kamajuan situs

Komentar tentang situs ieu sareng kamajuan I ngadamel, kitu ogé bug I perlu ngalereskeun.

koméntar

jugjugan

komentar

Ngan ukur apdet. Sanaos éta henteu katingalina sapertos di permukaan, kuring nuju sibuk ngalebetkeun bagian kana basis data situs. Kuring henteu ngagaduhan inpormasi ieu dina bentuk éléktronik, janten kuring kedah ngalebetkeunana ku cara baheula.

Ayeuna, upami anjeun ningali motor sateuacan taun 1980, anjeun ningali daptar bagian pikeun motor éta, upami sayogi. Panas kamari ieu, kuring ngasupkeun sadaya motor Evinrude / Johnson / OMC / BRP ti taun 1980 nepi ka ayeuna. Ieu mangrupikeun padamelan anu ageung, tapi kuring parantos beres. Ayeuna kuring ngalebetkeun sadaya bagian dina Katalog Sierra sareng bakal ngarujuk aranjeunna kana motor anu dianggo ku aranjeunna, sareng tautan Amazon. Ayeuna kuring ngalebetkeun cincin piston sareng gaduh sakitar 100 halaman deui! Kuring yakin hasilna bakal matak usaha.

Kuring keur nulis sababaraha program custom pikeun mantuan kalawan ngarujuk, tapi mimitina kuring kudu meunang kabeh bagian diasupkeun.

Kuring teu nempatkeun link ka 2018 Sierra Katalog jadi jalma bisa ngungkaban nepi bagian eta kuring teu geus diasupkeun acan.

Kuring boga sababaraha isu loka séjénna Abdi hoyong beresih nepi, tapi pikeun ayeuna, abdi hoyong meunang sadaya data sésa diasupkeun.

jugjugan

komentar

Abdi caket akhir cocog sareng daptar panjang bagian sareng motor anu dianggo ku aranjeunna. Kalayan kecap séjén, kuring ngalebetkeun dina tabel aplikasi supados nalika batur narik motorna, daptar bagian anu cocog pikeun motor éta bakal ditingalikeun. Ieu mangrupikeun proyék langkung ageung tibatan anu dibayangkeun, tapi ayeuna kuring aya dina sababaraha halaman éntri anu terakhir.

Sedengkeun kuring parantos nyobian pisan janten akurat sakumaha posible, pastina aya sababaraha kasalahan. Upami anjeun ningal bagian anu anjeun terang henteu tiasa dianggo sareng motor anjeun atanapi hal anu kedah dilereskeun, punten wartosan kuring ku ngirim koméntar di dieu.

Kuring parantos diajar seueur dina prosés ieu, khususna anu teu aya deui pikeun sababaraha motor anu langkung lami. Kuring ngaharepkeun balik sareng ngalakukeun panilitian pikeun ningali naha kuring tiasa mendakan solusi anu henteu pati jelas. Sagala masukan atanapi saran disambut sareng bakal dianggo di dieu pikeun nguntungkeun batur.

Ayeuna urang gaduh situs ieu multibasa, kuring kagum kana seueur pengunjung anu aya di sakitar sareng sabaraha bahasa anu aranjeunna anggo. Kuring ngabagéakeun sadayana salaku urang sadayana sigana gaduh cinta umum pikeun motor anu urang damel.

Kuring gaduh langkung seueur ideu ngeunaan kumaha ningkatkeun situs ieu sareng bakal nempatkeun seueur usaha dina sababaraha bulan ka payun. Tilu hal anu kuring badé nambihan kana situs éta nyaéta alat peraga, busi, sareng buku jasa. Ieu hal-hal anu seueur jalma milari. Tetep tetep teras parios deui.

 

Tom

jugjugan

komentar

Kuring ngan ditambahkeun hiji pilihan pikeun tiap bagian pikeun balanja keur nu bagian on eBay.

Kuring ngalangkungan sadaya daptar bagian sareng nambihan pamundut anu bakal ningkat hasilna. Kadang kuring kedah nganggo kecap konci anu béda sareng / atanapi nomer bagian pikeun kéngingkeun hasil anu saé.

Salila prosés ieu, kuring ogé reworked nu queries Amazon ngarah bakal nyandak pamaké kana situs Amazon pikeun nagara maranéhanana.

Nalika damel sareng Amazon sareng eBay, ningali bagian anu sami dina masing-masing, sakapeung kuring ningali bédana harga anu ageung diantara anu dua. Kadang-kadang Amazon bakal ngagaduhan harga anu pangsaéna, kadang-kadang eBay ngagaduhan harga anu pangsaéna. Dina dua kasus, anjeun tiasa milarian nguruskeun anu pangsaéna ku ningali duanana.

Kaseueuran bagian dina eBay sanés dina format lélang. Harga anjeun ditingalikeun salaku harga "Mésér ayeuna", sareng teu aya prosedur lelang pisan.

Nalika milarian sadaya bagian ieu dina eBay, kuring ngagaduhan hartos yén jalma-jalma anu ngajual bagianana mangrupikeun jalma anu sami anu anjeun bakal mendakan di departemen suku cadang di dealer jasa sareng toko-toko laut. Aranjeunna ngan ukur mendakan cara énggal pikeun ngajual produkna dina Internét. Kuring ogé sigana langkung saé nasib anu jarang mendakan bagian anu jarang sareng sesah milarian dina eBay.

Hiji hal kuring diajar nyaéta istilah "Nomer" anu hartina "New Old Bursa" nu hartina alat eta aya dina kaayaan anyar tapi geus diuk dina rak salila sababaraha taun. Ieu ditarjamahkeun jadi deal alus keur anjeun.

Pilari payun, kuring badé nyayogikeun pilihan baling-baling pikeun tiap motor, ogé manual layanan, sareng busi. Sakali kuring gaduh sadayana ieu, kuring hoyong balik ngalangkungan motor sareng nempatkeun spésifikasi ngeunaan unggal motor sareng panginten komentar tambahan.

Muga, ku waktos taun saterusna, abdi bakal gaduh panulisan situs ieu nu Adang / Evinrude / OMC / BRP tur mimitian dina Raksa / Yamaha na merek sejen tina motor.

Salaku salawasna, abdi ngahargaan komentar anjeun sarta eupan balik.

Tom Travis

jugjugan

komentar

Ieu parantos lami ti saprak kuring henteu nyarios naon waé dina kamajuan kamajuan situs, tapi éta henteu hartosna kuring henteu sibuk. Abdi nembé nambihan busi pikeun sababaraha mérek salian ti Johnson / Evinrude. Colokkeun spék pikeun mérek sanés bakal janten petunjuk munggaran anjeun yén Kami caket kumplit sareng Johnson / Evinrude sareng siap ngalih ka Mercury, Yamaha, Honda, sareng anu sanésna deui.

Ayeuna kuring nuju siap-siap nambihan baling-baling. Kuring teras-terasan frustasi nalika mésér baling-baling pikeun motor kuring sabab kuring henteu pernah ngagaduhan cara anu hadé pikeun terang naon waé anu sayogi sareng anu tiasa dianggo dina motor kuring. Kuring nyobian nyabut élmu voodoo sareng ngajantenkeun ngagentos langkung saderhana sapertos anu dilakukeun ku busi.

Kuring parantos ngalakukeun sababaraha hal di balik layar pamekaran. Anu paling penting nyaéta kanyataan yén ditambahan kaamanan SSL, janten alamat halaman sadayana dimimitian ku https: // ..... Tanpa kaamanan SSL, jalma bakal kéngingkeun pesen anu nyarios sapertos "Situs ieu henteu aman," anu tiasa ngaregepkeun. Ayeuna kedah aya gembok héjo némbongan dina palang alamat peramban anjeun. Kusabab ngalakukeun ieu, patalimarga situs parantos ningkat, khususna patalimarga internasional. Gambar di handap nunjukkeun dimana jalma-jalma ngadatangan situs ieu ti bulan Mei Méi 2019. Jigana urang ngagaduhan cakupan sadunya kecuali pikeun Afrika tengah. Jalma-jalma saalam dunya resep ngalereskeun motor luarna. Kuring ngadangu ti jalma ngaapresiasi situs anu ditarjamahkeun kana bahasa asalna.

Hatur nuhun rojongan Anjeun.

Tom Travis

Nu datang internasional

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer