Adang QD Series 10 HP Seahorse Sajarah

QD Seahorse kalawan Kapal Master Jauh

The Adang Seahorse QD ieu dijieun tina 1949-1963 sarta éta garis andalannya OMC ngeunaan motor. Ieu dijieun sanggeus 1959 kungsi cowling anyar tapi sésana téh lumayan loba sami. Tembok diwangun pikeun jadi dioperasikeun ku anakan baku, atawa pilihan "Kapal Master Jauh".

Adang QD eBay Listing.jpg

Motor keur proyek kuring ieu dibeuli ti eBay dina biaya $ 150 jeung Alas lokal deukeut imah kuring. Anjeun simpen loba duit lamun bisa ulah aya pengiriman barang.

Seahorse diandelkeun

The QD anyar

Versitle Outboard

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer