Evinrude 3 HP Lightwin Ngepaskeun-Up Project

Evinrude Litetwin Ngepaskeun-Up Prosedur

Upami Anjeun gaduh komentar atanapi patarosan ngeunaan Evinrude 3 HP Lightwin, atawa proyék Ngepaskeun-up sarupa, mangga ninggalkeun aranjeunna handap.

Anjeun kedah Lebet lamun hayang ninggalkeun komentar.

Login ku akun Facebook Anjeun.

Anjeun ayeuna bisa login ku akun Facebook Anjeun.

koméntar

jugjugan

komentar

Kuring robah impeller nu dina 3 hp 1952-54 (punjul-1) Adang. Salaku I nyandak eta eta, unit handap murag di lantai. Ayeuna, driveshaft teu kalibet kolécér nu. Hal ieu kadorong dina sakabéh jalan. Aya konci atanapi sabagian magic lianna nu ngajadikeun kolecer péngkolan?

komentar

lajeng abdi nyokot Unit handap kaluar teras nahan eta balik babarengan aci seemed janten dina sakabéh jalan tapi teu abdi manggihan yén mun u tahan Unit handap sahingga Prop nyaeta ka arah siling jeung anjeun neuteup ka liang eta bakal jadi kabuka pikeun aci tapi lamun nyekel eta kitu Prop kasebut nyanghareup témbok hiji konci leutik kawas hal baris pop kaluar kana bore nu

komentar

nalika abdi nyandak unit anu leuwih handap pikeun papan drive aci henteu bakal piring ka Unit pikeun kuring kuring ambéh kuring aya tipeu "key" I I up up be have the lower unit side gigir Prop nyanghareup ka arah ceiling

jugjugan

komentar

Di handap ieu skenario kuring boga, sarta kuring ngahaturkeun sateuacanna upami ieu teu di tempat anu bener atawa format pikeun patarosan abdi tapi Kami anyar pikeun panglawungan kawas ieu. Kuring boga anak anu mikanyaah fishing sarta kami geus sumpah palapa fishing sawatara warsih pamungkas tapi anjeunna teu meunang cukup heubeul anu anjeunna hayang meunang kaluar dina situ. warta alus nyaeta urang hirup di Minnesota jadi nyatu situ, warta awon anu Kuring geus pernah geus sabudeureun parahu loba. Simkuring ngagaduhan hiji 14'boat / trailer ti batur sarta evinrude 3hp lightwin motor. Alus mimiti ceuk maranehna eta ngalir rupa. Simkuring nyandak eta kaluar hiji gandeng kali na eta lumpat ok. Ku ok I hartosna throttle pinuh éta kénéh pisan slow, tapi kuring mikir eh ayeuna teh a 3hp, kuring kungsi ngajaga throttle 3 / 4 ka pinuh pikeun ka ngajalankeun. Mangka dimimitian kana maot, katuhu jauh. Kuring noticed sababaraha kali eta revved cara up for ngeunaan 3 detik, meureun ngeunaan dimana sakuduna. Tapi ampir ditinggalkeun kami terdampar di tasik jeung Abdi hoyong urang ngalereskeun eta nepi babarengan tapi Kami anyar pikeun 2 motor siklus. Sajauh I robah plugs na emptied gas tuntas ngamimitian seger. Nempatkeun eta tank jeung eta lumpat sarua sateuacan. Sagala hidayah / arah bakal diapresiasi. Ti maca situs ieu hurung kawas kit carb nyaéta mimiti alus. Usulan?

Motor téh Evinrude 3hp lightwin modél 3602e.

Abdi bogoh ka mun bisa mantuan ngajar budak kuring ngeunaan motor parahu sarta ieu sigana kawas proyék starter alus.

Dina reply kana by jakeboat

jugjugan

komentar

Candak katingal alus di ignition nu. Kabéh na I hartosna motor ALL 3 HP nu heubeul kudu coils anyar, sarta bisa ogé robah dina titik jeung condencer bari anjeun dina eta. Anjeun teu bisa ngabejaan naha atawa moal eta patempatan anu goréng ku nempo éta.

Pariksa 3 abdi na ogé 5.5 hp ignition Kaca Ngepaskeun-up.

Abdi ngalakukeun hiji pinuh Ngepaskeun-up kawas atuh méméh kuring ngahurungkeun putra abdi leupas kalawan eta.

Dina reply kana by jakeboat

jugjugan

komentar

Kuring ngan meuli Adang 3 HP na keur ngaropéa deui nepi. Kuring boga Jumlah adil tina pangalaman jeung outboards tur mesin siklus 2. pos Anjeun ieu dikintunkeun Juli panungtungan tapi ngan ngagabung. Mun abdi tiasa janten tina pitulung naon baé hayu atuh kitu. Abdi Adang 3 geus mencar ayeuna ngantosan bagian ngagantian. Ieu sabenerna hiji mesin nikmat tur gampang pikeun berpungsi dina - eta GSM dirancang pikeun jadi. Bisi anjeun teu apal kana Adang jeung Evinrude mangrupakeun mesin dasar anu sarua.

tagihan

jugjugan

komentar

Ku kituna kuring ngagaduhan sagala bagian pikeun sistem ignition tina nuhun Amazon ka situs ieu. Ieu super gampang. Kuring dituturkeun teh Ngepaskeun ignition nepi ka titik timing maké ohm méteran umum tur éta tempat Kuring keur leungit. Kuring nyaho nanaon tentang listrik sangkan terminologi kawas buka tutup wates jeung sajabana Dupi matak ngabingungkeun kuring.

Naon alat kuring kudu nguji éta? Dimana kuring ngagantelkeun duanana ngawujud? The tester bodo di toko bagian otomatis dijual kuring ukur boga hiji klip jadi Jigana éta méter salah? Kumaha kuring ngabejaan nu nomer hiji atawa dua?

komentar

Gambar hiji sirkuit basajan dimana anjeun gaduh batré sarta bohlam lampu. Lamun anjeun boga kawat ti batré jeung bohlam, terus ti bohlam deui batré, Anjeun gaduh circuit katutup. Listrik ngalir dina jalur unbroken sakali deui mana kaluar hiji sisi batré jeung kana sisi séjén. Mun anjeun ka megatkeun salah sahiji kawat, anjeun bakal muka sirkuit, ngan salaku switch lampu umum muka tur nutup hiji sirkuit ka bohlam lampu. valves cai dianggo sami .... anjeun muka atawa nutup aranjeunna.

Naon anjeun nguji for mun geus pastikeun nu breaker titik nutup dina waktu tepat yén tanda timing on flywheel nu neuleu Blok jeung tanda timing dina basa stator.

Lamun nyandak méteran ohm anjeun sarta tutul dua panyilidikan babarengan, ohm méteran anjeun bakal némbongkeun 0 atawa sirkuit katutup. Lamun panyilidikan ulah noél saling, bacaan nu bakal takterhingga atawa sirkuit muka. Sababaraha méter ohm boga setting tempat méteran bakal buzz lajeng sirkuit geus ditutup. Ieu disebut test continuity.

Hiji méteran ohm bisa dipaké pikeun nguji naha circuit hiji kabuka atanapi tutup. Hayu urang nyebutkeun urang hayang nguji hiji bohlam lampu somah biasa. Lamun nempatkeun hiji kalungguhan hiji méteran ohm dina dasar lightbulb, sarta séjén di konektor puseur, méter ohm bakal pariksa ningali lamun listrik bisa ngalir ngaliwatan filamén lightbulb. Mun filamén kasebut pegat, sirkuit anu kabuka jadi tandana mangrupa lalawanan wates (listrik teu ngalir ngaliwatan hawa dina tegangan low) kituna sirkuit kabuka sarta lightbulb ieu kurban kaluar. Lamun meunang hiji bacaan dina méteran ohm nyaéta 0 atawa ampir 0, teras ngalir listrik anu ngaliwatan filamén na lightbulb kudu alus. ohmmeter nu teu ngirimkeun kaluar cukup listrik terang nepi bohlam, tapi nyaeta bakal pariksa continuity, atawa wether sirkuit anu kabuka atanapi ditutup.

Di dieu téh youtube video dina subjek.

Candak katingal nutup di abdi 5.5 HP ignition Page dimana I do pakasaban hadé dijelaskeun kumaha nguji timing nu. Ieu mangrupakeun motor béda, tapi sistem ignition téh persis sarua sami. Kuring biasana ajak urang maca duanana 3.5 na 5.5 HP.

test anjeun jadi marga on ohm anjeun moal cocog dina flywheel pikeun nguji timing nu kitu anjeun bakal kudu nyambungkeun hiji sapotong pondok kawat ka titik breaker Anjeun. kawat test kalawan klip buaya nu mirah jeung gunana. Anjeun tiasa meunang aranjeunna ti toko hardware lokal, atawa Amazon. Klip hiji tungtung kawat test ka terminal screw dina titik breaker, dimana anjeun bakal normal masang coil sarta condenser kawat saperti ditémbongkeun dina 5.5. Gebang tungtung nu sejen kawat test ka handap ngaliwatan liang dina basa stator.

Ayeuna anjeun bisa nguji naha titik anjeun nu buka atawa ditutup ku nyambungkeun hiji kalungguhan tina méteran ohm anjeun kana kalungguhan test, jeung lianna ka taneuh. Ku taneuh, abdi hartosna sagala logam bulistir atawa ningkatna screw on motor. Motor sorangan teh nuju test lianna.

Ayeuna anjeun siap giliran flywheel tur tingali lamun sirkuit nutup nalika tanda timing nu dijejeran up neuleu ditémbongkeun saperti dina prosedur.

Anjeun bakal kedah ngulang prosedur ieu pikeun nyaluyukeun timing nu dina titik breaker séjén pikeun silinder lianna.

Kuring miharep ieu ngabantuan. Tom

komentar

Wah, anu super mangpaat. Kuring dituturkeun parentah pamadegan sarta éta bisa ngalengkepan sistem ignition Ngepaskeun up. Kuring nunda dina ember jeung lumpat eta. Ieu lumpat leuwih hadé tapi tetep moal bakal blk up pisan tinggi, sarta abu roko biru euweuh urusan kumaha kuring disaluyukeun carb nu. Ieu ngalir hadé sakumaha kuring ngahurungkeun kenop adjustment ka katuhu tapi layung kaluar méméh éta ngalir ok.

Teu sangka abdi bisa skip nu kit carb lantaran ti naon bisa I tingali ti gasket nempel kaluar, nu katingali anyar. Najan kitu, kuring nebak I bakal ngalakukeun nu kit carb isukan.

Hatur nuhun sadaya pitulung ayeuna teh geus frustrating, tapi senang / ngadidik.

komentar

Ngan spent dua poé panungtungan on danau. situs ieu téh Heboh na diwenangkeun kuring keur ngalereskeun afun saeutik motor nepi. Ieu putters sabudeureun slow tapi ajeg ayeuna. Hatur nuhun jutaan pikeun sakabéh pitulung teh. budak kuring ieu nyetir eta sabudeureun kiwari, ku seuri badag.

komentar

Kuring yakin anjeun gaduh pangajén hébat kiwari nu nyaho motor nu kitu ogé. Kuring miharep anjeun kungsi budak anjeun aub ku kituna manéhna bisa mangtaun pangalaman anu bakal lepas hirupna. Éta endah sabaraha urang ngalereskeun nepi pamadegan motor 3.5 HP. Kuring ieu pilari di sababaraha statistik keur loka ieu. Ngan kiwari urang 234 dilongok situs jeung spent waktos maca ngeunaan proyék 3.5. datang ieu ti kabeh sabudeureun dunya tur di puluhan basa béda. Ieu teu kaasup motor séjén. The 3.5 mangrupakeun proyék kami pang populerna. Ngarasakeun motor anjeun sarta meureun eta tukang salila sahenteuna sejen 50 taun. Mun anjeun meunang kasempetan, posting sababaraha gambar di dieu. Gambar jeung komentar kawas Hormat aya ganjaran greatest abdi. Tom

komentar

Anjeun teu kudu waktuna engine Anjeun. Ieu dilakukeun pikeun anjeun mun dijieun. Ngan pastikeun poin Cam saendeng geus neuleu dipasang dina crankshaft jeung piring titik ieu bener dipasangna. Mun anjeun ngagaduhan sadaya bagian anyar, coils, condensers sarta titik ngan install aranjeunna sarta jurang titik sarta ngaganti flywheel nu.

jugjugan

komentar

Kuring dibereskeun nepi a Evinrude 3hp panas ieu, harti, bagian ignition anyar, carb kit jsb ... Dasarna kabeh ti ramatloka ieu. Simkuring nyandak eta kaluar fishing ngeunaan belasan kali, sarta eta lumpat geulis alus. Ieu masih bakal sputter, kawas eta pondok dina suluh, dina pertengahan rentang, tapi speed lemah sareng muka lega geus ngajalankeun hébat. Ayeuna kuring geus encountered masalah anyar. Simkuring geus ngalakukeun eta salajengna ti peluncuran kapal na sanggeus ngeunaan 15 menit tina ngajalankeun eta bakal ngamimitian surging / sputtering bener goréng. Mun kuring dianggurkeun eta handap low éta bakal meunang urang deui peluncuran, tapi gancang = parah jalan. Kuring ngamimitian tinkering kalawan adjustment nu, motor ieu ngan ngabogaan hiji, eta kuring teu bisa meunang kaayaan anu keur dileungitkeun. Catetan nyaéta kanyataan yén kuring kakara kapanggih ku jarum adjustment seated sagemblengna, atanapi sagala cara di, motor tetep moal maot. Kami anyar pikeun mesin tapi teu kudu anu cut gas jeung maéhan motor? plugs anyar, gas, coils ignition, patempatan carb, penstabil suluh, kawat, titik, jeung sajabana Lamun kuring diganti nu plugs maranéhna miboga sababaraha hideung, flakey, gunk on aranjeunna tapi geus katempo goréng. Ieu smokes sababaraha bodas / haseup bulao nalika munggaran dimimitian deui, tapi nanaon galak. Abdi budak na atuh geus kapanggih sababaraha liang crappie dina sisi séjén danau, sarta na Heboh ningali réaksi-Na sabot reels aranjeunna dina gancang sakumaha cacing hits caina. Sanajan kitu, kuring teu hayang meunang terdampar menit 20 ti peluncuran éta. danau anu ngeunaan 500 acres, kudu dinya nyandak hiji 3hp ngeunaan 15-20 menit pikeun nutupan anu loba cai? Ieu kapal mimiti urang sangkan Kami moal yakin, abdi terang a 3hp estu leutik tur gede pikeun trolling.

Hampura ngeunaan rambling ngan hoping batur nilik hal relevan.

Dina reply kana by jakeboat

jugjugan

komentar

Ieu rada mungkin teu ilahar nu mungkin perlu nyandak carb nu dipareuman jeung ngabersihan deui tuntas deui. Masalah sareng motor heubeul nu dibawa balik ka hirup nyaeta partikel leutik di tank gas, sarta pangiriman BBM condong ngageter leupas jeung bakiak nepi ka passageways carburetor. Ieu bisa dipiharep. Sanajan anjeun tuh pangalusna anjeun pikeun ngabersihan sagalana, aya sia aya aing béja suluh ka loosen hal nepi kana waktu. Kuring kungsi ngabersihan carburetor hiji dua atawa tilu kali saméméh kuring ngarasa motor ieu pinuh dibalikeun. Ieu kabeh alus jeung normal. Mun anjeun sputtering dina luhur, pertengahan, atawa rentang low, ieu bisa hartosna yén hiji passageway di carb kasebut clogged. Ogé, jarum adjustment, sakali geus eta disaluyukeun, ninggalkeun eta nyalira. Ieu henteu dipaké pikeun stopping motor. Anjeun ngeureunkeun motor ku cara ngagerakkeun uas throttle kana posisi eureun nu nutup kana klep kukupu di carb kana. Anjeun moal kudu kit carb anyar pikeun ngabersihan carb nu hiji waktos kadua atawa katilu dina usum sarua.

jugjugan

komentar

Diganti impeller jeung minyak bisi gear, diwangun deui dina recoil starter, carburetor, sarta ignition na cleaned bak kalawan cet thinner, dina kuring 1966 JW21, sarta eta lumpat hébat ku tank pinuh ku gas. Kadua atawa katilu kalina kaluar trolling, éta bakal sputter tur maot. Saatos eta diuk sababaraha menit, bakal ngamimitian tur ngajalankeun periode pondok waktu, lajeng sputter tur maot. Ngagaduhan deui tanjakan ku manipulasi dina cuk tetep eta ngajalankeun, nu dihasilkeun kavling haseup. Disada akrab?

Tétéla éta filter suluh téh Unit logam sintered congcot ngawangun dipasang orientasi tegak jero bak di outlet di. Nalika tank éta pinuh, cukup tina filter nu ieu immersed pikeun ngidinan aliran suluh cukup, tapi salaku tingkat suluh turun, aliran suluh teu cukup. Abdi teu bisa meunangkeun filter suluh ka screw kaluar pikeun ngabersihan eta. Bisa geus bisa ngabersihan di tempat ku ngeusian bak atawa ngabalikeun flushing kalawan sababaraha pangleyur noxious, atawa meunang kaluar ku nerapkeun panas sarta / atawa Kroil, tapi leungit kasabaran tur dibor dinya kaluar teras nahan filter inline di jalur antara outlet tank jeung carb . Ayeuna punjul abdi ngalir Heboh! Bisa meunang kuring Grumman Olahraga Parahu handap ka speed trolling pisan slow. Ngalir hadé unggal waktu kaluar.

Kuring nyarankeun nambahkeun R & Sunda tina IN tanki bahan beuleum filter TO WAJIB DO Daptar Pikeun REVIVAL model ieu JOHNNYRUDES.

komentar

Kuring ngan meuli Adang 3HP jeung sintered filter suluh parunggu éta saluareun beberesih. Kuring diusahakeun lacquer thinner komo asam Muriatic. Suluh ngan bakal ngalir pikeun munggaran 1 / 2 of tank. Kuring nyokot filter nu kaluar na motong off protion parunggu sinterd tina kuningan pas. Kuring ngantosan hiji VW tank gas filter ti eBay mun solder Layar kuningan onto nu pas keur Adang. Anjeun bisa meuli anyar filter gaya OEM pikeun ngeunaan $ 40.00 tapi teu bade mayar éta. Kuring cleaned tank gas kuring ku muterna di ngeunaan 750 BBs na tentang dalapan ons lacquer thinner. Mah nuju sababaraha plugs karét di toko harware ka nyolok liang filler suluh na liang feed suluh carburetor. Kuring ngoyagkeun nu daylights hirup kaluar tina bak dua kali lajeng rinsed eta kalawan Formula 409 jeung cai. Tank urang bersih.

jugjugan

komentar

Glat ngadangu anjeun ngagaduhan eta gawé bareng retrofit Anjeun. Kuring tumaros sababaraha néangan. The Evinrude angka bagian pikeun filter nu mangrupa 0594034. Abdi teu bisa manggihan eta di Amazon, tapi teu manggihan sababaraha didaptarkeun dina eBay.

Nalika sakabéh sejenna gagal, coba eBay. Kuring meuli loba patempatan aya na rencana pikeun ngadaptarkeun salaku hiji affiliate eBay, teuing kawas Kami on amazon.com.

Ngarasakeun motor saeutik Anjeun hébat.

Tom

jugjugan

komentar

teu yakin lamun ieu tempat anu bener

Tapi abdi gaduh evinrude 1963 lightwin yén ieu dibikeun ka kuring ku grup pramuka kuring

eta boga narik alus tapi wont ngajalankeun i nyandak tina sirah jeung kapanggih yén komprési nu bener macet meureun kudu ngaganti cingcin piston sigana pistons na redo dinding silinder

nu arah hal engkol sigana jadi dipaké kaluar ogé

kabéh ieu meureun akibat cooling goréng jadi unit nu leuwih handap meureun perlu a nyieun ogé

abdi kedah ngalakukeun hiji teardown pinuh néangan karuksakan salajengna tapi sual abdi lamun saha boga pangalaman rebuilding engine ieu atawa weruh lamun eta sia ka ngalakukeun nyieun hiji lengkep

na dimana manggihan bagian i kokotéténgan sakuliah internet keur pistons ngagantian sarta cingcin tapi teu bisa manggihan éta sagala pitulung bakal apriciated

komentar

Naon komprési nu maca kana tester anjeun? Kedah 70-80 psi.

Bagian nu teuas pikeun manggihan. Anjeun bisa jadi hadé kaluar pilari hiji motor bagian on e-bay. Kadang-kadang maranehna boga aranjeunna keur pisan kurang duit ti anjeun bakal méakkeun dina bagian.

komentar

i dont boga tester komprési tapi abdi dipiceun piring panutup knalpot na ngancik flywheel jeung bisa ngadenge hissing comming ti pistons nalika maranéhna balik up for komprési jeung sahanteuna salah sahiji pistons Sigana saeutik ruksak

kiwari IM tearing eta blok ka meunang katingal lengkep di bagian na bisa Manglé bola hone nu tabung lamun maranéhna kudu eta

tapi abdi cant manggihan pistons wae keur cingcin leungeun eta moal anyar jeung teu detik i asume bisa ngan meuli jeung mesurements katuhu

komentar

okey i nyandak sakabéh blok mesin eta jeung tabung gaduh sababaraha nyetak lampu dina tungtung handap sahingga kiwari abdi kudu angka kaluar lamun abdi ngan tiasa hone ngalereskeun yén atanapi kudu overbore blok

sarta duanana pistons anu ngoleksi ka naraka

ogé abdi peryogi sababaraha bagian leutik kawas gaskets jeung bagian sapertos na sababaraha waterpump tapi Sigana pisan hadé lajeng abdi panginten eta ngalakukeunana

jadi ayeuna sigana abdi peryogi 2 pistons anyar jeung cingcin a set gasket pinuh sarta perumahan pompa cai impeller (i peupeus salah sahiji liang baud kaluar alatan corosion goréng)

tapi ayeuna IM nyangkut jeung hal anu aya henteu arah di blok deui Sigana mah sababaraha nurun bearing ieu tuang kana blok eta doesnt sigana jadi dipaké kaluar sanajan

naon tips salajengna jeung tumbu ka pistons anyar pisan wilujeng sumping

jugjugan

komentar

1963 Evinrude 3hp 3303s engine.com laut cingcin oversize pistons tur leuwih

komentar

i allready melong situs anu

cingcin oversize kénéh aya tapi pistons duanana aslina tur oversize teu dijieun deui

tambah i nyandak blok ka warung sarta eta Sigana mah maranéhna kudu jadi overbored litle a

ayeuna im antosan on naon bade na biaya keur fabricate pistons anyar jeung boga blok dipigawé lamun na moal leuwih 200 gering tarik pemicu dinya sarta ngalakukeun nyieun hiji pinuh ngabalukarkeun abdi estu kawas mesin ieu sarta nyokot resiko dina meuli blok leungeun kadua jeung pistons bisa mungkas nepi beuki mahal lamun aranjeunna ngahurungkeun kaluar janten macet

lamun saha weruh hiji tempat nu bisa fabricate pistons nu bakal jadi helpfull i allready ngahubungi sababaraha tempat tapi maranéhna ngomong abdi kudu ngahubungan hiji dealer tapi hijina dealer evinrude di nagara kuring doesnt boga nanaon keur motor kuring

komentar

abdi tumaros sababaraha langkung digging sarta kapanggih blok kalayan sagala puteran assambly di dinya dina kaayaan alus di warung anu boga eta malah meunang atuh a bacaan komprési seger jeung ngaklaim hiji mesin na alus na ceuk maranehna ieu ngajalankeun saméméh ieu disassembled

nu fabricator piston sumping deui kalayan waragad estimasu 250 ngan keur pistons keur blok heubeul i gaduh kiwari sarta kalawan sagala bagian séjén gonna na nahan total di 350 thats naon engine ieu patut upami abdi bakal ngajual eta

sahingga dina tungtung na a bummer yen abdi cant nganggo block aslina tapi sahanteuna abdi meunangkeun outboard mirah ngagunakeun dina kapal kuring dina enas

jugjugan

komentar

carana evinrude 57 lightwinn gaduh gears séjén di sagigireun maju

Dina reply kana by boatman350

jugjugan

komentar

Taya, Anjeun spin sakabéh motor sabudeureun upami Anjeun hoyong buka di sabalikna. Ieu anu disebut "busters dok" kusabab euweuh nétral atawa sabalikna. Dina pamakéan sabenerna, ieu teu jadi masalah.

jugjugan

komentar

mana teu nu caina kaluar on 3hp evinrude abdi abdi geus katempo outboards anyar kalawan aliran solid kaluar sisi tapi nanaon on milik aya hiji petikan on deui aci jeung jumlah leutik caina keur eta sakuduna dituju janten kawas nu atawa nyaeta aya wae aliran kuat nyata asalna kaluar

Dina reply kana by boatman350

jugjugan

komentar

Aya sababaraha hones leutik nu letts cai jeung haseup kaluar tina Unit handap. Aya henteu sacara gembleng cai loba nu asalna kaluar. Milik téh ngeunaan jumlah sarua salaku maker kopi ngajadikeun kopi.

Tom

komentar

Kuring maca dina senar ieu yén jumlah cai anu kaluar tina Exhaust Relief kedah sami sareng anu nyetél kopi ngeclak. Kuring bakal nyarioskeun tambang anu ngeunaan éta. Acan, kuring gugup pisan, sirahna cukup haneut saatos sababaraha menit uji coba anu kuring henteu hoyong tetep leungeun kuring. Pikiran?

PS - Ieu mangrupikeun postingan anu munggaran dina situs anu pohara mantuan ieu. Hatur nuhun sadayana.

komentar

Henteu aya termostat kana motor éta. Jumlah cai sigana leres. Upami anjeun teu tiasa nahan leungeun anjeun dina powerhead, maka anjeun panginten aya sababaraha larangan. Anjeun tiasa mikirkeun ngaleungitkeun sirah silinder pikeun ningali naon sapertos na sigana ngabersihan deui. Nalika anjeun ganti, pastikeun nganggo gasket sirah énggal .... Tom

18-3841 Sierra Kepala Gasket

komentar

Abdi nyarankeun lalaki gasket sirah ditangtoskeun. RTV bisa jadi cukup kuat ka tahan tekanan sarta panas, tambah deui bisa meunang kana jaket cai sarta ngabalukarkeun masalah. Kuring henteu weruh dimana anjeun ayana, tapi keur kuring, gaskets sirah teu mahal. Kuring nyaho sababaraha urang di dunya boga waktu teuas meunang bagian jeung kudu sosorangan langkung.

jugjugan

komentar

Kuring ngajak kaluar powerhead tur tuliskeun jalur lengkep caina ti input impeller ka mana eta dumps kaluar jeung haseup dina Unit handap. I dipaké hiji selang hawa sarta sababaraha kawat rupa jeung mata bor meunang sagalana diberesihan kaluar. Kuring yakin I wrote ngeunaan ieu dina boh 3.0 abdi atanapi proyék 5.5. Sababaraha dinya éta buta, jadi kuring dipake teh selang hawa mun niup hawa di na ningali dimana datang kaluar. Butuh waktu bari. Loba passageways anu leutik jeung gampang clogged, killing loba motor.

jugjugan

komentar

hey guys masalah anyar hihi nyandak sirah dipareuman jeung cleaned sadayana passages caina pisan gummed up tapi sanggeus reinstalling sirah (ngagunakeun gasket aslina) jeung ayeuna motor moal ngamimitian kiwari dicatet yén éta sputtered kana kahirupan pikeun sababaraha detik saatos putting carb bersih dina chamber durukan tapi sanggeus euweuh nu .... naon anu pikir anjeun guys

jugjugan

komentar

abdi ngan katala up hiji mimiti 50 urang Adang; carb, ignition, impeller, karya. Cai mibanda narik alus tapi geuwat banjir, ka titik dimana drips gas tina sambungan silencer carburetor / hawa. Nalika kuring rebuilt carb, Kuring leungit cinyusu saeutik nu nyepeng jarum ngambang mun ngambang dina. Kusabab sababaraha carburetors ieu teu boga cinyusu, abdi nyimpen eta balik babarengan tanpa eta. Ieu banjir. Ku kituna, l nyandak mangkok ngambang dipareuman jeung dipasang cinyusu I kapanggih diantara bagian heubeul kuring (kuring boga opat 3 hp Evinrude / Adang urang). Hal ieu masih banjir.

Kuring dijieun off jarum speed tinggi 1 & 1 / 2 kabukti jeung speed jarum low 3 / 4 péngkolan.

Usulan?

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer