Gambar jeung Artikel dikintunkeun ku Nu datang

Proyék handap téh ti loka heubeul. Lamun hoyong ngabejaan urang ngeunaan proyék Anjeun, mangga buka di Project nganjang Comment Page dimana anjeun tiasa unggah gambar anjeun sarta ngabejaan urang ngeunaan proyék Anjeun.

Ken Denman nulis artikel éndah "Bringing hiji Outboard kaluar tina Panyimpenan"Dina Microsoft Word format. Hatur nuhun Ken, abdi yakin yen batur bakal manggihan ieu mangpaat.

Tom,
Ieu abdi rengse '56 Lightwin, modél 3018. Tuh a Ngepaskeun lengkep nepi sapanjang kalawan anjing laut anyar dina Unit handap. Kusabab tank miboga sababaraha dents jeung cet aslina éta dina wangun geulis macet, kuring dilucuti eta handap sarta ngan dicét bak na cowlings. Kuring ogé mutuskeun ngalawan decals anyar sangkan kuring ngan leungeun dicét bak tameng jeung kontrol lempeng. hébat ngajalankeun najongna saeutik Ieu ngadorong kolek abdi 8 'dina klip geulis alus sabudeureun Lake Kewoee di Upstate Karolina Kidul, fishing pikeun bass sarta bluegill.
Hatur nuhun,
Ron Pearson

Ron Pearson 1 Ron Pearson 2

Hello Tom-
Kuring boga '58 Adang Seahorse 5.5hp outboard (poto napel) nu belonged ka bapa. Abdi tiasa jelas apal bade sareng anjeunna ka warung olahraga di Milwaukee mésér eta anyar. Meureun ieu mah euweuh taller ti motor sorangan. Eta geus najong sabudeureun mah basement / garasi na teu acan ngajalankeun di 25 panungtungan + taun. Abdi teu bisa tega bagian jeung eta, tapi di sisi séjén geus teu boga clue dimana mimiti resuscitate eta. Kuring ngan stumbled dina situs wéb anjeun ngajéntrékeun proyék sorangan di jéntré profuse. Abdi teu tiasa ngawitan ngabejaan ka maneh kumaha mantuan ieu pikeun kuring. Ngan hayang hatur nuhun kanggo waktos sareng usaha nu angkat ka putting info nu babarengan. Kuring mudahan bakal mawa seahorse abdi deui ka kahirupan usum ieu.
Thanks!
Jim Rosenkranz (Atlanta)
Jim Rosenkranz (Atlanta) 1 Jim Rosenkranz (Atlanta) 4

Hai Tom. Cinta loka. Hatur nuhun pitulung teh. Di dieu aya sababaraha pics mah 1964 Adang 3HP. Eyang abdi masihan kuring motor ieu sareng hiji kapal orat heubeul (dipaké pikeun milik akina kuring).
motor aya dina bentuk alus. eta geus overhauled na katala nepi sababaraha taun ka tukang. Kuring babaturan Mike jeung Abdi dipariksa deui sakuliah. Ngan 2 masalah riil nu mibanda eta. Dua coils aslina anu duanana, goreng henteu. Ogé, anu screw ka perumahan impeller teu seating kabeh jalan, ngabalukarkeun impeller ka nyedot hawa sarta overheat motor. Dibereskeun maranéhanana ayeuna na hébat !! Abdi teu bakal geus dipikawanoh dimana ngawitan upami ieu teu keur situs anjeun.
Hatur nuhun, Harun Publicover
1964 J3HP 1 1964 J3HP 2

Kuring keur ngalampirkeun poto 2 tina motor kuring disimpen di handap kaca web Anjeun ..... geus ngabogaan loba fun kalawan Gheenoe heubeul
éta Adang ngalir kawas anyar .... utamina urang ngan ngakuna keur bass sarta pearch speckled.
KC
KC 3HP Adang 1 KC 3HP Adang 2

Kuring réngsé overhauling motor kuring maké artikel anjeun na hayang hayu anjeun terang yén ieu kasuksésan hiji. The Marina lokal ceuk motor éta sia teu usaha jeung ongkos na dicutat kuring leuwih $ 500 pikeun meunangkeun eta ngajalankeun. Kuring yakin kuring boga ngeunaan $ 120 kana eta kalayan impeller nu, carb nyieun kit, titik, condenser, coils, plugs na lube. Na ieu nya barang stock. Abdi teu tiasa ngantosan mun meunang kana danau tur tingal kumaha eta bisa ngalakukeun. Ieu dimimitian dina tarikan munggaran teuing! motor Ieu belonged ka akina pamajikan kuring urang na teu ngajalankeun di ngeunaan 40 taun, mamang nya ngalaman deui disimpen di basement-Na, eta sabenerna miboga suluh atawa naon suluh di hiji wanci, dina tank. Hatur nuhun website, éta sabenerna mantuan kuring kaluar pisan, sarta dijieun pisan gampang keur ngalengkepan.

Nagreg Paul

Nagreg Paul 1 Nagreg Paul 2 Nagreg Paul 3

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer