Sateuacan Anjeun Mimitian

Sateuacan anjeun ngamimitian, anjeun bisa hayang ngalakukeun sababaraha bacaan dina sajarah Evinrude sarta Adang Outboards. Kuring manggihan artikel di handap matak, utamana carita ngeunaan Oli Evinrude anu dijieun hiji sakabéh industri leuwih 100 sababaraha taun ka pengker. Ngarti Oli Evinrude tur karyana ngamekarkeun dua siklus mesin laut bakal masihan anjeun pangajén hébat keur évolusi motor ieu. Salah sahiji artikel di handap ngabejaan ngeunaan kumaha Oli Evinrude diusahakeun kaluar prototipe kahijina ti hiji motor outboard di 1909 dina walungan di Milwaukee. Teu heran lamun aya wae kamajuan sajarah di lokasi eta atawa lamun saha geus nyatet dina ulang 100 taun kajadian sajarah misalna. Kuring boga kulawarga di Milwaukee, sarta anjeun bisa bet salah sahiji poe ieu, Kuring keur bade nyandak parahu leutik jeung motor pangkolotna I mibanda tur manggihan lokasi nu kitu nu abdi tiasa putt sabudeureun ngan ngomong mah aya. Kuring rencanana maca nu langkung lengkep ihwal sajarah motor kapal. The Adang Motor Corporation ieu dimimitian ku sababaraha baraya di Terre Haute Indiana. Ieu ukur 60 mil ti mana kuring cicing! Oli Evinrude ngabogaan putra, Ralph Evinrude, anu ogé éta instrumental di ngembangkeun sarta nguji ngeunaan motor kapal outboard. Ralph Evinrude digabungkeun jeung Adang di 1936 pikeun ngabentuk Outboard Motor Corporation nu kiwari katelah OMC. Karl Kiekhafer dimimitian Raksa Kelautan di 1940, sarta parusahaan anu masih bade kuat kiwari. Raksa oge jawab seueur advancements dina dua-siklus outboard kapal motor.

Ole EVINRUDE (1877-1934)

Ole EVINRUDE (1877-1934)

Karl Kiekhaefer

Karl Kiekhaefer, pangadeg Raksa Kelautan Company Sajarah

Sateuacan anjeun ngamimitian, anjeun kudu neangan kaluar kahayang motor anjeun boga. Anjeun bakal peryogi kauninga dina sataun, model jeung jumlah serial motor anjeun pikeun bisa meuli bagian bener jeung teu kudu balik aranjeunna pikeun ngabalikeun duit a. A dealer bagian alus moal rék ngajual maneh nanaon pikeun motor anjeun iwal maranéhna terang naon gaduh. Guessing dina model na sataun ngan teu jalan. Éta héran mun carana gampang éta poho taun motor kapal Anjeun. Lamun acquire hiji motor kapal heubeul, Chances anjeun teu nyaho kumaha sataun na model ieu. Jumlah modél biasana dina tag logam nu napel na sisi kénca ti Unit handap. Aya situs web anjeun bisa buka na diajar kumaha diturunkeun informasi tina jumlah modél kayaning taun, naha éta téh listrik atawa tali mimiti, pondok atawa panjang aci, sarta fitur kamungkinan séjén kawas naha motor téh ti AS atawa Kanada. Ogé, anu warna cet motor bakal nulungan anjeun nangtukeun taun. Sakali anjeun geus ngaidentifikasi motor, anjeun bisa meunangkeun rasa sabaraha na taun naon nu motor tangtu ieu dihasilkeun. Ieu bakal mantuan lamun datang ka locating patempatan alatan sésa keur motor séjén ogé bisa dianggo kana motor Anjeun. Kuring diajar pisan ku cara néangan e-Bay pikeun motor sarupa jeung maca naon tadi teh sellers ngomong ngeunaan éta. The oge cara alus pikeun meunangkeun gagasan naon aranjeunna patut. Anjeun mimiti ngagali ngaliwatan e-Bay, Anjeun malah bisa ngamimitian ningali sawatara bagian anu bakal cocog motor anjeun keur ditawarkeun kalawan harga alus.

Arsip sahiji ramatloka OMC urang heubeul modél-taun

Kuring kapanggih eta mantuan mun meunang sababaraha buku on subyek ngajaga motor outboard. Ieu mantuan maca ngeunaan kumaha dua motor siklus outboard kapal jalan. Beuki I maca na dipikaharti, beuki I ngahargaan ngan kumaha beautifully basajan mesin ieu. Buka perpustakaan lokal anjeun sarta kasampak dina bagian rujukan dimana anjeun bakal manggihan manual layanan sarta umum outboard buku perbaikan motor. A manual layanan nu nyertakeun motor husus anjeun salawasna mantuan.

Anjeun bakal hoyong manggihan sababaraha sumber alus. Kuring kapanggih kaluar yén ranté napa bagian otomatis toko ditawarkeun a katalog bagian laut jeung ka reuwas kuring, maranéhna miboga loba bagian I diperlukeun dina stock di puseur sebaran lokal. Sejen toko bagian otomatis CarQuest boga maranéhanana "Sierra Kelautan Bagian Katalog" nu hal anu sarua kalayan nomer bagian sami yén pamaké napa. Pananjung kaluar naon bagian anu diperlukeun éta tangtangan. Sakali I terang naon kuring diperlukeun, napa éta bisa meunang éta gancang. Anjeun oge hoyong manggihan hiji alus OMC bagian laut dealer. Kuring teu mésér barang di dealer parahu sarta mayar maranéhna tinggi harga ritel, tapi aya sawatara hal nu ngan bisa meunang dinya. Aya sababaraha tempat di web mana anjeun bisa balanja keur bagian laut. Anjeun kedah pastikeun anjeun terang yen naon anu meuli sabenerna naon butuh keur motor outboard Anjeun. Masalah sareng dealers ieu nyaeta aranjeunna anu orientated arah ngajual bagian pikeun rupa-rupa motor. Dina proyék abdi, abdi gaduh Tumbu ka Amazon.com dimana Anjeun bisa meuli bagian husus yén kuring dipaké. Dibeuli ti Amazon mantuan pikeun ngarojong situs ieu sareng dana proyék salajengna. lain hal mun geus kasampak up dina buku telepon tur tingal lamun aya buruan kapal salvage deukeut anjeun. Kuring kapanggih hiji di sisi kidul Indianapolis nu mangrupakeun drive pondok ti kuring hirup jeung ngarasakeun bade aya ngan kasampak sabudeureun.

Bébas Kelautan Bagian Catelogs

Aya sababaraha papan sawala alus mana mékanika ngalaman anu daék ngajawab patarosan pikeun do-eta-diri ngalereskeun jalma ngan kusabab maranéhna resep ngabantu. Hiji situs téh hususna nu abdi resep http://www.iboats.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi Kuring diajar pisan ti maca patarosan ti jalma kawas kuring anu hoyong ngalereskeun nepi motor kapal heubeul maranéhanana. Mah ieu amazed pasangan kali mimitina kuring dipasang patarosan tur ngagaduhan deui waleran alus dina menit, sanajan telat peuting. Sababaraha ieu guys dina papan sawala téh mékanika laut sabenerna mibanda sababaraha taun pangalaman. Éta sigana resep nulungan guys kawas kuring ku maturan waleran jeung saran. Salaku kalawan nanaon dina kahirupan, Anjeun mungkin kudu jalma béda nawiskeun solusi béda.

Éta ogé mantuan pikeun maluruh hiji nomeran montir lokal atawa sobat ngalaman anu bakal daék bail anjeun kaluar lamun meunang kana hiji hal anu leuwih sirah anjeun. Bisi kuring, abdi boga sobat anu make sorangan a warung LawnBoy. Anjeunna ogé digawé di hiji dirina di nonoman sarta kapaksa ngalereskeun loba motor outboard kontrakan. Aya loba trik nu bisa dipaké pikeun nyieun proyék ngeunaan tuning up mesin ieu gampang. Anjeun moal manggihan loba trik ieu dina manual jasa lantaran bisa jadi solusi pangajaran.

Susun hiji tempat nu sae pikeun ngalakukeun pagawean. Bisi kuring, abdi gaduh garasi jeung parabot dasar. Kuring digawe motor nangtung kalawan sababaraha kurung sawhorse $ 5.00 sarta sababaraha 2x4 urang. Kuring digawe motor kuring nangtung nyatu lega tur kalawan suku tambahan panjang ku kituna lamun kuring clamp motor outboard ka dinya dina jangkungna nyaman. Nalika kuring ngalakukeun proyék di garasi kuring, abdi resep nyetél hiji méja tilepan iklas kaluar bagian jeung parabot na ngahaturanan nu méja luhureun mun proyek kuring nepika réngsé. Kuring bisa boga proyék séjén di tabel séjén jalan, tapi teu resep neangan proyek kuring dicampurkeun up.

Ulah jadi puguh a. Muga, anjeun lakukeun ieu enjoyment anjeun sarta kapuasan. Pikeun kuring, ieu téh mangrupa proyék usum nu kuring miharep bakal tetep kuring kaluar ti imah, jauh ti TV, sarta tinkering pikeun sababaraha weekends jeung soré. Mun kuring meunang ka titik di mana kuring kudu bagian hiji, abdi ngan saukur bakal eureun, meureun ngalakukeun sababaraha pagawean cleanup, sarta balik kaluar jeung meunang bagian Abdi peryogi sateuacan neraskeun. Mun kuring éta pikeun berpungsi dina motor ieu dina sagala mode produksi, atawa keur nasabah hiji, abdi ulah 'pikir bakal ngarasakeun eta pisan. Kusabab Kuring keur ngalakukeun ieu enjoyment jeung kapuasan abdi, abdi mertimbangkeun dipake dina motor ieu janten hobi, sarta abdi tiasa nyandak sakabeh waktos abdi hoyong do pakasaban katuhu.

Punten KLIK DI DIEU neruskeun Projects kami Page.

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer