1953-1967 Evinrude Adang 3HP Litetwin Ducktwin Ngepaskeun-up Prosedur

Evinrude Litetwin Ngepaskeun-Up Prosedur

Motor keur proyek ieu Modél 3303S Serial B 18010.

Ieu motor modél sarua akina abdi kapaksa lamun ieu mah budak hiji. Kuring kungsi loba kenangan gemar motor ieu sareng miharep hiji mulangkeun keur taun. Tungtungna, babaturan masihan motor ieu kuring sabab anjeunna meunang teuing heubeul maké éta jaringan. Anjeunna terang ku réaksi abdi nalika abdi munggaran nempo eta nu bakal ngalereskeun eta up, jadi anu bakal ngajalankeun ogé teras nahan ka pamakéan alus. motor ieu geus disimpen kalayan gas masih di tank pikeun dua atawa tilu taun. Atuh meunang ka sputter kana hirup, sanajan jeung gas heubeul, tapi kuring sadar yen eta bakal perlu alus Ngepaskeun-up. Ieu ogé bocor gas tina carburetor nu. Kuring yakin yén nalika Kuring keur salse tuning nepi motor ieu, éta bakal ngajalankeun unggal bit ogé eta tuh lamun éta anyar. Anjeun bisa meuli motor ieu keur di sabudeureun $ 150 ka $ 200 on e-Bay. Lamun anu daék meuli sabudeureun $ 100 di bagian, anjeun tiasa Ngepaskeun eta up na geus dinya ngajalankeun kawas anyar. Tanpa bagian pikeun Ngepaskeun-up, éta moal ngajalankeun katuhu alesan kuring bakal nerangkeun sakumaha Abdi dokumén prosedur ieu.

Jelema mantuan di iboats.com panglawungan boating disadiakeun inpo di handap ngeunaan motor ieu.

Evinrude modél 3302:
Taun ka: 1963
HP: 3
WOT RPMS: 4000
Kapindahan: 5.28 cu.in. = 86.5 ccm
lbs 34: beurat. = 15.4 Kg
ratio gear: 17: 28
Plugs narik: Jawara J6C gapped di .030 "(J6J geus euweuh)
Handap Unit minyak: OMC / BRP 'HiVis' atawa sarimbag 80 / 90W minyak gearcase outboard ti Walmart, jsb
Suluh campuran / Minyak: 24: 1 87 octane gas pikeun TC-W3 minyak outboard (poho ngeunaan Sae 30w).

Waktu keur ngamimitian - Upami Anjeun gaduh gas di tank, Anjeun bisa jadi ogé balik payun na coba mimitian motor Anjeun. Aya teu pira titik dina ieu kajaba pikeun meunangkeun rasa pikeun sabaraha hal ningkat lamun anjeun rengse. Sateuacan Anjeun eta up, lengket unit handap dina sampah pinuh tiasa cai. Catetan kumaha ogé motor kabukti leuwih sarta lamun recoil starter berpungsi. Ogé, catetan lamun motor sigana gaduh komprési alus. Mariksa tali jeung nanganan ningali lamun maranéhna kudu diganti.

Salaku I ngaleupas motor ieu, kuring rencanana pikeun ngabersihan up sagalana kuring tiasa kalawan kaen jeung semprot cleaner. Aya loba cleaners husus disadiakeun keur ieu, tapi Kuring keur saukur ngagunakeun cleaner somah biasa nu Kuring kapanggih dina tilelep dina. Muga, abdi bakal balik deui sateuacan pamajikan abdi discovers eta leungit. Kuring ogé rencanana tetep bagian ieu dikelompokeun jadi kuring dicokot eta.

Candak off nyertakeun Motor - KLIK DI DIEU pikeun wincikanana.

Wewengkon utama nu urang difokuskeun téh Powerhead, Suluh / Carburetor, ignition, Impeller na Handap Unit pelumas.

kakuatan Kepala - Méméh anjeun mutuskeun Ngepaskeun-up motor, anjeun hoyong pastikeun yén motor bakal ngahurungkeun leuwih jeung anjeun kudu komprési jeung duanana tabung. Mun motor moal ngahurungkeun leuwih kucara flywheel atawa teu sigana gaduh komprési, teras motor anjeun perlu leuwih ti hiji basajan Ngepaskeun-up. Anjeun kudu mutuskeun kumaha parah rék ngalereskeun motor anjeun sarta sabaraha jauh pangabisa mékanis anjeun bakal nyandak anjeun. A Ngepaskeun-up nyaéta cukup gampang. Freeing pistons tur malikkeun komprési téh leuwih dina tingkat sedeng tina kasusah jeung saluareun ruang lingkup artikel ieu. Kuring teu hayang nyebutkeun yén motor teu bisa dibereskeun atanapi teu patut ngaropéa tapi jeung motor nu Kuring keur ngagunakeun pikeun artikel ieu, teu perlu. Dina artikel séjén, abdi teu gaduh jang ngosongkeun nu pistons dina motor Adang 15 HP sareng masihan hiji kahirupan anyar. Anjeun bisa meunangkeun gauge komprési di toko bagian otomatis lokal anjeun sabudeureun $ 20 atanapi $ 30.

Anjeun meureun hoyong ngaganti tali starter jeung cecekelan tali starter. Ieu oge mungkin pikeun ngaganti starter recoil spring upami diperlukeun. Sakabéh bagian ieu masih aya tapi éta teu dipikabutuh pikeun proyék ieu.

Carburetor - kapan anjeun gaduh hiji motor heubeul anu diuk di sabudeureun bari, anjeun tiasa nganggap yén carburetor nu perlu jasa. Gas, utamana lamun dicampur jeung oli bakal giliran varnish atawa lamun heunteu karét nepi carburetor Anjeun. Bari aya loba carburetor beberesih aditif nu bisa anjeun tiasa nyimpen dina tanki bahan beuleum anjeun atanapi menyemprot langsung kana carburetor, maranéhanana moal datangna deukeut accomplishing hal anu sarua salaku carburetor Ngepaskeun-up. Malah mun motor ieu disimpen tanpa suluh di carburetor, nu gaskets bisa tegalan kaluar sarta rengat atawa gancang deteriorate sakali anjeun coba ngagunakeun deui. Hiji-hijina jalan pikeun mastikeun carburetor nu bade boga fungsi ogé mangrupakeun piceun, ngaleupas, bersih, sarta reassemble kalawan bagéan anyar, ngaganti, sarta nyieun pangaluyuan nu mangrupakeun hambalan ka ngajalankeun hiji carburetor Ngepaskeun-up. KLIK DI DIEU keur foto jeung prosedur pikeun ngajalankeun éta carburetor Ngepaskeun-up keur motor kieu lengkep.

System ignition - Kalayan iwal ti plugs narik jeung kawat colokan, sakabéh sistem ignition perenahna sahandapeun flywheel nu. Jinis magneto ignition on motor ieu téh Flywheel Magneto kalawan breaker nunjuk. Pakasaban anu sistim ignition nyaeta keur ngahasilkeun cukup Voltaseu (Sabudeureun 20,000 volt) luncat ka sesela dina plugs narik nyieun narik a na na igniting campuran suluh / hawa, sarta pikeun mastikeun yén voltase anu dikirimkeun ka colokan narik kalawan persis katuhu timing KLIK DI DIEU keur foto lengkep jeung prosedur pikeun ngajalankeun éta Sistim ignition Ngepaskeun-up pikeun motor ieu.

Impeller na Handap Unit -

tank Tés - Sedengkeun teu persis mangrupa tank test, abdi teu eusian nepi tong 55-galon, ngagantung motor dina ujung na seuneu eta up. Anjeun teu hoyong ngajalankeun motor kaluar tina caina pisan, sarta teu aya deui jalan alus pikeun nyimpen muffs ceuli on motor kieu, jadi eta geus diuji boh dina kapal dina awak cai atanapi sabagian tank. Kami bungah kuring henteu coba ieu kaluar di tasik a sabab motor teu boga sababaraha masalah anu diperlukeun bisa kajawab. Tétéla yén cai teu sirkulasi sabudeureun tabung sabab motor bakal meunang panas sanggeus ngeunaan hiji menit ti jalan jeung kuring kungsi Cicing eta handap sateuacan eta bakal jadi ruksak. masalah overheating ieu moal langsung atra sabab cai ieu nyemprot kaluar tina palabuhan outlet leutik dina Unit handap. Nalika kuring disangka nu motor ieu ngajalankeun panas, abdi splashed sababaraha cai dina sirah silinder, sarta langsung mimitian sizzle na tos ka uap. Ieu dimaksudkan yén sirah éta sahanteuna 212 derajat Fahrenheit lamun kudu di sabudeureun 150 derajat Fahrenheit bari ngajalankeun. Bari kuciwa, ieu mah bungah nu kuring kungsi hikmah pikeun Cicing motor ka handap sarta ngantep éta niiskeun kaluar méméh ngusahakeun pikeun ngamimitian tur ngajalankeun deui eta deui.

Ngaropéa overheating Masalah nu patali jeung cooling System - Nepi ka titik ieu, kuring geus teu ditarik kapala silinder sabab motor bakal ngahurungkeun leuwih na seemed gaduh komprési alus. Jeung overheating motor, ieu atra yén bakal kudu ngagali deeper pikeun manggihan naha cai teu sirkulasi ngaliwatan sirah kakuatan. Mangga klik Ieuh maca ngeunaan rinci ngeunaan prosedur ieu.

Langkung Tés tank - Saatos balik deui sarta ngaropéa masalah kalawan sistem cooling, nya éta waktu jeung ngalakukeun sababaraha nguji tank deui. tank abdi diwangun ti hiji laras 55-galon basajan. Toko perbaikan kudu tanghi test loba nu leuwih gede. Éta ogé kudu prop test nempatkeun beban dina motor tanpa ngarobah up caina teuing. Kusabab ieu téh motor leutik, kuring indit payun na ditinggalkeun Prop tuts na dipecat nepi motor dina laras cai. patalina jeung masalah mimitina mah ningali lamun motor bakal overheat jeung ka relief abdi, éta henteu. Awalna, motor teu sigana ngajalankeun konsistén sakumaha anu coughed na sputtered sarta dijieun awan badag haseup bulao. Kuring lajeng sadar yén sanajan kuring cleaned bak gas, aya meureun sabagian partikel jadi meunang carburetor nu. Sanggeus ngajalankeun motor bari, abdi ditarik mangkok carburetor na-speed low jet na cleaned aranjeunna. Kuring terus-terusan proses ieu sababaraha kali. Ieu seemed yén Geter ti jalan motor ieu knocking sadayana crud nu leupas. motor ieu sempet teu acan ngajalankeun di sahenteuna 10 atanapi 12 taun jadi aya kavling crud dina tank jeung suluh garis. Kuring kungsi impian tina motor dimimitian dina tarikan munggaran tur ngajalankeun sampurna sanggeus Ngepaskeun up tapi kanyataanana, éta kedah ngajalankeun bari sateuacan eta bakal ngamimitian meta kawas motor kapal alus deui. The panjang motor lumpat, nu hadé éta seemed ngalakukeun saolah-olah eta anu keur pegat di. Hiji laras 55-galon teu idéal pikeun nguji sabab motor bakal ngakibatkeun rada torrent a keur ngajalankeun puasa. Ogé, anu arus dina caina disababkeun motor ka nyepetkeun sarta ngalambatkeun turun. Kuring nyoba pikeun ngaluyukeun carburetor na di jieun na dianggurkeun motor tapi ieu pangalusna dipigawé dina situ hiji wae. Kuring lumpat sababaraha bak suluh ngaliwatan motor jeung dasarna hayu eta diuk aya tur ngajalankeun pikeun 3 atanapi 4 jam bari I cleaned up aréa karya abdi. Kuring éta prihatin eta motor teu ngajalankeun sampurna dina tank tapi ieu assured ku babaturan yén motor bakal kalakuanana leuwih hadé sakali ieu dina kapal sarta dina awakna buka tina cai, sarta sakumaha tétéla, anjeunna katuhu . Nalika kuring tungtungna ngahontal titik di mana kuring bisa meunang kaluar dina danau kalayan motor ieu mah rada senang jeung cara dipigawé. Kuring geus kungsi motor ieu kaluar sababaraha kali ayeuna na eta ngalir hébat. Kuring meunang loba compliments ti jalma anu admire ieu motor 42 taun heubeul nu Kuring dibawa deui ka kahirupan. Abdi ngarep pisan dipake dina sarta iber ngeunaan motor beuki kapayunna.

Candak nu Motor Agronomi - Ieu Pébruari 27, 2009, dina Indiana tapi ngan teu bisa ngadagoan. Kuring nyokot Evinrude abdi Lightwin mun Turtle Creek Embung ngan kidul nepi Tere Haute Indiana pikeun nguji deui kaluar. Kuya Creek Waduk ieu warmed ku tutuwuhan generating kakuatan batubara-dipecat. Baca di handap artikel pikeun manggihan kumaha lalampahan fishing kuring indit jeung kumaha motor kuring lumpat.

Ngarasakeun Motor - Ayeuna mah gaduh motor kieu katala up na ngajalankeun ogé, Kuring geus ngarasakeun eta. Éta kiwari Méi 10 sarta Kuring geus kungsi motor ieu kaluar 4 atanapi 5 kali. Unggal waktos abdi nganggo dinya, eta sigana ngajalankeun hadé tur hadé. sabtu minggu panungtungan, kana Ibu Day, kulawarga urang kungsi ngumpul di tempat kuring adina urang nu dina situ ukuran alus. Kuring dibawa sapanjang kapal fishing leutik kuring nu ieu 15 'Gheene Classic. kapal Ieu kawas orat kanu gede ku pasagi deui pikeun motor kapal. Kuring geus ngajalankeun saloba 25 HP on kapal ieu tapi nyangkut saeutik kuring 3 HP Evinrude Lightwin on aya ku pamanggih ngajarkeun abdi putra-lami 8-taun sarta misan 9 taun heubeul kumaha ngajalankeun hal. Saatos sababaraha pointers, abdi ngahurungkeun budak leupas jeung maranéhna lumpat sakuliah danau dugi hate maranéhanana éta eusi. Kuring ari dina tetempoan di antarana dina kapal sejen tur motor 25 HP tapi budak tuh rupa sorangan. Kalawan ngan éta budak di kapal jeung kiwari loba sejenna, parahu dipindahkeun sapanjang di ngeunaan 8 mph. Maranéhanana malah bisa ngamimitian motor sorangan. motor éta dipercaya jeung sanggeus éta ngamimitian awal bakal ngabalikan kapan dina tarikan munggaran. Kami rada senang jeung motor saeutik kieu nu bakal masihan loba leuwih taun pamakéan sarta kenangan. Kuring rencanana nyandak eta kalawan kuring salaku cadang atawa hal keur budak ulin jeung dina lalampahan fishing up di Kanada engké bulan ieu. Ieu ayeuna waktos ngahurungkeun perhatian kuring ka motor séjén Kuring boga didieu nu kedah dibenerkeun nepi na documented.

Fishing di Kanada

3 HP Evinrude Lightwin Agronomi di Kanada

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer