1954-1964 Evinrude Adang 5.5 HP - Sajarah

1957 Adang Seahorse Ad.
1957 Adang Seahorse Ad.

Sajarah:

"Johnsons Sweetest-jalan kantos!"

The Adang Seahorse 5.5 na 7.5 HP outboards anu dipasarkan sakumaha motor kapal fishing leres. Aranjeunna dijual motor ieu ku puluhan nepi lodges fishing, kubu, sarta resorts di Wisconsin, Minnesota, jeung Kanada mana Ralph Evinrude jeung karyawan sejen OMC liked méakkeun waktu. motor kasebut diwangun janten terjal, diandelkeun, sepi, tur mulus jalan. Ku tank gas jauh anu bakal nyekel suluh cukup pikeun ngidinan trolling keur Pike, situ trout, atawa walleye sadayana dinten panjang. Ieu miboga sejen gear nu bergeser mulus antara ka hareup, nétral jeung ngabalikeun. motor ieu pasti aya hit antarana riungan fishing serius. Jalma bakal kantor kalér salila lalampahan fishing hebat di salah sahiji loba lodges dimana maranéhna bisa nyéwa kabin sarta kapal pikeun atawa dua minggu jeung lauk, lauk, lauk. Chances aya kapal rental anjeun bakal boga salah sahiji motor Adang Seahorse nu bakal ngalakukeun pakasaban sarta meunang anjeun sabudeureun éta situ tanpa masalah. Dina Wisconsin, ieu di budaya lokal nu lumayan loba dulur kungsi Pondok panas wae dina situ a. Gaduh 14 atanapi 16-suku aluminium "V" Hull kapal fishing ku motor Adang Seahorse éta rada umum. Dina 50 sarta 60 urang Jonnson / Evinrude atanapi OMC éta ku tebih pamingpin pasar di motor kapal outboard kalawan Raksa mahluk kadua jauh. OMC ieu tumuwuh kawas gélo jeung paménta pikeun motor maranéhanana ieu exploding. Adang Seahorse éta ngaran dulur terang, dipercaya, tur miharep. Kapal nempokeun anu springing up sakuliah midwest jeung sabudeureun nagara. OMC bakal di unggal salah sahiji nempokeun ieu salaku motor utama sponsor pamasaran Adang dina hiji aréa na Evinrude di hareup. OMC miboga sababaraha iklan jalma bener gede anu dimekarkeun Iklan nu lumpat di mékanika Popular, Lapang & Populated place, sarta publikasi outdoor lianna, utamana dina sasih usum kitu maneh bakal jadi primed tur siap keur usum fishing dimimitian di cinyusu. Di sagigireun keur motor fishing idéal, motor Adang ieu nya geulis anjeun tiasa ningali dina Iklan. The motor dipake ku lodges fishing éta biasana héjo, tapi motor dijual ka individu miboga sababaraha kelir prettiest na jobs cet geus kungsi katempo dina hiji motor outboard. Ieu bisa jadi alatan OMC ieu nearing ulang 50th maranéhanana.

Ad 1957 Adang Seahrose
Ad 1957 Adang Seahorse

Ad 1957 Adang Seahorse
Ad 1957 Adang Seahorse

.

tema ku Danetsoft jeung Danang Probo Sayekti diideuan ku Maksimer