OMC Evinrude / Adang "TURBOJET" Nomer Outboard Modél

90 HP 1994 90JEERA Warung keur Bagian
90 HP 1995 90JEEOB Warung keur Bagian
115 HP 1994 115JEERA Warung keur Bagian
115 HP 1995 115JEEOB 115TJEOA Warung keur Bagian
115 HP 1996 115TJEDB 115TJEDP Warung keur Bagian
115 HP 1997 115TJEUC Warung keur Bagian

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer