha rivets leaky sarta leupas marengan kacangan kiwari rusted na bolts yén anjeunna expediently dipaké pikeun ngaganti rivets. Saatos patching nu leaks, abdi dipaké hiji sprayer cet na dicét sisi interior jeung exterior tina parahu, ninggalkeun handap unchanged sabab kagungan kokotor aslina ditinggalkeun balik ti cai stripper pit. Kuring kungsi waktos hésé manggihan "cat kapal fishing" di dawam hardware na cet toko di wewengkon éta. Kuring tatu nepi bade ka Yohanes Deere lokal jeung meuli galon John Deere cet traktor héjo, nu kuring ilahar bakal jadi alus pikeun kapal fishing, sarta I éta katuhu! Kuring rebuilt platform korsi jeung motor trolling Gunung di hareup parahu, ngagunakeun sakumaha saeutik kai salaku I bisa jadi bakal moal nambahan teuing beurat. Kuring ogé diganti kai on transom nu.

Diganti kabeh kai di kapal aluminium.

Kuring mutuskeun nyieun sababaraha perbaikan. Kuring kungsi duit, parabot, jeung asesoris nu akina kuring ngan saukur teu gaduh sadia dina jangka waktu-Na. Kuring ditambahkeun tilu korsi nyaman anyar nu mangrupakeun murni méwah dibandingkeun jeung cushions kapal basajan nu urang tadi méméh. Kuring dijieun korsi kuring mounts sorangan. Lamun kasampak raket dina gambar, Anjeun bisa nempo yén korsi bisa ngaluyukeun ti sisi ka sisi tetep parahu saimbang. Ieu penemuan kuring sorangan. The korsi éta swivel dipasang kalawan release rusuh swivels.

akina kuring asalna tadi dua accu 6 volt keur motor trolling mana anjeunna nempatkeun di tengah parahu tukangeun korsi tengah. Atuh sami iwal ngan hiji volt batré 12. Kuring lumpat a "sambungan kabel jumper" ti tengah kapal ka handapeun korsi hareup jeung dipaké bolts na washers nyieun hiji tempat pikeun sambungan kabel kakuatan motor trolling nyambung. Kuring ditambahkeun a ngambang diaktipkeun pompa bilge, hal anu bakal datang dina gunana lamun parahu dimimitian bocor deui. Simkuring pernah ngalaman hiji pompa bilge dina kapal heubeul.

Fishing Parahu kalawan Asli Evinrude 3 HP Lightwin Motor

Kuring masih miboga motor aslina Evinrude 3hp Lightwin nu kuring dibalikeun sababaraha taun ka tukang, sarta trolling motor Silvertrol nya éta I cleaned up na nempatkeun deui dina parahu. Kuring mutuskeun yén kuring hayang nempatkeun ngaran kuring akina urang dina parahu jadi Kuring kungsi sababaraha stiker bemper diwangun yén ngomong "Irvin Travis, The hébat 'stripper pit' ngapung pamayang - Spurgeon Indiana", nu Teu sangka ieu upeti pas.

Aslina Silvertrol Trolling Motor

Results

Sanggeus sajam kapayun tina admiring parahu, hiji jalma ngusulkeun ninggalkeun kapal salaku sapotong musium, tapi mutuskeun pikeun ngjalankeun dinya sarta ngantep anak kuring, Tommy, sareng putra beuteung, Alex nyandak eta kaluar pikeun fishing burit. Salaku I ngaharepkeun, parahu digawé sampurna. bapa ditolak keur buka kaluar dina parahu lantaran anjeunna lacks kasaimbangan manéhna dina taun na ngora tur pikaresep kasalametan tina parahu anyar. Curt na I nyandak parahu kaluar jeung sadar yen urang kungsi ulang diajar seni lila poho ngeunaan laleur fishing bari teu tipping parahu. Curt na I jauh heavier ti kami dina taun ngora anjeun sarta kapaksa kudu ati. Antukna, urang bray on sarta miboga fishing fun kaluar tina kapal deui, sanajan sahingga abdi anjing manuk dina parahu kabukti ngan teuing resiko.

Karek disimpen kapal fishing on peluncuran kahiji.

Tom Travis di karek disimpen kapal fishing

Tom Travis jeung Paman Curt Barrett flyfishing dina kapal karek dibalikeun.

Komentar Ngeunaan Project Ieu

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer