1954-1964 5.5 HP Adang Seahorse Ngepaskeun-up Prosedur

Adang Seahorse 5.5

Motor keur proyek ieu Modél CD-15 Serial 1698561.

Adang CD-15:
Taun ka: 1958
HP: 5.5
WOT RPMS: 4000
Kapindahan: 8.84 cu.in. = 144.8 ccm
lbs 56: beurat. = 25.4 Kg
Rasio Gearcase: 15: 26
Silalatu plugs: Jawara J6C gapped di .030 "(sarua jeung Lightwin)
Suluh campuran / Minyak: 24: gas octane 1 87 mun TC-W3 dipeunteun minyak outboard.
minyak Unit handap: 80 / 90W / OMC / BRP HiVis.

A Perhatosan Ngeunaan tanghi Suluh pressurized

motor ieu ngagunakeun bak suluh pressurized. Tinimbang nyusu suluh tina tank, anu dual garis selang ngompa hawa kana tank, pressurizing ka 4-7 PSI nu Angkatan suluh deui motor. Dasarna, ieu tanghi pressurized mangrupakeun hiji pisan bahaya seuneu atanapi ledakan bahaya. KLIK DI DIEU mun leuwih jéntré ngeunaan tanghi ieu na kumaha carana ngarobah kana bak suluh anyar tur aman.

Waktu keur ngamimitian - Upami Anjeun gaduh gas di tank, Anjeun bisa jadi ogé balik payun na coba mimitian motor Anjeun. Aya teu pira titik dina ieu kajaba pikeun meunangkeun rasa pikeun sabaraha hal ningkat lamun anjeun rengse. Sateuacan Anjeun eta up, lengket unit handap dina sampah pinuh tiasa cai. Catetan kumaha ogé motor kabukti leuwih sarta lamun recoil starter berpungsi. Ogé, catetan lamun motor sigana gaduh komprési alus. Mariksa tali jeung nanganan ningali lamun maranéhna kudu diganti.

Salaku I ngaleupas motor ieu, kuring rencanana pikeun ngabersihan up sagalana kuring tiasa kalawan kaen jeung semprot cleaner. Aya loba cleaners husus disadiakeun keur kieu tapi keur saukur ngagunakeun somah biasa CLOROX Bersih-up cleaner kalawan ngabodaskeun nu Kuring kapanggih dina tilelep dina. Muga, abdi bakal balik deui sateuacan pamajikan abdi discovers eta leungit. Kuring ogé rencanana tetep bagian ieu dikelompokeun jadi kuring dicokot eta.

Take off nyertakeun Motor

KLIK DI DIEU pikeun wincikanana.

Wewengkon utama nu urang difokuskeun téh Powerhead, Suluh / Carburetor, ignition, Impeller na Handap Unit pelumas.

kakuatan Kepala

Sateuacan Anjeun mutuskeun Ngepaskeun-up motor, anjeun hoyong pastikeun yén motor bakal ngahurungkeun leuwih jeung anjeun kudu komprési jeung duanana tabung. Mun motor moal ngahurungkeun leuwih kucara flywheel atawa teu sigana gaduh komprési, teras motor anjeun perlu leuwih ti hiji basajan Ngepaskeun-up. Anjeun kudu mutuskeun kumaha parah rék ngalereskeun motor anjeun sarta sabaraha jauh pangabisa mékanis anjeun bakal nyandak anjeun. A Ngepaskeun-up nyaéta cukup gampang. Freeing pistons tur malikkeun komprési téh leuwih dina tingkat sedeng tina kasusah jeung saluareun ruang lingkup artikel ieu. Kuring teu hayang nyebutkeun yén motor teu bisa dibereskeun atanapi teu patut ngaropéa tapi jeung motor nu Kuring keur ngagunakeun pikeun artikel ieu, teu perlu. Dina artikel séjén, abdi teu gaduh jang ngosongkeun nu pistons dina motor Adang 15 HP sareng masihan hiji kahirupan anyar. Anjeun bisa meunangkeun gauge komprési di toko bagian otomatis lokal anjeun sabudeureun $ 20 atanapi $ 30. komprési kudu nguji kaluar janten sahenteuna 85 atanapi 90 pon tapi sigana mah kurang ti 100 psi.

Anjeun meureun hoyong ngaganti tali starter jeung / atawa cecekelan tali starter. Ieu oge mungkin pikeun ngaganti starter recoil spring upami diperlukeun. Sakabéh bagian ieu masih aya tapi éta teu dipikabutuh pikeun proyék ieu.

Dipiceun jeung ngaganti gasket sirah.

KLIK DI DIEU maca ngeunaan ngalayanan kapala silinder.

Carburetor

Kapan anjeun gaduh hiji motor heubeul anu diuk di sabudeureun bari, anjeun tiasa nganggap yén carburetor nu perlu jasa. Gas, utamana lamun dicampur jeung oli bakal giliran varnish atawa lamun heunteu karét nepi carburetor Anjeun. Bari aya loba carburetor beberesih aditif nu bisa anjeun tiasa nyimpen dina tanki bahan beuleum anjeun atanapi menyemprot langsung kana carburetor, maranéhanana moal datangna deukeut accomplishing hal anu sarua salaku carburetor Ngepaskeun-up. Malah mun motor ieu disimpen tanpa suluh di carburetor, nu gaskets bisa tegalan kaluar sarta rengat atawa gancang deteriorate sakali anjeun coba ngagunakeun deui. Hiji-hijina jalan pikeun mastikeun carburetor nu bade boga fungsi ogé mangrupakeun piceun, ngaleupas, bersih, sarta reassemble kalawan bagéan anyar, ngaganti, sarta nyieun pangaluyuan nu mangrupakeun hambalan ka ngajalankeun hiji carburetor Ngepaskeun-up. KLIK DI DIEU keur foto jeung prosedur pikeun ngajalankeun éta carburetor Ngepaskeun-up keur motor kieu lengkep.

System ignition

Iwal ti plugs narik jeung kawat colokan, sakabéh sistem ignition perenahna sahandapeun flywheel nu. Jinis magneto ignition on motor ieu téh Flywheel Magneto kalawan breaker nunjuk. Pakasaban anu sistim ignition nyaeta keur ngahasilkeun cukup Voltaseu (Sabudeureun 20,000 volt) luncat ka sesela dina plugs narik nyieun narik a na na igniting campuran suluh / hawa, sarta pikeun mastikeun yén voltase anu dikirimkeun ka colokan narik kalawan persis katuhu timing KLIK DI DIEU keur foto lengkep jeung prosedur pikeun ngajalankeun éta Sistim ignition Ngepaskeun-up pikeun motor ieu.

Impeller sarta Unit Handap

Éta salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun ngaganti impeller nu. impeller mangrupa salah sahiji bagian anu paling kritis motor sabab gagal, anjeun bisa kalayan gampang kaduruk motor nepi, Lungsi sirah, atanapi gaduh masalah utama lianna. KLIK DI DIEU keur foto rinci jeung prosedur for ngagantikeun pompa cai impeller tur ngalayanan unit handap.

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer