Anjeun tiasa nyetél motor parahu anjeun sareng angkat deui kana cai tanpa nyéépkeun artos teuing di dealer jual ritel.

Tujuan utama situs ieu nya éta pikeun ngabagi pangalaman kuring sareng nawiskeun naséhat praktis sareng trik pikeun nyayogikeun motor motor Evinrude lawas sareng Johnson anu leres supados anjeun tiasa raos janten sami. Ogé, kuring masihan sababaraha riwayat latar dina unggal motor ieu supados anjeun bakal ngahargaan aranjeunna langkung hadé. Upami anjeun ngagaduhan salah sahiji motor parahu outboard anu ku kuring ngobrol dina ieu "Proyék Tune-Up," sareng anjeun hoyong nyayogikeun motor Evinrude lami anjeun atanapi Johnson kapal kapal kapal luar pikeun ngémutan jalanna, ieu mangrupikeun tempat anjeun. Sanaos situs ieu sanés ngagantian manual layanan, halaman-halaman anu ngajelaskeun proyék-proyék ieu ngandung langkah demi langkah instruksi ogé gambar-gambar anu langkung tebih naon anu anjeun mendakan dina manual layanan biasa. Salaku waktos terus, abdi ngarepkeun nambihan deui "Proyék Tune-Up" pikeun daptar di handap ieu. Eupan balik positip sok dihargaan, tapi kuring tiasa nyandak kritik ogé.

1909 Evinrude Outboard Prototype

Hal geus robah pisan dina 100 + taun kaliwat tapi sababaraha hal tetep sarua. Nu cinta parahu, cai, ker, sarta ambeu jeung disada salah nu bakal salawasna dikaitkeun jeung hiji motor kapal outboard. Aranjeunna sagala hal anu mawa pikiran pikaresepeun kana pikiran urang jeung dikaitkeun jeung kali alus. Loba jalma relied on motor Evinrude mawa éta imah aman, kabur ribut, nyadiakeun kakuatan iraha jeung di mana ieu diperlukeun duanana pikeun digawé serius ogé sacara gembleng dunya rekreasi. Pikeun sakabéh accomplishments anjeun, urang hatur nuhun Ole Evenrude. Mungkin anjeun istirahat di karapihan sarta salawasna inget.

Urang ngajenan Ole Evinrude sarta gagasan-Na, 100 + sababaraha taun ka pengker di nongkrong hiji motor dibabawa dina tonggong rowboat a, sarta bringing dina jaman anyar transportasi cai.

Punten KLIK DI DIEU neruskeun kalawan bubuka panulis urang.

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer