1954-1964 Evinrude Adang 5.5 HP Ngepaskeun-up Project Cabut nyertakeun Motor

Leupaskeun Cover Motor

Kiwari éta waktu nyokot nyertakeun dipareuman jeung ningali naon anu underneath Pindahkeun ka shift uas ngabalikeun na unsnap nu Panyekel dina saban gigir tina motor. Deui tina panutup bakal angkat exposing nu plugs narik. Unsnap tali kaamanan karét tina panutup starter. Ayeuna cukup ku geser sakabéh panutup maju ka piceun tina motor.

Adang Seahorse Latches Adang Seahorse 5.5 Buka Front Adang Seahorse 5.5 Unhook tali Adang Seahorse 5.5 Geser Cover Pareum

Leupaskeun Recoil Starter Cover

Leupaskeun tilu screws nu nyekel recoil starter on. Saatos ngangkat starter ti motor, nempatkeun tilu screws deui kana bracket ningkatna ngarah teu musna.

Adang Seahorse 5.5 Recoil Starter Adang Seahorse 5.5 unscrew Recoil Cover Adang Seahorse 5.5 Angkat Recoil Cover Pareum Adang Seahorse 5.5 Recoil Starter Dikaluarkeun

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer