1954-1964 Evinrude 5.5 HP Ngepaskeun-up Project ignition System Ngepaskeun-Up

System ignition

Iwal ti plugs narik jeung kawat colokan, sakabéh sistem ignition perenahna sahandapeun flywheel nu. Jinis magneto ignition on motor ieu téh Flywheel Magneto kalawan breaker nunjuk. OMC dipaké sami universal Magneto on lolobana outboards leutik maranéhanana ti 50 urang nepi nepi ka ayeuna lamun aranjeunna dimimitian maké ignitions éléktronik. Pakasaban anu sistim ignition nyaeta keur ngahasilkeun cukup Voltaseu (Sabudeureun 20,000 volt) luncat ka sesela dina plugs narik, nyieun narik sarta igniting campuran suluh / hawa, sarta pikeun mastikeun yén voltase anu dikirimkeun ka colokan narik kalawan persis timing katuhu.

Leupaskeun Flywheel Nut - Loosen nu nut flywheel. Maké inci stop kontak 3 / 4 atanapi rengkuh sejen, loosen nu nut flywheel. Anjeun bakal peryogi hal nyekel cicing flywheel ku kituna anjeun bisa nerapkeun torsi kana nut bari nyekel flywheel jadi eta moal ngahurungkeun kalawan nut nu. Aya parabot husus keur kieu tapi dipaké a tali rengkuh yén batur masihan kuring keur Natal sababaraha taun ka tukang. Kuring geus maca dimana kadang urang bakal lengket sapotong tali dina liang narik colokan jadi piston bakal dieureunkeun saméméh ngahontal Top Dead Center, kituna, nyekel flywheel dina tempat kitu anjeun tiasa nyabut nut nu. Kuring yakin ieu bisa ngaruksak mesin internal ku putting teuing tekanan dina rod nyambungkeun. Ogé, Kuring geus maca dina papan sawala éta tali bisa jadi neukteuk off ninggalkeun sapotong tali dina silinder nu

Adang 5.5 Seahorse loosen Flywheel Nut
Loosen Flywheel Nut

Ninggalkeun Flywheel Nut sawaréh Dina
Ninggalkeun Flywheel Nut sawaréh Dina

.Dipiceun Flywheel nu - Aya dua cara ngaleupaskeun flywheel, gumantung kana pakakas anjeun boga. Paling mékanika bakal nyarankeun nu ngagunakeun puller flywheel. Anjeun tiasa nyéwa puller kabayang steering ti warung rental alat lokal Anjeun atawa Anjeun bisa meuli hiji balancer harmonik. Ngagunakeun puller hiji cara safest pikeun nyegah bending atanapi warping flywheel nu. Rék a puller anu nempel kana tilu liang baud di flywheel ka nyabutkeunna. Ulah ngagunakeun puller nu metot up di tepi luar flywheel kana.

Dipiceun Flywheel nu - Aya dua cara ngaleupaskeun flywheel, gumantung kana pakakas anjeun boga. Paling mékanika bakal nyarankeun yén anjeun ngagunakeun puller flywheel. Anjeun tiasa nyéwa puller kabayang steering ti warung rental alat lokal Anjeun atawa Anjeun bisa meuli hiji balancer harmonik. Ngagunakeun puller hiji cara safest pikeun nyegah bending atanapi warping flywheel nu. Rék a puller anu nempel kana tilu liang baud di flywheel ka nyabutkeunna. Ulah ngagunakeun puller nu metot up di tepi luar flywheel kana.
Ketok dina Flywheel sarta Angkat Cover

Angkat Flywheel Cover
Angkat Flywheel Cover

Nempatkeun Flyweel Nut Balik kana Crankshaft
Nempatkeun Flywheel Nut deui Crankshaft

Heubeul System ignition
Heubeul System ignition

Séjénna, beuki sawah jalan expedient narik flywheel téh saukur loosen nu nut flywheel ka mana eta rada luhur crankshaft nu. Sareng sirah obeng datar badag sarta palu lemes, enteng ketok handap dina nut flywheel bari prying luhur di tepi handapeun flywheel kalayan obeng teh. Pastikeun anjeun prying luhur dina flywheel sorangan ku mastikeun yén éta bagian anu spins teu bagian anu mangrupa cicing. Giliran 1 flywheel / 4 ngahurungkeun tur ketok deui tur malikan dugi flywheel kasebut leupas. flywheel kudu datangna leupas sanggeus sababaraha taps sarta bisa diangkat kaluar crankshaft sanggeus nyoplokkeun nut flywheel. Bahaya di metoda ieu nyaeta yen lamun Anjeun ngetok teuing teuas kalawan palu nu bisa megatkeun crankshaft nu.

Ngaganti Bagian ignition

The ignition bagian ayana di handapeun flywheel nu diwangun ku titik, condensers, sarta coils, dua unggal sabab aya dua tabung. Kana waktu, komponén ieu deteriorate na kudu ngagantikeun. Anjeun tiasa ningali tina gambar dihandap yén epoxy nu nyertakeun windings coil eta tos rengse retak. Ieu masalah umum kalayan motor OMC heubeul. Tanpa ngagantian, sagala Uap sabudeureun engine bakal ngabalukarkeun coils mun pondok atawa busur leuwih anu bakal ngakibatkeun anjeun pikeun narik plugs teu meunang hiji narik alus ambéh motor bakal ngajalankeun ogé, hususna di speed tinggi. Meureun 9 kaluar tina 10 tina motor ieu nu aya kiwari kudu coils dina kaayaan anu sarua sakumaha pamadegan ditémbongkeun di handap ieu. coils Anyar téh punjul ka OEM aslina lantaran boga epoxy sealer béda anu teu kudu masalah ieu. The anyar titik, condensers, sarta coils anu kualitas tebih punjul Calung yén originals. Bagian anu lega aya jeung adil murah.

Ignition Bagian Diperlukeun

ignition Coils
ignition Coils

Coils (Nu peryogi 2 tina ieu) OMC Bagian Jumlah 582995 atanapi 584477, napa / Sierra Bagian Jumlah 18-5181

Ngabantu ngarojong situs ieu: Klik di dieu sarta dibeuli on Amazon.com

Ignition Ngepaskeun-Up Kit

Ignition Ngepaskeun-Up Kit OMC Bagian Jumlah 172522 napa / Sierra Bagian Jumlah 18-5006

Ngabantu ngarojong situs ieu: Klik di dieu sarta dibeuli on Amazon.com

Plugs narik jawara J6C
Plugs narik jawara J6C

Plugs narik jawara J6C

Ngabantu ngarojong situs ieu: Klik di dieu sarta dibeuli on Amazon.com

Leupaskeun Old Coils - Tiap coil dilaksanakeun di tempat ku salah Phillips na dua screws sirah lempeng. Pastikeun pikeun nganggo screwdrivers ukuranana ditangtoskeun dina screws ieu ngarah teu jadi ruksak. Sakali dina screws dipiceun, pegatkeun sambungan kawat primér héjo tur hideung pulas kaluar kawat narik colokan.

Heubeul retak Coils
Heubeul retak Coils

Closeup Old retak Coils
Heubeul Coils Murag Salian

Ieu coils heubeul lengkep murag eta mangsa proses ngaleupaskeun.

Leupaskeun nunjuk Old na Condensers - Cabut klip retainer di luhur tina pos kango. Sakali klip dicabut, anjeun tiasa nyabut moveable satengah tina titik ku cara narik up na ati pos kango.

Breaker Point Retainer Vidéo
Breaker Point Retainer Vidéo

Dipiceun Condencer na nunjuk
Dipiceun Condenser na nunjuk

Ignition Bagian Dikaluarkeun
Ignition Bagian Dikaluarkeun

Salajengna, nyabut satengah non-moveable tina titik. Ulah ngaleupaskeun screw nyaluyukeun. The screw nyaluyukeun teu masang titik kana plat stator tur teu matak dihapus. The screw nyaluyukeun teh screw anu leuwih leutik sarta farthest ti crankshaft jeung fits dina hiji slot elongated dina titik. Unscrew nu screw nu nahan ka handap dasar titik. Ieu teh screw anu lokasina pangdeukeutna ka crankshaft nu. Unscrew jeung nyabut coil sarta condenser kawat nu napel na titik. Anjeun oge bisa dipiceun condenser nu.

Dipiceun jeung ngabersihan Base Stator - Maké carburetor cleaner, menyemprot handap dasar stator sarta ngusap bersih kalayan lawon. Lamun geus dikomprés hawa, niup kaluar wae sésana lebu jeung carburetor cleaner.

Stator Base
Stator Base

Pegatkeun Timing sateuacanna
Pegatkeun Timing sateuacanna

Stator Base Dikaluarkeun keur meresihan
Stator Base Dikaluarkeun

Ayeuna nu gaduh coils anjeun, titik, jeung condensers dihapus sarta base stator Anjeun cleaned up, anjeun siap reassemble sistem ignition kalawan bagéan anyar.

Mariksa narik kawat Colokkeun na Ganti lamun Dipikabutuh - Sedengkeun anjeun boga basa stator anjeun pareum, éta waktu nu sae pikeun mariksa kawat colokan narik anjeun wae tina maké atawa korosi. Bisi kuring, ends kawat colokan abdi anu corroded kitu kuring ngarasa ieu kasempetan alus pikeun ngaganti kawat narik colokan. Sanggeus loba balanja di sabudeureun, abdi kapanggih kaluar yén kawat colokan 22 inci generik dijual di napa éta teu cukup panjang. Kuring tatu nepi bade lelewek traktor Supply jeung meuli sakumpulan kawat narik colokan 4 pikeun sabudeureun $ 10. Catet yén aya béda antara heubeul "core solid" kawat nu dipaké dina mobil antik jeung motor kapal na anyar "karbon core" kawat nu dipaké dina dinten ieu mobil anu ditegor on émisi éléktronik anu ngakibatkeun gangguan kalayan pindang jeung kitu. Anjeun pasti kudu kawat core padet dina motor ieu. Ngagunakeun kawat narik colokan heubeul salaku pola sarta sahingga hiji inci tambahan tina panjangna, abdi motong nu kawat anyar pikeun panjang tur routed aranjeunna sabudeureun jalur anu sarua dina handapeun piring stator. Kuring henteu weruh naon aturan for ngagantikeun kawat narik colokan téh tapi angka sanggeus leuwih 50 taun, maranéhna kudu diganti! Kuring geus bébéja yén paling kapal na perbaikan lawnmower tempat boga tipe ieu kawat core padet dina gulungan bulk tur tiasa motong off panjangna nu peryogi, ditunda sababaraha caps boot jeung kuring yakin maranéhna bakal bisa dipaké ogé.

Silalatu Colokkeun Kawat
Silalatu Colokkeun Kawat

Install, Atur, sarta nguji nunjuk Anyar - Lamun hayang motor anjeun pikeun ngajalankeun ogé, titik Anjeun kudu dipasang, pakakas, sarta dites janten yakin yen aranjeunna buka na nutup di tepat waktu katuhu. Ieu nangtukeun lamun plugs narik anjeun bakal seuneu, netepkeun kaluar durukan nu aya dina tabung Anjeun. Anjeun bakal tiasa ngabejaan persis lamun titik anjeun nu ngatur neuleu ku uji coba aranjeunna ku test sababaraha ngawujud tur hiji méteran ohm.

Ignition breaker Point pentil Leade
Breaker Point Test Leade

Gebang Test Leade Ngaliwatan Stator Base
Gebang Test Leade Ngaliwatan Stator Base

test Kawat
test Leade

Gebang hiji tungtung test a ngakibatkeun up liwat handap dasar stator gigireun salah sahiji kawat narik colokan Anjeun. Ieu bakal dipaké pikeun nguji sarta bakal dipiceun sanggeus titik anu disaluyukeun jeung diuji. Gebang hiji tungtung test a ngakibatkeun up liwat handap dasar stator gigireun salah sahiji kawat narik colokan Anjeun. Ieu bakal dipaké pikeun nguji sarta bakal dipiceun sanggeus titik anu disaluyukeun jeung diuji.

Breaker Point Base
Breaker Point Base

Ignition breaker Point kango
Breaker Point kango

Screw Turun breaker Point Base
Screw Turun breaker Point Base

Mieun lisah duanana tulisan kango jeung gajih disadiakeun di Ngepaskeun ignition anjeun nepi kit. Pastikeun pikeun nyimpen wungkul hiji jaket ipis gajih dina tulisan kango. Mieun lisah teh Cam kalawan ku cara nempatkeun jumlah leutik tina gajih disadiakeun ku titik onto ramo na rubbing hiji palapis leutik onto Cam teh bari ngarobah crankshaft nu. Hiji cara gampang pikeun ngahurungkeun crankshaft dina motor ieu keur saukur ngahontal ka handap dgn hiji leungeun jeung ngahurungkeun kolécér nu. Tempat anu sisi non-movable of set titik onto dasar armature ku cara nempatkeun eta leuwih screw nyaluyukeun jeung positioning eta sangkan anjeun bisa masang screw ningkatna. Masang screw ningkatna na washer konci. Tempat anu sisi moveable sahiji titik anyar Nyetél ngaliwatan pos pangsi tur mencet kana posisi. Anjeun bakal kedah niiskeun cinyusu meh bakal cocog jero potongan datar tina logam. Tempat anu klip panahan onto nu pos pangsi jeung Orient dinya meh muka jauh ti crankshaft nu. Tempat anu klip spring retainer leuwih cinyusu jeung sapotong datar tina logam anu nyepeng tegangan spring. Pastikeun nu flair on handap klip ieu adzab jauh ti panangan breaker meh moal ngaganggu bubuka tina titik.

Gajih Crankshaft Cam kalawan Molly
Gajih Crankshaft Cam kalawan Molly

Ignition breaker Nempatkeun Point Cam Top
Ignition breaker Nempatkeun Point Cam Top

Breaker Point Spring Retainer Vidéo
Breaker Point Spring Retainer Vidéo

Hurungkeun crankshaft supados panangan breaker block rubbing nyaeta dina titik luhur Cam teh. Titik tinggi on Cam teh boga kecap "TOP" dicap di lokasi titik tinggi. Maké gauge feeler, ngaluyukeun gap kana .020 inci kucara nu screw nyaluyukeun. The feeler gage .020 agul kudu bisa cocog snugly antara dua titik kontak. Aya teu kudu méakkeun teuing waktos lalaki gap 020 pasti. .020 gap ieu saukur titik awal tina nu nyaluyukeun ti anjeun bakal nempo dina prosedur handap. Klip hiji tungtung leade test anjeun ka lokasi tempat nu coil sarta condenser kawat bakal ngaco ka titik.

Hurungkeun Crankshaft Cam ka Point High
Hurungkeun Crankshaft Cam ka Point High

Klip Test Diterangkeun mun ignition breaker Point
Klip Test Diterangkeun mun ignition breaker Point

Hiji métode basajan tapi éféktif pikeun nguji ignition timing: Mun anjeun teu boga lampu strobe atanapi hiji ignition analyzer mahal mariksa titik breaker anjeun, aya teu kudu buru kaluar ka toko sarta meuli hiji. Sadaya nu kudu nguji timing ignition anjeun dua ngawujud test buaya sarta méteran umum ohm mariksa continuity. Aya kedah ngagunakeun hiji analyzer ignition kusabab sadaya bagian ignition Anjeun nu anyar. Metoda ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun timing ignition Anjeun sagampil akurat anjeun tiasa jeung alat-alat uji leuwih mahal. Ignition timing téh sadayana ngeunaan mastikeun titik breaker Anjeun keur muka tur nutup dina waktu katuhu. Parentah dicap dina luhureun éta flywheel sarta layanan manual saukur ngomong ka gap titik anjeun ka .030 inci. Ieu ngan hiji pendekatan jeung bisa atawa teu hasil dina ignition timing Anjeun keur bener. Lamun bakal make metoda nu dijelaskeun di handap, timing anjeun bakal pasti tur hasil tungtung bakal yén motor anjeun bakal ngajalankeun leuwih lancar tur mimitian gampang.

Leupaskeun nut flywheel na samentara ngaganti flywheel deui onto crankshaft nu. Pastikeun yén slot di puseur flywheel nu fits leuwih tombol flywheel na flywheel nu dikonci kana posisi. Ngaganti nut flywheel tanpa tightening eta. flywheel geus timing notches di dasarna. Aya dua notches on sisi sabalikna tina flywheel, hiji keur unggal set titik. The kiyeu gedé bakal pikeun angka silinder salah jeung kiyeu leutik di sisi sabalikna nyaeta pikeun silinder angka dua. Nyokot Sharpie nyirian kalam jeung nyorot tanda ieu ngarah bakal gampang ditingali.

Flywheel Timing Tandaan
Flywheel Timing Tandaan

Ignition Timing Test
Ignition Timing Test

Timing Test Bad
Timing Test Bad

Nyambungkeun tungtung leupas tina kalungguhan test anjeun ka salah sahiji ngawujud dina méteran ohm Anjeun. Nyambungkeun kalungguhan lianna tina ohmmeter anjeun ka taneuh kalawan kalungguhan test sejen. Anjeun muterkeun jarum jam flywheel anjeun, lalajo tanda timing sakumaha eta nears dua tanda dina basa armature. Tanda dina flywheel kudu pindah ti katuhu ka kenca jadi Anjeun muterkeun flywheel nu. Lamun tanda timing on flywheel nyaeta antara dua tanda dina plat armature, anu titik kedah muka jeung méteran ohm bakal ngarobah tina 0 mun ohm wates. Dina tipe ieu magneto ignition, anu colokan narik moal seuneu salaku titik muka.

Mun celah di titik teuing leutik, anu titik bakal muka telat atawa sanggeus tanda timing pas tanda dina basa armature. Mun jurang dina titik teuing lega, anu titik bakal muka mimiti atawa saméméh tanda timing nepi ka tanda dina basa armature. motor ieu mangrupa panutup logam leutik di luhureun éta flywheel nu bisa Anjeun nyabut tur ngakses screws gap adjustment mun muka atawa nutup celah di titik. Nyieun pangaluyuan nu leutik ka screw gap adjustment dugi anjeun meunang dina titik mun muka nalika tanda timing nyaeta antara dua tanda dina basa armature.

Ayeuna install, pakakas, sarta nguji set kadua titik, iwal waktu ieu, anjeun bakal nganggo leutik tanda timing di sisi sabalikna tina flywheel kana. Ogé, Anjeun bisa ngaliwatan éta lubrication tina Cam na kango pos nu tuh jeung set kahiji titik breaker.

Nguji Coils Anyar - Ulah nganggap yen coils anyar Anjeun meuli nu alus. Ngagunakeun hiji Ohmmeter atawa Dioda continuity Checker nguji continuity tina windings primér coil nu. Kudu aya continuity antara hejo jeung hideung miheulaan. Kudu aya ngeunaan lalawanan .9 ohm antara hejo jeung hideung miheulaan.

Pariksa pungkal ignition coil primér
Pariksa ignition coil primér Windings

Pariksa ignition coil sekundér Windings
Pariksa ignition coil sekundér Windings

Install Anyar Coils sarta Condensers

Nempatkeun jumlah leutik sanyawa silicone dina liang pikeun konektor narik colokan. Ieu sanes jenis silicone nu Anjeun pake pikeun ngégél bak mandi Anjeun. jenis ieu sealer silicone teu heuras. Ieu fungsi tetep Uap kaluar tina sambungan éléktrik Anjeun. Anjeun bisa meuli sealer silicone ieu iraha wae Radio shack atanapi éléktronika toko. Késér narik colokan kawat sapatu onto kawat narik colokan Anjeun.

Nempatkeun Silicone on coil sarta narik panyambungna Colokkeun
Nempatkeun Silicone on coil sarta narik panyambungna Colokkeun

Teundeun coil ignition anyar onto base armature.
Teundeun coil anyar onto base armature.

Screw coil ignition anyar onto base armature.
Screw coils anyar onto base armature.

Kawat narik colokan disambungkeun ka coil ku screwing eta onto a pin threaded. Anjeun bisa jadi kudu loosen nu screw nyekel kawat narik colokan kitu anjeun bakal boga cukup slack mun screw kana konektor. Screw nu colokan narik kana konektor sarta geser boot nu leuwih konektor. Ieu kedah nyadiakeun segel waterproof alus keur konéksi ieu. Muterkeun dina coil kana tempat aligning liang screw. Tighten nu screw nyekel kawat narik colokan dina sisi handap piring armature.

salah
Salah!

Bener
Bener!

Kawat hideung tina coil kasebut grounded ku cara ngahubungkeun ka coil ningkatna screw nu mangrupa farthest jauh ti titik. Gambar di luhur némbongkeun jalan salah jeung katuhu pikeun jalur coil ieu taneuh kawat. Rék mastikeun nu sagala kawat anu tucked rapih jauh ngarah moal toél sagala bagian pindah. Dina kasus coil ieu, kuring tucked kawat hideung di tukangeun screw sirah Phillips ningkatna. Ogé, rék mastikeun yén euweuh kawat neangan pinched jeung maranéhna boga slack saeutik ngarah moal nempatkeun stress on panyambungna maranéhanana.

Posisi coil meh teu manjangkeun base kaliwat.
Posisi coil meh teu manjangkeun base kaliwat.

Sateuacan Anjeun tighten nu screws ningkatna, pastikeun yén coil magnet henteu manjangkeun kaliwat block ningkatna aya dina dasar armature nu. Mun coil kasebut diposisikan jadi magnet nu manjangan kaliwat basa ieu, nu coil magnet bakal narampa beungeut jero flywheel nu.

Sambungkeun kawat ka titik breaker.
Sambungkeun kawat ka titik breaker.

Posisi condenser anyar dina basa armature.
Posisi condenser anyar dina basa armature.

Screw coil sarta kawat condenser ka titik breaker.
Screw coil sarta kawat condenser ka titik breaker.

Sacara bébas nyambungkeun kawat coil héjo na oge kawat condenser hideung ka titik. Gunung condenser ka dasar kalayan ayeuna teh ningkatna screw. Tighten nu screw nyekel condenser sarta kawat coil. Jadi Kade ulah leuwih-tighten screw ieu atanapi nyorong ngalawan titik lantaran can kieu mess up titik disaluyukeun Anjeun.

Anyar Sistim magnedo ignition.
Anyar Sistim magnedo ignition.

rengse System ignition Anjeun kedah kasampak kawas ieu.

Tignten Flywheel Nut
Tighten Flywheel Nut

Ngaganti flywheel jeung snugly tighten nu nut flywheel. Upami Anjeun gaduh torsi rengkuh, torsi nu nut flywheel mun ngeunaan pon kaki 45.

Pariksa keur narik - Leupaskeun plugs narik heubeul. Ngagunakeun pasangan tang jarum-irung, ngalempengkeun ahir plugs narik heubeul tur sambungkeun ka plugs heubeul ka kawat maranéhanana. Bari nyekel dasar plugs narik heubeul ka taneuh, muterkeun dina jarum jam flywheel boh ku leungeun atawa kucara dina nut flywheel kalawan rengkuh a. Anjeun kudu ningali a narik cageur jumping celah of plugs heubeul Anjeun.

Pariksa keur narik
Pariksa keur narik

Gap na Pasang Plugs narik Anyar - Maké gauge feeler, ngaluyukeun gap tina narik anyar Anjeun plugs mun .030 inci. The plugs anyar moal kaluar tina kotak kalayan celah bener jeung jurang plugs mangrupa prosedur basajan anu mindeng overlooked. Mun anjeun teu boga alat husus pikeun nyaluyukeun celah narik colokan, anjeun tiasa ngagunakeun agul péso kana widen gap atawa enteng ngetok tungtung colokan ku hal teuas pikeun nutup celah. Masang plugs narik anyar jeung sistem ignition anjeun katala-up.

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer