1954-1964 Evinrude Adang 5.5 HP Carburetor Ngepaskeun-Up

Kapan anjeun gaduh hiji motor heubeul anu diuk di sabudeureun bari, anjeun tiasa nganggap yén carburetor nu perlu jasa. Gas, utamana lamun dicampur jeung oli bakal giliran varnish atawa lamun heunteu karét nepi carburetor anjeun sarta ngahakan jauh di gaskets. Bari aya loba carburetor beberesih aditif nu bisa anjeun tiasa nyimpen dina tanki bahan beuleum anjeun atanapi menyemprot langsung kana carburetor, maranéhanana moal datangna deukeut accomplishing hal anu sarua salaku carburetor Ngepaskeun up. Malah mun motor ieu disimpen tanpa suluh di carburetor, nu gaskets bisa tegalan kaluar sarta rengat atawa gancang deteriorate sakali anjeun coba ngagunakeun deui. Hiji-hijina jalan pikeun mastikeun carburetor nu bade boga fungsi ogé mangrupakeun piceun, ngaleupas, bersih, tur ngumpul jeung bagian carburetor kit anyar, ngaganti, sarta nyieun pangaluyuan. Di handap ieu mangrupakeun hambalan ka ngajalankeun hiji carburetor Ngepaskeun up.

carburetor mangrupa basajan, murah, tur waktu kabuktian-alat nu leres mixes hawa jeung suluh sateuacan eta asup kana chamber durukan pikeun ignition. The carburetor pikeun motor ieu nu carburetor sarua anu digunakeun dina loba motor outboard komo padang rumput hejo-Boy lawnmowers. Aya réa patempatan leutik nu teu hayang leupas tah eta anu pangalusna pikeun boga aréa karya beresih jeung diatur.

carburetor nu mangrupa bagian ti System Suluh sakabéh nu dimimitian dina jam bak gas sarta bahan bakar garis. Bak nu datang sareng motor jaman ieu 50 urang éta dual garis tanghi pressurized. OMC pamustunganana ngagaduhan jauh ti ngagunakeun bak pressurized dina 60 urang jeung nyebut demi tanghi garis nyeuseup tunggal. Dibikeun kondisi tank jeung suluh kuring garis, abdi mutuskeun pikeun ngarobah ka tank garis tunggal langkung modern ku nambahkeun hiji Mikuni pompa bahan bakar vakum, nu Mah nuju dina garis pikeun ngeunaan $ 22.00, sarta swapping kaluar konektor garis suluh ka hiji tipe garis. KLIK DI DIEU ningali pedaran tur gambar tina pamutahiran abdi project.to tanghi anyar. Lamun aya niat dina ngajaga sagalana aslina dina motor anjeun, lajeng aya kit sadia pikeun ngaganti garis, panyambungna, sarta anjing laut pikeun bak tekanan Anjeun.

Aya filter suluh pikeun motor ieu napel handap mangkok carburetor. filter Ieu mangkok kaca dirancang cai bubu sarta sedimen sarta kudu dihapus pikeun meresihan ti jaman ka jaman. Rék mastikeun yén tanki bahan beuleum anjeun ngagunakeun nyaeta beresih jeung bébas tina varnish, karat, atawa suluh heubeul. Ieu prakték alus mun Piceun suluh henteu kapake tur mimitian unggal usum kaluar kalawan suluh seger. The béngsin nu meuli dinten henteu nyimpen ampir salami eta naon di taun kaliwat. Ogé lamun mungkin, tetep jauh ti béngsin jeung alkohol atawa étanol dina salaku suluh ieu condong mikat Uap jeung anjeun angin nepi ka cai dina suluh Anjeun. Mobil ilaharna kaduruk nepi a tank suluh unggal minggu kapayun tapi parahu, upami teu dipaké rutin tiasa gaduh suluh buka goréng. Éta endah sabaraha urang pikir maranéhna bisa ngajalankeun motor maranéhanana dina suluh nu geus heubeul sababaraha taun.

Bahan bakar campuran / minyak pikeun motor ieu téh 24: 1. Ieu jalan kaluar janten 16 ons TCW-3 minyak dipeunteun 2 siklus pikeun tank 3-galon 87 octanes béngsin unleaded atanapi ons 32 pikeun tank 5-galon .. 2 minyak siklus motor geus mekar leuwih taun. Arus jeung pangalusna minyak siklus 2 sadia dinten baris boga rating TCW-3. Aya hiji hal kayaning TCW-2 na versi heubeul tapi kauntungan ngagunakeun minyak anyar téh nu bakal meunang lubrication hadé tur meta karbon kirang ti jeung minyak heubeul. Parentah campur kode aslina keur ieu motor heubeul ngobrol ngeunaan hiji 16: rasio 1 tina béngsin leaded kana standar 30 beurat minyak motor tapi anjeun kudu tetep dina pikiran nu pisan geus robah saprak waktu éta. TCW-3 teh rating on lumayan loba wae 2 siklus minyak Anjeun bisa meuli kiwari. Upami Anjeun gaduh sababaraha minyak TCW-2 heubeul linggih di sabudeureun, buka payun na make eta, meureun ku unggal tank séjén pinuh nepika Isro. Ogé, euweuh kaunggulan dina ngagunakeun octane luhur atawa suluh leaded jadi lengket jeung kirang mahal octanes 87 béngsin unleaded jeung motor anjeun bakal senang. Anyar 2 siklus motor ngagunakeun 50: Campuran minyak 1 tapi ieu teu cukup minyak pikeun motor anjeun kusabab jinis arah anu boga internal. Ulah make nanaon kirang ti 24 a: Campuran 1 atawa anjeun tiasa ngaruksak motor Anjeun.

carburetor The mixes babandingan bener tina hawa jeung suluh kana hiji campuran atomized. Jumlah suluh campuran / hawa anu diwenangkeun kana tabung nangtukeun speed na kakuatan. Bahan bakar jeung hawa dicampurkeun dina Venturi nu, ilahar disebut tong. carburetor basajan ieu ngan hiji laras. Venturi nyaéta cukup ku hiji pangwatesan ukuran taliti dina carburetor liwat mana hawa anu keur sedot kana mesin kedah lulus. Salaku hawa ngaliwatan pangwatesan ieu, eta speeds up ngabalukarkeun tekanan handap ngabandungan suluh ngaliwatan jet nu Kaluaran suluh jero Venturi mana nu kabukti kana uap a. jet nu draws suluh na ti mangkuk carburetor nu ngandung hiji waduk leutik suluh dina mangkok carburetor. Jumlah suluh dina mangkok carburetor ieu dikawasa ku ngambang na ngambang assembly klep nu ngajaga mangkok pinuh ku suluh. A jarum valves-speed low tinggi tur saluyukeun babandingan suluh kana hawa dina wates leutik. Volume hawa nuliskeun laras carburetor ieu dikawasa ku klep kukupu nu ieu twisted kabuka ku uas throttle.

carburetor Ieu ogé boga cuk a. Lamun anjeun narik tombol cuk dina hareupeun motor, a klep kukupu kadua, ayana hulu Venturi ditutup ngabalukarkeun suluh luhur ka campuran hawa nu anu diperlukeun pikeun ngamimitian hiji motor tiis. Lamun Anjeun pertama kali ngamimitian motor, anjeun kudu tutup cuk ku cara nu kenop cuk. Sakali motor "Pops" atawa "sputters", anjeun tiasa nutup cuk sakumaha carburetor geus siap alat anu fungsina normal.

Adang Seahorse 5.5 Carburetor exploded Témbongkeun
Adang Seahorse 5.5 Carburetor exploded Témbongkeun

Anjeun bakal kedah meuli

Carb Kit Napa Bagian Jumlah 18-7043 atawa ngagantian pikeun OMC Bagian Jumlah 382047, 3832049, 383062, 383067, atawa 398532

Kuring mayar $ 15.49, kit ieu henteu ngawengku ngambang. Lamun diperlukeun, Anjeun bisa meuli nyalira pikeun ngeunaan $ 3.00

Adang Seahorse 5.5 Carburetor Ngepaskeun-Up Kit
Carburetor Ngepaskeun-Up Kit

Carb Kit OMC Bagian Jumlah 382045 atanapi 382046 napa / Sierra Bagian Jumlah 18-7043

Ngabantu ngarojong situs ieu: Klik di dieu sarta dibeuli on Amazon.com

Leupaskeun Panel hareup jeung Air Silencer

Leupaskeun screws nu nyekel Button cuk, slow sarta High-Speed ​​Control Knobs, sarta geser panel maju sareng mareuman.

Adang Seahorse 5.5 Carburetor Front Pannel
Carburetor Front Pannel

Adang Seahorse 5.5 Cabut Carburetor Control Knobs
Dipiceun Control Knobs

Adang Seahorse 5.5 Carburetor Front Pannel Dikaluarkeun
Hareup Pannel Dikaluarkeun

Leupaskeun nut paking keur slow speed jet.

Adang Seahorse 5.5 Cabut Speed ​​slow Packing Nut
Dipiceun Speed ​​slow Packing Nut

Adang Seahorse 5.5 Remvoe Speed ​​slow Packing Nut
Dipiceun Speed ​​slow Packing Nut

Adang Seahorse 5.5 Speed ​​slow Packing Nut
Speed ​​slow Packing Nut

Dipiceun screws 4 nyekel dina silencer hawa lajeng nyabut silencer hawa ku cara ngagerakkeun gancang sareng ngangkat jauh.

Adang Seahorse 5.5 Air Silencer
hawa Silencer

Adang Seahorse 5.5 Cabut Air Silencer Screws
Dipiceun Air Silencer Screws

Adang Seahorse 5.5 Angkat sarta Cabut Air Silencer
Angkat sarta Cabut Air Silencer

Megatkeun cinyusu tegangan nu nyepeng kabayang uas timing sateuacanna ngalawan dasar timing sateuacanna.

Adang Seahorse 5.5 Cabut Timing sateuacanna Tegangan Spring
Dipiceun Timing sateuacanna Tegangan Spring

Leupaskeun beungkeut throttle. Paké gambar dihandap salaku rujukan pikeun reassembly. Unscrew nu screws ngan cukup pikeun ngidinan beungkeut ka dieunakeun pareum.

Adang Seahorse 5.5 throttle beungkeut
throttle beungkeut

Adang Seahorse 5.5 Cabut throttle beungkeut
Dipiceun throttle beungkeut

Adang Seahorse 5.5 throttle beungkeut Rujukan

Leupaskeun klip retainer keur uas timing sateuacanna. Janten Kade ulah leupas klip ieu. Geser uas timing sateuacanna ka katuhu jeung cabut.

Adang Seahorse 5.5 Timing sateuacanna Lever Vidéo
Timing sateuacanna Lever Vidéo

Ku rengkuh 7 / 16, nyabut dua kacangan anu tahan awak carburetor ka manifold asupan.

Awak Adang Seahorse 5.5 Carburetor
Carburetor Awak

Adang Seahorse 5.5 asupan Manifold
Manifold asupan

Lamun anjeun milih, anjeun tiasa ningkatkeun ka pompa bahan bakar jeung tank nyeuseup bari carburetor anjeun kaluar motor. KLIK DI DIEU ningali prosedur pikeun pamutahiran ieu.

Ngaleupas nu Carburetor Filter

carburetor ieu mangrupa filter suluh kaca dina handap carburetor kana. Leupaskeun mangkuk kaca. Unscrew nu leutik "sprocket" nut tur geser kaluar silinder filter. Leupaskeun gasket karét buleud. Kadé pikeun ngabersihan sadaya bagian ieu. Ulah menyemprot carburetor cleaner on wae gaskets karét lantaran karét nu bisa ngaleyurkeun. gasket ieu penting pikeun ngabentuk hiji segel kedap hawa jeung mangkok kaca.

Evinrude Adang 5.5 Suluh Filter Adang Seahorse 5.5 Cabut Suluh Filter Saeful Adang Seahorse 5.5 Suluh Filter beberesih

Adang Seahorse 5.5 Beresih Suluh Filter layar

Ngaleupas nu Carburetor

Unscrew jeung nyabut jet speed tinggi na slow ti hareup carburetor nu. Dipiceun washers packing heubeul. Ieu bisa butuh sababaraha karya nyabut ieu washers packing heubeul tapi anjeun bakal ngaganti ieu kalawan washers packing anyar lajeng eusina reassembly Anjeun.

Adang Seahorse 5.5 Cabut slow Speed ​​Jet
Dipiceun slow Speed ​​Jet

Adang Seahorse 5.5 High Speed ​​Jet
Dipiceun High Speed-Jet

Adang Seahorse 5.5 Carburetor jet Dikaluarkeun
Carburetor jet Dikaluarkeun

Leupaskeun screws nu nyekel halves luhur jeung handap awak carburetor babarengan. Tarik halves eta. The gasket antara dua halves ieu bakal diganti ku gasket anyar ti alat carb.

Adang Seahorse 5.5 Cabut Screws Carburetor Awak
Screws Carburetor Awak

Adang Seahorse 5.5 Seperate Upper na Handap Satengah tina Carburetor
Upper na Handap misah

carburetor ieu mangrupa cork ngambang aslina. Bewara nu ngambang dina ieu mudun jeung junked up kalawan varnish. carburetor Ieu pernah bisa boga fungsi ogé tanpa keur torn handap, cleaned, sarta reassembled kalawan bagéan carb kit anyar.

Adang Seahorse 5.5 Cabut Carburetor ngambang
Dipiceun Carburetor ngambang

Adang Seahrose 5.5 Remvoe Carburator Saeful Gasket
Dipiceun Carburetor Saeful Gasket

Leupaskeun pin ngambang hinge. pin ieu bakal diganti ku pin anyar ti alat carb. Leupaskeun ngambang, ngambang na assembly klep. Anjeun bakal reassembling ku assembly klep ngambang anyar ti carburetor Ngepaskeun up kit.

Adang Seahorse 5.5 Cabut ngambang Pin
Dipiceun ngambang Pin

Adang Seahrose 5.5 Cabut ngambang klep
Dipiceun ngambang klep

Adang Seahorse 5.5 Cabut ngambang klep Majelis
Dipiceun ngambang klep Majelis

Leupaskeun nozzle tinggi Speed-. Leupaskeun colokan aluminium buleud tina luhureun carburetor nu. Ieu paling gampang dipigawé ku pangeboran liang leutik di pusat lajeng screwing dina screw lambar logam mun pry kaluar colokan aluminium. Aya colokan anyar dina carburetor Ngepaskeun up kit. Ngabersihan kaluar daerah tukangeun colokan teh. Sakali bersih, ngaganti colokan ku enteng ngetok kana tempat sareng cecekelan obeng atawa palu leutik. Ieu mangrupakeun ide nu sae buka nempatkeun hiji pilem ngeunaan silicone sabudeureun edges of colokan aluminium pikeun nyegah leaks hawa.

Adang Seahorse 5.5 Cabut Speed ​​nozzle High
Dipiceun High Speed-nozzle

Adang Seahorse 5.5 Cabut Aluminium Colokkeun
Dipiceun Aluminium Colokkeun

Paké screw mun Cabut Colokkeun
Paké screw mun Cabut Colokkeun

Tuntas ngabersihan sésa carburetor.

Menyemprot sadaya bagian logam handap kalawan carburetor cleaner. Anjeun meureun hoyong soak bagian ieu sapeuting dina can kopi. Ngusap handap sarta niup kaluar kabeh bagian jeung hawa dikomprés. Niup kaluar kabeh passages tur pastikeun aya sumbatan. Loba passages ieu rada leutik jeung gampang diblokir ku partikel stray. Tahan awak carburetor dina cahya panonpoé caang jeung mariksa raket.

Adang Seahorst 5.5 Carburetor beberesih Adang Seahorst 5.5 Carburetor beberesih
Adang Seahorst 5.5 Carburetor diberesihkeun [Klik sarta sered ka mindahkeun] Adang Seahorst 5.5 Carburetor beberesih

Reassemble nu Carburetor

Pokokna reassembling carburetor kasebut kawas bade ngaliwatan léngkah tina disassembly tapi sabalikna. Anjeun malah mungkin sigana sababaraha gambar sarua dipake dina duanana disassembly na assembly. Aya sababaraha hal ngeunaan carburetors nu kudu ngahargaan dina urutan nyandak lembaga anu ngurus perlu supados carburetor anjeun ka fungsina ogé sanggeus eta ditunda deui babarengan. Anjeun bakal hoyong reassemble kalawan bagéan anyar ti Ngepaskeun carburetor anjeun nepi kit. Rék pastikeun yén euweuh lebu, keusik, bit jeung potongan bahan gasket atawa bahan asing lianna nu bisa neangan nyangkut dina salah sahiji passageways leutik. Salah sahiji masalah pangbadagna lamun assembling carburetor téh ditujukeun pikeun mastikeun yén bakal aya moal leaks hawa. The bocor hawa slightest sabudeureun hiji gasket atanapi pas bisa ngabalukarkeun carburetor nu teu fungsi kirang. Dupi anjeun kantos diusahakeun ngabandungan soda ngaliwatan jarami kalayan pin prick leutik di dinya? The bocor hawa pangleutikna bakal buang off Perda bener tina campuran / hawa suluh nu carburetor nu tanggung jawab nyieun. Candak waktos anjeun sarta ngalakukeun katuhu ieu. Lamun perlu, tingal gambar exploded mun pastikeun anjeun ngagunakeun sagala washers ditangtoskeun jeung gaskets. Ieu teu salah sahiji jalma proyék dimana rék angin nepi ka bagian leftover iwal aranjeunna patempatan nu diganti ku bagian anyar ti carburetor Ngepaskeun up kit.

Carburetor exploded Témbongkeun

Nyusun laporan Top Satengah tina Carburetor

Screw di nozzle-speed tinggi na dieunakeun dina gasket boss. Catetan: The packing washer beureum ditémbongkeun dina gambar di handap ieu teu bener. Bos gasket téh kandel, spongy, sarta tan di warna.

Screw di assembly klep ngambang. Selapkeun jarum ngambang anyar jeung ngagantelkeun cinyusu jarum. jarum ngambang heubeul Anjeun bisa jadi teu boga cinyusu jarum anyar boga tip karét sarta merlukeun cinyusu tetep ti tancep. Gambar tina jarum klep ngambang anyar jeung heubeul. Jarum heubeul nyaeta di luhur. Ieu boga tip karét atawa tempat pikeun klip on cinyusu jarum. The ngambang cinyusu téh kacida pentingna sangkan jadi Kade ulah leupas deui cinyusu jarum atawa poho masang eta (sakumaha atuh). Masang ngambang anyar jeung ngambang hinge pin. Klip cinyusu ngambang jarum kana hinge ngambang.

Adang Seahorse 5.5 Ganti High Speed-nozzle
Ngaganti High Speed-nozzle

Evinrude Seahorse 5.5 ngambang klep Majelis
Ngambang klep Majelis

Klep ngambang Adang Seahorse 5.5 Anyar
Klep ngambang Anyar ti Kit

Adang Seahrose 5.5 Ganti ngambang klep
Ngaganti ngambang klep

Adang Seahorse 5.5 Ganti ngambang klep Majelis
Ngaganti ngambang klep Majelis

Anyar ngambang klep Vidéo
Anyar ngambang klep Vidéo

Adang Seahorse 5.5 ngambang na Pin
Ngambang na Pin
Klip cinyusu ngambang jarum kana hinge ngambang.
Klip cinyusu ngambang jarum kana hinge ngambang.

Nyiapkeun Satengah Bottom tina Carburetor nu

Ngagunakeun saeutik bor, gently dipiceun burrs wae tina liang dimana dasar nozzle-speed tinggi. Pastikeun pikeun niup kaluar lebu wae keur bit logam kalawan selang hawa. Ieu bakal butuh pikeun ngabentuk hiji segel kedap hawa jeung gasket boss. Reassemble nu filter suluh kaca. Pastikeun yén gasket karét aya dina tempat pikeun ngabentuk hiji segel kedap hawa jeung mangkok kaca.

dipiceun Burres
Remvoe Burrs

Ngaganti Filter Screen Gasket
Ngaganti Filter Screen Gasket

Ngaganti cleaned Filter layar
Ngaganti cleaned Filter layar

Ngaganti Filter Saeful Seal
Ngaganti Filter Saeful Seal

Ngaganti Filter Saeful
Ngaganti Filter Saeful Seal

Masang Top tur Bottom Satengah tina Carburetor nu

Pastikeun yén gasket kasebut dijejeran up jeung liang. Tighten nu screws ambéh maranéhanana anu snug tapi jadi Kade ulah leuwih tighten. Tighten nu screws dina pola béntang jadi dua halves anu dipencet babarengan merata.

Gabung Top tur Bottom Satengah tina Awak Carburetor
Gabung Top tur Bottom Satengah tina Awak Carburetor

Install Washers Packing sarta kacang keur High na Jarum Speed ​​slow

Selapkeun dua packing washers beureum kana liang jarum tinggi na slow-speed. Salaku nut packing ieu tightened, washers ieu bakal dilegakeun tur ngawangun hiji hawa kedap segel sabudeureun éta jarum tinggi na slow-speed. Aranjeunna baris nyieun gesekan diperlukeun pikeun jarum ieu ngarah moal tahan pangaluyuan maranéhanana. Pikeun ayeuna mah, ngan make ramo anjeun ka screw di kacangan paking. The nut packing panjang mana di luhur. Balik payun na tighten nu nut packing handap tapi luhur kudu dihapus pikeun nyimpen piring raray deui.

Ngaganti paking Washer

Washer Packing Anyar

Washer Packing Anyar

Nyiapkeun Carburetor sarta Gunung kana Manifold asupan

Deui, éta kacida pentingna pikeun nyegah leaks hawa. Anjeun kudu motong kaleuwihan gasket pikeun ngidinan carburetor ka dikawinkeun siram ka manifold asupan. Paké file ka berkas handap wae naék jeung burrs. Lamun anjeun bisa ningali logam bulistir sakabeh jalan di sabudeureun, anjeun nyaho anjeun boga euweuh spot leuwih luhur. Pastikeun pikeun niup kaluar kalawan selang hawa ngaleupaskeun partikel nanaon. The carb kit hadir kalawan gaskets ukuranana béda kusabab kit sarua bisa dipake pikeun carburetors leuwih gede. Pastikeun Anjeun boga gaskets ukuran bener. The gasket kadua mantuan ngawates ka carburetor ti panas engine.

Carb jalangan Surface Prep Carb jalangan Surface Prep
Carb jalangan Surface Prep Carb jalangan Surface Prep

Teundeun dua gaskets dina manifold asupan. Paké ramo na mieun lisah gaskets ieu kalayan sababaraha gajih ka nanggungkeun ka kantor asuransi hiji segel airtight. Pastikeun Anjeun boga gaskets ukuran bener. The gasket kadua mantuan ngawates ka carburetor ti panas engine. Paké rengkuh 7 / 16 mun tighten dua kacangan. kacangan ieu kedah janten snug tapi pastikeun teu leuwih tighten.

Teundeun dua gaskets on manifold.
Teundeun dua gaskets on manifold.

Ngagantelkeun Carburetor réngsé mun Manifold
Ngagantelkeun Carburetor réngsé mun Manifold

Tighten Carburetor kacangan
Tighten Carburetor kacangan

beres Carburetor
beres Carburetor

Install Timing sateuacanna na throttle beungkeut

Késér sateuacanna throttle deui kana tempat sarta ngaganti klip retainer.

Throttle sateuacanna Retainer Vidéo
Throttle sateuacanna Retainer Vidéo

Ngaganti beungkeut throttle. Perhatikeun bagian datar tina beungkeut nu mana ngalawan bagian datar tina pos throttle na sateuacanna timing panangan. Tighten nu screws ambéh beungkeut ngabogaan euweuh play tapi jadi Kade ulah leuwih tighten.

ngaganti beungkeut throttle beungkeut throttle beungkeut

Saluyukeun Timing sateuacanna Base

Maké rengkuh 5 / 16, ngaluyukeun base timing ambéh kabayang ngan dimimitian noél dasar timing sateuacanna di "start" tanda. Nalika throttle nu dihurungkeun nepi ka maju, ngaluyukeun tungtung nu sejen dasar timing sateuacanna supados beungkeut throttle nyepeng kukupu klep muka lega.

Timing sateuacanna Base Timing sateuacanna Base

Ngaganti Air Silencer na raray Lempeng

Leupaskeun slow jarum speed na packing nut. Ngaganti tiiseun hawa.

hawa Silencer Hawa Silencer Gunung Screws hawa Silencer

Leupaskeun nut paking keur slow speed jet. Ngaganti silencer hawa kalawan ayeuna teh 4 ningkatna screws. Ngaganti nut speed packing slow sarta jarum. Ayeuna anjeun bisa tighten nu nut packing mun snug nu washers packing ngalawan jarum. Pastikeun teu leuwih tighten. Laju jarum slow kedah tiasa ngahurungkeun sareng ramo Anjeun tapi kalawan cukup gesekan nyekel adjustment. Ngagunakeun ramo anjeun, screw nu jarum slow sarta-speed tinggi di dugi snug lajeng deui kaluar 1.5 kabukti salaku titik awal pikeun adjustment. Ngaganti piring raray, tombol cuk sarta slow sarta-speed tinggi knobs.

Dipiceun jarum Low na paking Nut Dipiceun slow Speed ​​jarum na paking Nut paking Nut
paking Nut Jarum Speed ​​low Saluyukeun Tightness hareup Faceplate

carburetor anjeun ayeuna balik babarengan jeung siap pikeun nguji tank jeung adjustment.

Adang Seahorse 5.5 tank Test
tank Tés

Nyaluyukeun jeung High na Speed ​​slow jarum valves

Nyaluyukeun carburetor dina tank hiji teu sarua nyaluyukeun pikeun cai muka. Anjeun tiasa ngalakukeun setélan awal dina tank hiji lajeng rupa Ngepaskeun setélan sakali anjeun kaluar dina awak cai.

Screw di handap (speed tinggi) jarum dugi seated lajeng deui kaluar 1 péngkolan.

Screw di luhur (speed slow) jarum untill seated lajeng deui kaluar 1.5 kabukti.

(Speed ​​High) Mimitian engine (éta bakal ngajalankeun geulis kasar), mindahkeun kana gear hareup, nyandak nepi ka throttle pinuh. Dina bagéan tina 1 / 8 péngkolan, ngantosan engine pikeun ngabales antara robah warna ka warna, mimitian ngarobahna dina speed tinggi klep jarum handap. Anjeun bakal ngahontal titik hiji sedengkeun engine bakal boh mimiti maot kaluar atanapi nyiduh deui (hurung kawas backfire hampang). Dina titik anu, balik kaluar klep jarum 1 / 4 péngkolan. Dina éta 1 / 4 péngkolan, anjeun bakal manggihan setelan smoothest.

(Low Speed) slow mesin turun ka tempat eta ngan tetep jalan. Mindahkeun kana nétral. Deui bagéan tina 1 / 8 kabukti, mimiti ngahurungkeun jarum klep luhur di. Tungguan sababaraha detik keur engine pikeun ngabales. Anjeun giliran klep di, rpms bakal nambahan. Nurunkeun rpms deui ka tempat mesin ngan bakal tetep ngajalankeun. Ahirna anjeun bakal pencét titik di mana mesin hayang maot kaluar atawa bakal nyiduh deui. Deui, dina titik anu, balik kaluar klep 1 / 4 péngkolan. Dina éta 1 / 4 péngkolan, anjeun bakal manggihan setelan speed smoothest slow.

Lamun anjeun geus rengse di pangaluyuan luhur, Anjeun kudu aya alesan pikeun mindahkeun éta deui iwal nu ngalakukeun palanggaran carburetor / gusi up ti diuk, nu hal nu bakal jadi diperlukeun piceun, bersih, tur ngawangun deui carburetor baé.

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer