kamajuan situs

Komentar tentang situs ieu sareng kamajuan I ngadamel, kitu ogé bug I perlu ngalereskeun.

koméntar

jugjugan

komentar

Ngan pamutahiran. Bari eta bisa teu kasampak kawas teuing dina beungeut cai, abdi geus sibuk bagian ngasupkeun kana databés situs. Kuring teu boga informasi ieu dina formulir éléktronik, jadi kuring ngan kudu asupkeun eta cara baheula.

Ayeuna, mun anjeun nempo motor saméméh 1980, anjeun tingali hiji Listing bagian pikeun motor éta, upami aya. Ieu panas kaliwat, abdi diasupkeun sagala Evinrude / Adang / OMC / BRP motor ti 1980 ka ayeuna. Ieu pakasaban badag, tapi kuring meunang deui rengse. Ayeuna Kuring keur ngasupkeun sakabéh bagéan di Sierra Katalog sarta baris nuduhkeun aranjeunna nepi ka motor sabab tiasa dianggo kalayan marengan Tumbu Amazon. Ayeuna Kuring keur ngasupkeun cingcin piston jeung boga ngeunaan 100 langkung kaca keur buka! Kuring yakin hasilna bakal patut usaha.

Kuring keur nulis sababaraha program custom pikeun mantuan kalawan ngarujuk, tapi mimitina kuring kudu meunang kabeh bagian diasupkeun.

Kuring teu nempatkeun link ka 2018 Sierra Katalog jadi jalma bisa ngungkaban nepi bagian eta kuring teu geus diasupkeun acan.

Kuring boga sababaraha isu loka séjénna Abdi hoyong beresih nepi, tapi pikeun ayeuna, abdi hoyong meunang sadaya data sésa diasupkeun.

jugjugan

komentar

Kami deukeut tungtung cocog up daftar panjang kami bagian jeung motor aranjeunna gawekeun. Dina basa sejen, Kuring keur nuliskeun dina tabel aplikasi supados lamun batur metot nepi motor maranéhanana, daptar bagian cocog pikeun motor anu bakal ditingalikeun. Ieu hiji proyék badag ti kuring imagined, tapi Kami ayeuna di sababaraha kaca panungtungan asupna.

Bari Kuring geus diusahakeun pisan teuas janten salaku akurat sakumaha posible, aya pasti janten sababaraha kasalahan. Lamun titik bagian nu terang teu jalan kalawan motor anjeun atanapi hal nu perlu jadi dilereskeun, mangga hayu atuh kenal ku ngeposkeun komentar di dieu.

Kuring geus diajar pisan dina proses ieu, utamana kumaha geus euweuh keur sababaraha motor heubeul. Kuring miharep ka balik sarta ngalakukeun sababaraha panalungtikan ningali lamun abdi tiasa mendakan solusi anu henteu jadi atra. Sagala input atawa saran anu wilujeng sumping tur bakal dipaké di dieu pikeun kauntungan séjénna.

Ayeuna urang kudu situs multibasa ieu, Kami amazed di sabaraha datang urang kudu ti sabudeureun na sabaraha basa aranjeunna anggo. Kuring ngabagéakeun dulur sakumaha urang sadaya sigana boga cinta umum pikeun motor urang keur dipake dina.

Kuring gaduh pamanggih nu langkung lengkep ihwal kumaha cara ningkatkeun situs ieu sareng bakal putting loba usaha kana eta leuwih sababaraha bulan ka hareup. Tilu perkara abdi hoyong tambahkeun ka loka éta téh prop, plugs narik, jeung manual jasa. Di handap ieu mangrupakeun hal anu loba jelema sigana jadi néang. Cicing katala sarta tetep mariksa deui.

Tom

jugjugan

komentar

Kuring ngan ditambahkeun hiji pilihan pikeun tiap bagian pikeun balanja keur nu bagian on eBay.

Kuring indit ngaliwatan sakabéh daptar bagian jeung ditambahkeun pamundut nu bakal ngahurungkeun up hasilna. Kadang-kadang kuring kungsi make kecap konci béda jeung / atawa angka bagian pikeun meunangkeun hasil anu alus.

Salila prosés ieu, kuring ogé reworked nu queries Amazon ngarah bakal nyandak pamaké kana situs Amazon pikeun nagara maranéhanana.

Dina gawé bareng duanana Amazon na eBay, pilari di bagian sarua dina unggal, abdi kadang ningali hiji bédana harga badag antara dua. Kadangkala Amazon bakal boga harga pangalusna, sakapeung eBay boga harga pangalusna. Dina boh bisi, anjeun tiasa manggihan deal pangalusna anjeun ku nempo duanana.

Paling sahiji bagéan on eBay henteu dina format lelang. harga anjeun ditémbongkeun salaku "Beuli ayeuna" harga, sarta euweuh prosedur lelang pisan.

Bari pilari up sadaya bagian ieu dina eBay, kuring narima kayaan yén urang ngajual bagian anu urang sami anjeun bakal manggihan di departemen patempatan di dealers layanan sarta toko laut. Éta téh ngan nyungsi cara anyar pikeun ngajual produk maranéhanana dina Internet. Kuring ogé sigana kudu hadé tuah nyungsi bagian langka tur teuas pikeun manggihan on eBay.

Hiji hal kuring diajar nyaéta istilah "Nomer" anu hartina "New Old Bursa" nu hartina alat eta aya dina kaayaan anyar tapi geus diuk dina rak salila sababaraha taun. Ieu ditarjamahkeun jadi deal alus keur anjeun.

Pilari payun, abdi hoyong nyadiakeun pilihan propellers pikeun tiap motor, kitu ogé manual layanan, sarta plugs narik. Sakali I mibanda sagala ieu, abdi hoyong balik ngaliwatan motor jeung nunda dina spésifikasi ngeunaan unggal motor na komentar meureun tambahan.

Muga, ku waktos taun saterusna, abdi bakal gaduh panulisan situs ieu nu Adang / Evinrude / OMC / BRP tur mimitian dina Raksa / Yamaha na merek sejen tina motor.

Salaku salawasna, abdi ngahargaan komentar anjeun sarta eupan balik.

Tom Travis

jugjugan

komentar

Saacanna saprak kuring carioskeun nanaon di koméntar kamajuan kamajuan, tapi éta lain hartosna kuring tacan aya riweuh. Kuring nembe nambihan colokan silalatu pikeun sababaraha mérek di sagigireun Adang / Evinrude. Colokkeun narik pikeun merek anu sanés bakal hint mimitina anjeun Kami deukeut kumplit jeung Adang / Evinrude sareng siap ngaléngkeutan Mercury, Yamaha, Honda, sareng kitu deui.

Ayeuna kuring rék nyiapkeun nambihan propeller. Kuring salawasna meunang frustasi nalika meuli propellers pikeun motor kuring sabab kuring pernah ngalaman cara anu sae terang naon sadayana éta disadiakeun na bakal dianggo dina motor abdi. Kuring nyobian nyabut élmu voodoo sareng ngadamel ngagantian laér langkung basajan kawas atuh ku colokan narik.

Kuring geus ngalakukeun sababaraha tukangeun ngembangkeun pamandangan. Utamana nyaéta kanyataan anu nambihan kaamanan SSL, sahingga alamat kaca sadaya dimimitian ku HTTPS: // ..... Tanpa kaamanan SSL, urang bakal nampi pesen nyarios hal sapertos "Loka ieu henteu aman," nu bisa jadi ngalemahkeun. Ayeuna kudu padlock héjo anu nembongan di palang alamat panyungsi anjeun. Kusabab ngalakukeun ieu, lalulintas situs naek, khususna lalulintas internasional. Gambar dihandap nembongkeun tempat dimana jalma ieu dilongok dina bulan Méi ti 2019. Saur abdi anu urang candak nganggo pusat sadunya anu aya di Afrika pusat. Jalma di seluruh dunya hoyong ngalereskeun motor outboard na. Kuring ngadangu ti jalma anu ngahargaan situs ditarjamahkeun kana basa imah maranéhanana.

Hatur nuhun rojongan Anjeun.

Tom Travis

Nu datang internasional

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer