Evinrude 3 HP Lightwin Sajarah

Sajarah:

Evinrude 3 HP Lightwin ieu dijieun tina 1952 ngaliwatan 1967. Ogé sadia ti Adang.

1952 Lightwin Ad

Kasebut dipasarkan salaku mawa-sapanjang motor kapal perikanan. OMC dijual puluhan rébu tina ieu di jaman pos-WWII dina waktu nalika urang ngalaman waktos luang leuwih menikmati hébat ker. Hiji banding badag ieu motor éta lightweight dibandingkeun model heubeul. Salaku kalayan sagala motor Adang / Evinrude, ieu motong téhnologi ujung wanoh deui diwanohkeun dina 1952. Ieu motor pisan basajan dirancang janten diandelkeun tur gampang pikeun berpungsi dina. Lamun anjeun butuh eta eta, anjeun bakal manggihan eta aya teu pira aya iwal komponén dasar: powerhead basajan, magneto ignition, carburetor, sarta pompa cai. Hiji hal anu Abdi bogoh ngeunaan motor ieu téh yén éta téh sadayana logam jeung aya plastik. Ieu kembar silinder design sami dasar dua-siklus dipaké dina loba motor Adang / Evinrude ngaliwatan taun komo jeung motor panganyarna. Aya henteu gears mun mindahkeun. Mun rék balik dina arah sabalikna, anjeun bisa kalayan gampang ngaktipkeun motor sabudeureun mundur. Kuring geus uninga ieu disebut "dok busters" sabab geus euweuh nétral. Lamun anjeun narik tali pikeun ngamimitian, kolecer nu geus spinning. Kuring pernah dipikir ieu masalah atawa miharep shifter a nalika kuring mimiti diajar nepi ka ngajalankeun motor ieu salaku budak ngora. motor Ieu weighs 32 pon tanpa 2 / 3 galon gas ngandung dina gravitasi fed tank on luhur. motor ieu téh ngan katuhu pikeun handap john kapal datar nu 16 'kami fished kalawan, sarta eta bakal nyorong urang sapanjang di laju nyaman. Nanaon gedé bakal geus teuing kakuatan janten aman on sapertos parahu saeutik tur teuing repot messing ku tank jauh lamun sagala hayang ngalakukeun éta lauk. Motor kalayan tanghi jauh make akal pikiran lamun boga kapal anjeun dina trailer sarta anjeun teu kudu ditumpes ngabongkar momotanana parahu unggal lalampahan. kapal leutik urang ieu diangkut tibalik ka handap dina luhureun mobil. Messing ku motor leuwih kompleks ngan bakal nyandak deui pikeun muka kapal jeung meunang fishing dimimitian. Anjeun tiasa ngajalankeun lila saméméh draining tank kaluar gas. Anjeun kudu ati-ati lantaran euweuh indikasi pikeun tingkat suluh lian ti pilari di tank. Rék mastikeun nu curhat suluh téh muka nalika anjeun ngajalankeun motor. Upami teu kitu, éta bakal kaluar dina anjeun sanggeus bari. Anjeun oge hoyong mastikeun curhat ditutup mangka anjeun ngangkut motor, jadi anjeun teu boga mess kalawan dicampur minyak jeung gas smelling up mobil anjeun. Kuring inget yen kami nganggo mun Cicing off suluh di sisi motor tur masih bisa balik sababaraha ratus yard méméh ngajalankeun mesin garing. Simkuring resep kana meunang gas kaluar tina carburetor saméméh transporting atawa nyimpen motor. motor ieu unik sabab tina sudut aci kolecer. Kuring geus bébéja yén ieu téh jadi bisa Dengdekkeun motor nepi tur ngajalankeun di cai pisan deet. Kuring geus ogé geus bébéja yén ieu ciri hébat pikeun motor kanu sabab bakal ngabantu tetep ruku ti nempel lempeng nepi ka hawa. Susunan Prop ieu ogé sakuduna jadi weedless. Dina 1967, taun kamari keur motor ieu, Evinrude ngawanohkeun lightwin tilepan. The lightwin tilepan ngabogaan hal nu bisa tetep di sanggeus anjeun melu unit handap. Tétéla yén ieu teu sapertos mangrupakeun ide nu sae alatan di bracket yen diwenangkeun unit handap ka melu bakal rengat ti stres. Ulah meuli tilepan lightwin sabab éta lain fitur design alus. The motor lightwin biasa anu hébat sarta sakali katala-up, nu sigana mah leuwih hade yén motor hp 3 Anjeun bisa meuli kiwari.

Adang punjul-10
Adang punjul-10
Evinrude 3706
Evinrude 3706
1967 tilepan Lightwin
1967 tilepan Lightwin

Ad Adang Seahorse 3

Evinrude Ducktwin

1950 urang Evinrude Lightwin Ad

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer