Evinrude Nomer Modél / Adang / OMC Racing Outboard

55 HP 1968 55842S Warung keur Bagian
60 HP 1970 60042C Warung keur Bagian
65 HP 1973 65342M Warung keur Bagian
75 HP 1976 75612S 75632S Warung keur Bagian
115 HP 1967 115742S Warung keur Bagian
115 HP 1968 115842S Warung keur Bagian
115 HP 1970 115042R Warung keur Bagian
135 HP 1973 135342M Warung keur Bagian
200 HP 1976 200612S NR-19S Warung keur Bagian
V8 1984-1986 OZF-ES OZF-JS Warung keur Bagian
V8 1986 FI-ES FI-JS Warung keur Bagian
V8 1987 OSL-JS OSLR-JS OSX-JS OSXR-JS Warung keur Bagian
15A 1986 KT-10S Warung keur Bagian
15A 1987 KT-11C Warung keur Bagian
15A 1988 KT-12R Warung keur Bagian
15A 1989 KT-13A Warung keur Bagian
15A 1990 KT-14M Warung keur Bagian
15A 1992 KT-16E Warung keur Bagian
45SS 1986 RT-10S Warung keur Bagian
45SS 1987 Érté-11C Warung keur Bagian
45SS 1988 Érté-12R Warung keur Bagian
45SS 1989 Érté-13A Warung keur Bagian
46SS 1990 Érté-14M Warung keur Bagian
45SS 1992 Érté-16E Warung keur Bagian
45SS 1993 Érté-17D Warung keur Bagian
45SS 1996 Érté-20R Warung keur Bagian
SST60 1989 SSTE-13A Warung keur Bagian
SST60 1990 SSTE-14M Warung keur Bagian
SST60 1991 SST60-15B Warung keur Bagian
SST60 1992 SST60-16E Warung keur Bagian
SST60 1993 SST60-17D Warung keur Bagian
SST60 1995 SST60-19F Warung keur Bagian
SST100 1991 SST100-15B Warung keur Bagian
SST100 1992 SST100-16E Warung keur Bagian
SST100 1993 SST100-17D Warung keur Bagian
SST100 1995 SST100-19F Warung keur Bagian

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer